| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|
+35Sachiko Kyoshiro Zinaida Vinogradov Iris Brigitte Depaisé Mia Claire Abbey Althia I. Lonicera Gillermo Miguél Ramírez Kaoru Ai Kira Maggie Eva Adams F. Xaviér Graimouré Victoria Lynn Hogan Penolope Victoria Shadow Anika Freyja Jørgen Cosetté Beatrix Depaisé Diana Stell Muschi Rabel Xyre Fiore Ann Muschi Krisianne Lauren Mystie Mellysa Jessica Andié Parcellita Schkovich Dianne Dickenson Vittoria April Brigham Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Aimèe Dèmon Black Lionel Avigdor Goldstein Janice Audorphe L'Amour Loiso André dé Liméus Vladimir Stepan Nieltsev Johnny Evans Aqua S. Doherty Jack William Black Robert Brandon Eclipse Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 19, 2009 1:22 pm | |
| Iskaladı mı, sanıyorum ki evet. xD Stark *-* Kırmızı çaylağımız o artık *-* Zoe onu da şe'apar hem *-* | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 19, 2009 1:25 pm | |
| Hayığr ya.. Vallaha Kuzgunlardan önce ben öldürürüm Zoey'i. x.x Stark'ı kimseye yâr etmem xD
Ayrıca, ıskaladığım için editledim.. Görmemiş sankim xD | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 20, 2009 9:46 pm | |
| telefonlarımı açmıyo hıh xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Ptsi Eyl. 21, 2009 12:17 am | |
| Kızımi 50 küsür kontürüm var.. Dakikası 4 kontür, hiç arayamam xD Ödemeli atıyo'sun zaten xD Cimri yaw.. Sürekli ödemeli atıyo' xD | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 22, 2009 10:03 am | |
| Ya kızım bende -30 olmasa aramazdım heralde ödemeli hıh xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ekim 01, 2009 5:22 pm | |
| Ezik ezik xD Bi kontör alamıyo' xD Nise... Abartılı da olsa, bi' şarkıyla kendimi dile getirebilirim gibi.. 'O benim Dünya'm.' ^.^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ekim 01, 2009 5:38 pm | |
| Kendisiyle pm'leşmekteydim fakat kısa cevaplarla geçiştirdiğim için bana kızacak olmalı oO Yani ben olsam kızardım oO İyi biri, o artık "classic" xD RP yapıciğim onunla ^^ | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ekim 01, 2009 5:40 pm | |
| Bu üyeliğinle mi Liliana ile mi dediğim. :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ekim 01, 2009 5:41 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ekim 01, 2009 5:50 pm | |
| Gizz... Bi'ara onunla taksim turu mu yapsak ne? Birlikte kayboluruz ne güzel. İyi fikir ha.. Yazarken kafama yattı bi'an xD Pmleşiyoruz üle.. Hiç olmamış bi' kurgu bulduğumuza da eminim.. Züpper (Hiperin hiperi süper oluyo' o xD) bi' rp olcak kesin xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ekim 01, 2009 5:56 pm | |
| Ona güveniyorum ve iltifatlarına son derece teşekkür ediyorum. xD Kurgumuz mal, benim gibi xD Taksim turu mu, evet çok güzel kaybolabiliriz, tuttum bunu xD hatta onu kaçırıp bakırköyün ara sokaklarına sokarım belkim xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ekim 01, 2009 11:04 pm | |
| Bakırköye kadar gelemem.. Sen Üsküdar'a gel. Buralar daha tehlikeli hem xD Ara sokaklar mal insan kaynıyo' xD O kadar pmleştik; amma hiç HON'dan konuşmatık... Şaştım kendime o.o | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ekim 02, 2009 8:22 am | |
| Tehlikeye atılmak istiyormuş. xD Malını yankesicilere mi kaptırmayı düşünüyorsun Çiss? :P Kurgunuz nedir, çıtlatın biraz. :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ekim 02, 2009 6:42 pm | |
| Hı ivet Rıdd. Gizz'le konuşunca öyle bi fantezim oluştu xD xD asdafasd xD Gazeterlerde haber olacam ya çatlak admin diye, az kaldı xD Ayrıca yok sana kurgu çıtlatmak.. Rp yaparkene görürsün.. Bu ayki Level dergisinde Cosplay'le alakalı bi' makale vardı koccaman.. Yazıyı okurken aklıma direk Rıd geldi yaw x.x Şuanda derginin o sayfasına bakıyorum hatta. Bi'anda aklıma şu geldi: Rıd, bu yaşa geldin, nasıl bu Cosplay'i beğeniyosun? Tamam hoşlar, çok hoşlar. Ama yaşın geçmiş gibi be xD (Utanmasam amca dicem xD) Nise nise.. Severim bu genç ruhlu abicağzımı xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Ekim 03, 2009 1:50 pm | |
| - Vladimir Stepan Nieltsev demiş ki:
- Tehlikeye atılmak istiyormuş. xD Malını yankesicilere mi kaptırmayı düşünüyorsun Çiss? Kurgunuz nedir, çıtlatın biraz.
"Malını yankesicilere kaptırmak" derken ordaki "mal" ben oluyorum di' mi xD Çiss'le konuşsam, diye düşünüyorum. Bu demek oluyor ki kanım fazlasıyla kaynamış ona xD Evet, HoN'dan hiç konuşmadık oO Kurgu askıya mı alındı acaba, eğer öyleyse yeni bi'şeyler yazmaya başlıycam ^^ Aslında onunla rp yapmayı çok istiyorum ama ^^ Off, off diyorum sadece xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Ekim 03, 2009 2:30 pm | |
| İlk yazarsan anında yaparım repe. Ayrıca ben de malım, kendine haksızlık etme xD Nise.. Ben de onunla repe yapmayı çok istiyorum ama... Üşengeçliğim tuttu ya. Kurgu askıya alınmadı da... O kurguya daha çarpıcı bir şey mi bulsak? Sen de onu bulacak zeka var.
-Dipnot: Benim de kanım Gizz'e kaynadı xD | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Ekim 04, 2009 1:22 pm | |
| En son msn de konuştuğum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Ekim 04, 2009 9:52 pm | |
| Tanıştık.. İyi biri. Christina hayranıymış. Ama adım gibi eminim en geç seneye vazgeçecek ondan. Bayıyor sonuçta. Neyse... Rock'a yöneliyo'muş ilgisi. Ne güzel. Kendime benzetsem mi onu da acaba? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Ekim 06, 2009 3:47 pm | |
| Çiss ^^ Yerim onu xD Bu gün onu bekledim o kadar, lejant hakkında fiikr alacaktım. Şimdi sorsam mı diyorum, bilmiyorum :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Ekim 06, 2009 6:36 pm | |
| Sor sor.. Gizz.. Şuan rp yapıyoruz; ama vallaha da halim yok yazmaya. Beyin durdu. Bu okul bana yaramadı gibi yaw? Nise.. Ben de onu yirim.. Hem biliyor olmalı, bana her konuda (en aptalca konularda bile) danışabilir, fikir beyan edebilir ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ekim 07, 2009 8:10 pm | |
| Üşenmediğim en yakın zamanda ona pm atmayı düşünüyorum ^^ RP içinse, sorun yook ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ekim 08, 2009 2:14 pm | |
| Yeni lejantını merakla beklediğim sevimli insan, Gizz. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ekim 08, 2009 2:22 pm | |
| Onu ben de çok merak ediyorum, diye bir cevap verdiğim büyük insan, Rıdd ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ekim 08, 2009 2:49 pm | |
| Hâlâ rp'yi yazamadım. Pöf x.x I hate the School! Eve gelip zıbarınca böyle oluyo'. Neyse... Gizz.. Le-Jant'ı nasıl olcak acep? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ekim 08, 2009 3:01 pm | |
| Güzel olabileceğini düşünmüyorum oO RP içi tekrar, sorun yok ^^ Alışknız biz artık xD Tabii 1.5 haftayı geçmediği sürece :P | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|