| Sohbet Başlığı | |
|
+23Janice Audorphe L'Amour Godric Mick Appeals Zinaida Vinogradov Maggie Eva Adams Althia I. Lonicera Kaoru Ai Kira Ann Valerié Eclipse Dylan Ella Abbey Victoria Lynn Hogan Lionel Avigdor Goldstein Mia Claire Abbey Robert Brandon Eclipse Dianne Dickenson Loranne Elizabeth Widmore Vittoria April Brigham Fiore Ann Muschi Jack William Black Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Winona Bannatyne Diana Stell Muschi 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 8:27 pm | |
| Abim hiç de güzel değilmiş diyor, gerçi onun bünyesi çalışmaya yatkın değil :P En iyisi ortaokul, şamata da sınır tanımıyoruz | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 8:28 pm | |
| İstemesek de okumama gibi bir ihtimalimiz bulunmamakta >.< İveeed, ortaokul (Y) | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 8:29 pm | |
| Baba ben okulu bırakcam desem :D Onu diyen sen misin? xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 8:31 pm | |
| Hayatta öyle bir ihtimalim bulunmamakta o_O Ama SBS'den böyle bi' 350 aldım mı "Ben dansöz olucam" derim aileme, sonra da kaçarım :P | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 8:42 pm | |
| Dansöz iyi fikir de öyle bir fiziğe sahip değilim, fiziğim iyidir ama :'P
CavCav çaktırmayım, ağbiğğ oğğğ :'P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 8:55 pm | |
| Fiziği hiç sevmem xD Fizik sahibi bi' insan da değilim, asıl olay kaçma kısmı xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 8:59 pm | |
| Baba beni okuldan al kampanyasını başlatıyorum. :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 9:01 pm | |
| Allah senden razı olsun Rıdvan Abeğğğğ xD | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 9:01 pm | |
| Babam da tın yok, ahueuah. Daha sonucumu bile söylemedim, beni Eskişehir'e göndermeseydi hıh :suspect: İşin varsa bana ne olm, evde kalırım ben :| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 9:19 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 9:36 am | |
| Dinleyiin, yalnız uyarıyorum, fazlaya kaçırmayın, yavaş yavaş delirmeye ve Light gibi gülmeye başlıyorsunuz xD - Spoiler:
Kira's Laugh xD Techonusunu da dinlemelisiniz xD | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 9:39 am | |
| Komikmiş xD xD nıhahahahaaa hıı nıhahahaaa xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 9:42 am | |
| Tipe bak xD Puhahahahahahaha | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 9:44 am | |
| arada nefes de alıo unutma :D xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 9:44 am | |
| Death Note'u u videodan sonra izlememeye karar vermiştim xD İnkılap testi çözerken çok iyi geliyor xD Yakında deliricem 30. dinleyişim neredeyse xD İşte Light yaa ne beklersiniz xD Rebilim sağolsun dünyanın en muhteşem kahkahasını bize gösterttiği için xD | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 12:43 pm | |
| Lise güzel bence. (L) İleti bknz:Gizem ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 12:51 pm | |
| Tabii xD Hep öyle olur zaten xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 12:52 pm | |
| Ama öyle =) Bana göre çok eğlenceli geçiyor. Lak-Lak etmeyi sevenler için Burak Bora Anadolu Lisesi önerilir xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 12:54 pm | |
| Kabataş >.< Pislik gerizekalı okul >.< Düşürsene lan puanlarını >.< | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 12:57 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 12:58 pm | |
| Sakinim *-* Cidden, hem de çok *-* Belille konuşuyolum ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 12:59 pm | |
| Eminim öyledir 0.9 Gizz (Ay düşündükçe hala kopuyorum xD) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 1:03 pm | |
| Umlumda değil, kızmıycam ^^ Belille konuşuyolum *mulu* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 1:05 pm | |
| İyi kıza. Zaten kızdıracak halim kalmadı. Hayatımda ilk defa Risotto yaptım xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 1:07 pm | |
| Uuu, ben de büyük bil J-rock haylanı olduğumu anladım *-* Beliiil *-* özlemişim ^^ | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|