| Sohbet Başlığı | |
|
+23Janice Audorphe L'Amour Godric Mick Appeals Zinaida Vinogradov Maggie Eva Adams Althia I. Lonicera Kaoru Ai Kira Ann Valerié Eclipse Dylan Ella Abbey Victoria Lynn Hogan Lionel Avigdor Goldstein Mia Claire Abbey Robert Brandon Eclipse Dianne Dickenson Loranne Elizabeth Widmore Vittoria April Brigham Fiore Ann Muschi Jack William Black Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Winona Bannatyne Diana Stell Muschi 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Kas. 04, 2009 7:06 pm | |
| Her coğrafyacı takıyo zaten xD xD Püfff =( | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Kas. 04, 2009 7:09 pm | |
| Ay bu renk çok hoş durdu yaaaaaa (: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Kas. 04, 2009 7:22 pm | |
| gizz 0.9 napiyosunn ??? xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Kas. 04, 2009 7:35 pm | |
| Ne yapalım 0.7 Mell yaa, sürünüyoruz hastalıklardan, sınavdan, aşıdan >> Sen neler yapıyorsun bakalıııım (: | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Kas. 05, 2009 12:24 pm | |
| Kendimi bir prof sandım ::) | |
|
| |
Cleone Crystal Majarotte Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 149 Nerden : Elinin köründen bebeğim. Meslek : Tılsım Profesörü Gerçek İsim : Maya... Tarafı : Aydınlık... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Özel Yetenek : Veela. Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Kas. 05, 2009 3:40 pm | |
| Yeşil yeşil olduk -gerçi ben önceden de öyleydim lol- Ne güzel işte^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Kas. 06, 2009 5:44 am | |
| OMFG *-* maNgaaaa <33 Tabi 1. olacak, kaç oy kullandım ben xD ~ OMFG *-* CB, klip, my obsession *-* Shin *-* Anaaaam *-* O klbin resimlerini istiyoruuum *-* ~ Bu arada herkese günaydııın ^^ Ve eğer sen, "Çiss" bunu gördüğünde bana pm ile ulaşmalısın! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Kas. 06, 2009 1:56 pm | |
| Site böyle değişik olmuş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Kas. 06, 2009 4:02 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Kas. 06, 2009 6:15 pm | |
| Vayyy. Manga kazandı. yıl üst üste iyi başarı. Grçi 1. olunması biraz bizden kaynaklanıyor. Sanatçısını en çok destekleyen Tür izleyiciler oyatmayıputanansmiley: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Kas. 07, 2009 7:00 am | |
| Tabi kızımm, maNga'nın ve Emre Aydın'ın resmi fan siteleri nasıl coşuyor biliyıorsundur xD Hem ben baya oy vermiştim, İtalyan sitesinden dahi xD Ama bu da şeyden kaynaklanıyor, maNga hayranlarıyla çok yakın. İmza günlerinde sohbet ediyorlar, gülüşüyorlar. Konserlerden sonra kulise alıyorlar (bizi almamıştı o iri yarı adamlar >>) Bu kadar samimi olmasalardı bu kadar fan olmazdı bence. Ve albümleri de çok güzel *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Kas. 07, 2009 12:23 pm | |
| Ya bide şu var. sanırım biz çok coşuyoruz yhaa xD başka ülkelerden hepsi bi kere oy veriyo. kazanır bizimki diyo. biz ver anam ver. xD xD keşke bu çalışkanlıımızı başka konularda yapsak. bilimsel atılım falan xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Kas. 07, 2009 12:24 pm | |
| Sorunumuz kızım o ülkece xD Inna yazın 4 hit şarkısına sahipti, ilk 5'e giremedi xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Kas. 07, 2009 6:35 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Kas. 07, 2009 6:43 pm | |
| Kış için ayakkabı önerecek olan var mııııııııı ^^ Ugg olasın oO | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Kas. 07, 2009 6:50 pm | |
| hömmm ay ben bugün indirimden aldımm OoooOo marka vermek istemiyorum ben sana b*yner diyim ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Kas. 07, 2009 6:53 pm | |
| Yoo, bence marka vermelisin xD Yayın yapmıyoruzz ^^ Boynere bakarım, bilmiyorum. Beğendiğim model vardı, adını unuttum oO | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Kas. 07, 2009 6:56 pm | |
| öhömm internetten alışveriş yapmayı denesene ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Kas. 07, 2009 7:24 pm | |
| Ugg alacaks pembe al :'P
Bot ve mont alacağım ben de, Ağdidağs ve Ket :D | |
|
| |
Cleone Crystal Majarotte Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 149 Nerden : Elinin köründen bebeğim. Meslek : Tılsım Profesörü Gerçek İsim : Maya... Tarafı : Aydınlık... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Özel Yetenek : Veela. Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Kas. 07, 2009 7:33 pm | |
| Kahverengi olduk şimdi de. İşe bak o.O Bana yakışmadı bu *hıh* | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Kas. 08, 2009 11:29 am | |
| Lelele.. Son kez uğrayım buraya dedim. N'abersiniz millet? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Kas. 08, 2009 4:26 pm | |
| çisem bu son kez olayına çok üzülüyorum ^^ :çisemiboğmakisteyensmiley: | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|