| Sohbet Başlığı | |
|
+23Janice Audorphe L'Amour Godric Mick Appeals Zinaida Vinogradov Maggie Eva Adams Althia I. Lonicera Kaoru Ai Kira Ann Valerié Eclipse Dylan Ella Abbey Victoria Lynn Hogan Lionel Avigdor Goldstein Mia Claire Abbey Robert Brandon Eclipse Dianne Dickenson Loranne Elizabeth Widmore Vittoria April Brigham Fiore Ann Muschi Jack William Black Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Winona Bannatyne Diana Stell Muschi 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Eyl. 06, 2009 12:31 pm | |
| Off ya evet dur ben bi Elisa ya mesaj atıyım XD | |
|
| |
Dylan Ella Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 32 Nerden : Londra Meslek : Moda Editörü Gerçek İsim : Damla* Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Asası : Olivanders Amca dükkanına uğrarsa gelicek inş. xD Özel Yetenek : *Yarı Veela *Görücü ^^ Evcil Hayvan : Stacy adında bir kedi* Kayıt tarihi : 05/09/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Eyl. 06, 2009 1:33 pm | |
| | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Eyl. 06, 2009 1:35 pm | |
| | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Eyl. 06, 2009 1:54 pm | |
| Aynı tepkiyi veriyorum Günaydın ? (İlahi ben bende 1 de kalktım XD) | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Eyl. 06, 2009 2:46 pm | |
| Güzel CavCav :'P Günaydığğğn' | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| |
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Eyl. 06, 2009 3:35 pm | |
| | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Eyl. 06, 2009 4:10 pm | |
| Pörl.Brrain den sıkıldıydım.Oynamıyordum.Baktım beni geçmişler.Başladım yine birinci oldum :D 2600 küsürle. :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Eyl. 06, 2009 4:14 pm | |
| Buseğğğ buseğğğ ne pörl'ü :'P
Güzel, ben mankafayım orada, madamadağğğ' | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Eyl. 06, 2009 4:15 pm | |
| Mause'unu deeştir.Buseeeğğğğğ :D 96% den daha akıllı imişim.99% olmak istiyorum. :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Eyl. 06, 2009 4:31 pm | |
| Bilemiyoruğğğm' :'P Annem touch pathimi kaçırdı :( :'P | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Eyl. 07, 2009 9:34 am | |
| Vladimir, ne yapmışsın sen xD Eski imzan daha hoştu bence ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Eyl. 07, 2009 9:36 am | |
| Ha ha ha hiii!
Dumur olduk' :'P | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Eyl. 07, 2009 9:37 am | |
| Ben hic yorum yapamıyorum şu imzalara güzel güzel. Gizem karar verdinmi yazlıkta liseye?? xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Eyl. 07, 2009 9:47 am | |
| Bu seneki SBS puanına ve öğretmenlere bıraktım her şeyi ben xD Ay tutturmuşlar yazlık silivride diye silivrideki bir liseye gidecekmişim >.< Tamam şaka ypıyorlar farkındayım ama şakası bile kötü >.> | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Eyl. 07, 2009 9:48 am | |
| aaAAaa bak sen bizim liseye gel. Ben arada bir uğrarım oraya Gizeme iyi bakın derim yeavrummm ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Eyl. 07, 2009 9:49 am | |
| xD Ben liseye gitmiycem vazgeçtim xD Allah'm nedir bu çile yaa xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Eyl. 07, 2009 9:50 am | |
| Uff (: Kolay gelsin. Nan buse bu senin içinde geçerli ayıkmasınlar diye kafayı küçült. :lol:
Burak Bora feciğğğ' Git git (: Velinimey izin verirse bende gideceğim :o | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Eyl. 07, 2009 9:52 am | |
| Evet Buseğğğğ, küçük yazılarıokuyabilme yeteneğimiz var xD Tabii senin için de geçerli xD Yok ben dansöz olucam ya bana ne , okumuycam ben xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Eyl. 07, 2009 9:53 am | |
| Vallah Buse^^cimm gel yevrumm. Biz mezunlar korursuz sizleri. Ya bide size çömez veya çaylak derlerse haber verin en kıl olduğum laflardır. Çektim ben bunları xD Ya geber Gizz ya. Ne böyle suratın beş karış asık. Uff ayyy beni de üzüyosun kardeşim gül biraz :lol!: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Eyl. 07, 2009 9:55 am | |
| Dan'sözveriyorumolmayacaksın :'P
Öagh, birde küçüğü beyaz yapmışım :( O siyah olacaktı (: asdadaasdadaddaaaağğ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Eyl. 07, 2009 9:57 am | |
| Ya buse ben senin dilinden bi damla anlamıyorum yaa napcam şimdi ben =( | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Eyl. 07, 2009 9:58 am | |
| Kişisel problemlerim var, ben sorun yani :'P Kısacası kendime özgü bir dilim var. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Eyl. 07, 2009 9:59 am | |
| ee şimdi ne demek istedim busecim? xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Eyl. 07, 2009 10:01 am | |
| Ben anlıyorum, şaşırtıcı o__O Dansöz olmayacağım evet, sana inanıyorum, olmayan fiziğimle ben olsa olsa mendil satarım xD Evety arabaların önüne atlayıp mendil satıcam ben :P | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|