| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|
+35Sachiko Kyoshiro Zinaida Vinogradov Iris Brigitte Depaisé Mia Claire Abbey Althia I. Lonicera Gillermo Miguél Ramírez Kaoru Ai Kira Maggie Eva Adams F. Xaviér Graimouré Victoria Lynn Hogan Penolope Victoria Shadow Anika Freyja Jørgen Cosetté Beatrix Depaisé Diana Stell Muschi Rabel Xyre Fiore Ann Muschi Krisianne Lauren Mystie Mellysa Jessica Andié Parcellita Schkovich Dianne Dickenson Vittoria April Brigham Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Aimèe Dèmon Black Lionel Avigdor Goldstein Janice Audorphe L'Amour Loiso André dé Liméus Vladimir Stepan Nieltsev Johnny Evans Aqua S. Doherty Jack William Black Robert Brandon Eclipse Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ekim 09, 2009 3:20 pm | |
| Pek tanımoyorum. Ama iyi birine benziyo :) Kesin iyidir hatta :) Bu kadar hayranı olduğuna göre xD | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ekim 09, 2009 3:24 pm | |
| Alperen. Tanışmıştık; ama bir düşünce yürütmek için erken gibi. Ama şunu söyliyim, tek hoşlanmadığım yönü var. X-Tina'ya olan bağımlılığı.. | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ekim 09, 2009 3:25 pm | |
| xD İyi biri gibi xD Beni kendine benzetecek gibii xD Sevmediğim tek huyu Xtinaya olan bağımlılığımı sevmemesi xD | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Ekim 11, 2009 5:17 pm | |
| Ünlüsünü sevmiyorum ama yine de çok güzel bir ünlüsü var =) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Ekim 11, 2009 5:18 pm | |
| Melo'm... Oy oy oy.. Ne çok özlemişim onu. Süper biri. Sıcak kanlı, ya da benim kanım gereğinden fazla kaynadı ona. Neyse. Çok çok sevdiğim biri. Çok çabuk güvenimi kazandı. Ayrıca çok da güzeldir hane.. xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Ekim 11, 2009 5:21 pm | |
| Oyyy biricik. Çok severim onu. Geleceğin yazarı. Yaa 5. sıradayım Çisem kitap sırasında ha geyret =) Nesse lise birde olduğu için umarım benim çektiklerimi çekmiyordur. Çok özeldir ooo yerim onuuu | |
|
| |
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Ekim 11, 2009 5:24 pm | |
| kendi kendime yorum yaıyorum. çok sıkıldım xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Ekim 11, 2009 5:28 pm | |
| Manyak işte.. Kendisine yorum yazıyo'. Deli deli deli xD | |
|
| |
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Ekim 11, 2009 5:48 pm | |
| | |
|
| |
Cleone Crystal Majarotte Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 149 Nerden : Elinin köründen bebeğim. Meslek : Tılsım Profesörü Gerçek İsim : Maya... Tarafı : Aydınlık... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Özel Yetenek : Veela. Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Ekim 11, 2009 6:52 pm | |
| (Neden azız bölee?) Bakımlı imiş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Ekim 11, 2009 7:24 pm | |
| Maya..? Hiç tanışmadım. Hiç duymadım da. Rp'lerini de hatırlamıyorum. O yüzden pek yorum yapamayacağım sanırım. Ama çok aktif görmüyordum onu, bu kadarını söyleyebilirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Ptsi Ekim 12, 2009 1:26 pm | |
| | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Ptsi Ekim 12, 2009 2:53 pm | |
| Yerim onuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Ptsi Ekim 12, 2009 3:31 pm | |
| Giiiz... Rp yaptığım insan. Kanım fokurdadı, kaç derecede kaynıyosa artık o dereceye vardı. Lelele.. Seviyorum. | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Ptsi Ekim 12, 2009 4:08 pm | |
| Onunla olan rp'mi yazmaya çalışıyorum ^^ Benim kanım kaynadı, buharlaşıyor; ne iş oO Konuşmayacapım, seviyoruum <3 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Ptsi Ekim 12, 2009 4:12 pm | |
| O rp yazcak da ben görcem.. Online diye yazdı falan sandım.. 1 saattir bekliyorum xD Nise.. Onun yazdığı rp için beklemeye değer <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Ptsi Ekim 12, 2009 4:23 pm | |
| RP'lerimi çok mu övüyor, kesinlikle. Kısacık bir şey gönderdim ona, utanıyorum. Zaten şu son aylarda düzgün yapabildiğim bir şey yok ki. Neysee, gönderdim ya (: Kurtuldum diyelim xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ekim 14, 2009 7:48 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ekim 15, 2009 4:25 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Ekim 17, 2009 12:04 pm | |
| Gizz... Pöef. Rp'sini yapmam lazım, üşeniyorum. Quiz'ler falan başladı okulda.. Nise. Hallederim bi'ara. Rp'sini fazla övdüğümü söylemiş, yooo. Bence hak ettiği övgüyü veriyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Ekim 17, 2009 12:27 pm | |
| Çiss, Çiss, Çiss ^^ Quiz mi, ne quizi xD Ben de istiyorum İngilizce'yse. Bu gün İngilizce hocam moralimi yerine getirdiğinden çok övesim geldi şimdi onu. Harika yazıyor, onu beklemeye değer asıl. <3 Ünlüsüü ^^ İkisi de çok şeker ^^ Gerçekten sıcak kanlı bir insan. ^^ Burada çok iyi anlaştıklarımdan <3 Seviyorum ben Çiss'i yaa <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Ekim 17, 2009 1:35 pm | |
| Yok.. İngilizce olsa çalışmam bile. Çalışmadan 100 alabilecek kapasitem var.. Fizik ya *.*
Gizz.. Bir konuştuk, pir konuştuk. Anında kaynaştık. İyi ki tanışmak istemişim.. Çok çok sevdim, seviyorum, sevicem. Onun da ünlüleri mükemmel, taş, tatlı, süper ötesi <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Ekim 17, 2009 1:43 pm | |
| OoooOoooO Çisemm. Yerim onu. Yazmaya devam ediyor mu acaba bilmiyorum ama özledim onu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Ekim 17, 2009 2:26 pm | |
| Meloo.. Çok çok özledim onu ya. Pöef. Sık sık girse keşke, girdiğinde ben online olmuyorum. Şans mı bu ya? x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Ekim 17, 2009 3:18 pm | |
| Bak yine girdim yine karşılaşmadık xD Nesse çok tatlıdır o. OoooOooo bir gün buluşursak en yakın çukurun içine atajağım onu x.x | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|