| Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|
+17Nathaniel Cooliris Aphrodite Laneivera Shouta Yasuki Ludmila Orlenda Nieltseva Fiore Ann Muschi Sachiko Kyoshiro Kaoru Ai Kira Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Elijah J. Mc'Reid Winona Bannatyne Anika Freyja Jørgen Tess Meridith Albanese Rain Destiny Gamaliel F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Jasonth Wilson 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 17, 2010 5:06 pm | |
| Üsteki Üye Hakkında Ne Düşnüyorsunuz?
Başlayın bakalım.... | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 17, 2010 8:20 pm | |
| Uğur. Kurucu admin. Siteyle en çok ilgilenen kişi denilenilir. Eskiden pek sevmezdim -evet, itiraf ediyorum-. Ama bu sitede konuştuktan sonra cidden çok sevdim. Yazık, ÖSS mağduru. Fazla online olamıyo' o yüzden. Olsun. İyi bir yer kazanacağına eminim (: | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Ocak 18, 2010 3:04 pm | |
| Çisem. Sitenin vazgeçilmezi. Site ile Uğur'dan sonra en çok ilgilenen kişilik. Ben ve Uğur gibi YGS ~ LYS mağdurlarının halinden iyi anlıyor. O bu sitenin vazgeçilmezi. Benim hakkımda düşündüklerini bilmiyorum. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Ocak 18, 2010 4:41 pm | |
| Umuut. Öncelikle; kesinlikle avatarını değiştirmeli. Kesinlikle... Burnu çok büyük çıkmış. Oysa ki taş gibi herif o.O Neyse. Umut'a dönüyorum tekrardan. PS konusunda kendisini geliştirdi, ders almayı düşünmüyor değilim hani. Siteyle en çok ilgilenen kişi olduğumu söylüyor -Uğur'u saymazsak- ama kendisinin de benden altta kalır yanı yok. Bir şey rica ettiğim gibi yapıyor. Epey bir teşekkür borcum var sanırım ona. Özellikle geçen dönem, üşengeçliğimden dolayı az Rol oyunu puanlatmadım ona. Seviyorum ya. Yakın değiliz; ama olsun. Cidden çok seviyorum. | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Ocak 18, 2010 8:25 pm | |
| Çisem.
Bu yorumlarından sonra biraz daha sıcak ve yakın geldi bana. :P
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Ocak 18, 2010 8:27 pm | |
| Bu yorumu yapmasaydım sıcak gelmicektim yani? Sağolasın ya. Alıyorum yorumlarımı geri xD | |
|
| |
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Ocak 18, 2010 8:33 pm | |
| Çisem: Hakkında pek fazla yazı yamayacağım kısacası siteye ona emanet edecek kadar güveniyorum ve çok anlayışlı biri... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Ocak 18, 2010 8:37 pm | |
| Uğur... Onu anlatmaya kelimeler yetmez, kesinlikle yağ değil. Eskiden sevmezdim. İtici gelirdi. Ama tanıdıktan sonra çok sevdim ya. Bana güveniyo' bi kere. Bu yüzden ona minnettarım. Güvenini de asla boşa çıkarmam. Aşırı sevecendir. Kısa zamanda insanlara sevdirir kendisini. Sevilmeyecek gibi de değil hani. Şeker mi şeker bi' insan. | |
|
| |
Rain Destiny Gamaliel Rahip
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Salı Ocak 19, 2010 1:22 pm | |
| Henüz yeni tanımama rağmen pek sevdim diyebilirim. Sohbeti hoş, kendisi tatlı, ünlüleri de çok zarif ^^ İyi bir admine, gayet anlayışlı ve çok çalışıyor x) | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Salı Ocak 19, 2010 1:26 pm | |
| Siteye yeni gelmiş, tanımadığım, ünlüsünü sevdiğim birisi.. Şimdilik gayet iyi ilerliyor.. | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Salı Ocak 19, 2010 4:09 pm | |
| | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Salı Ocak 19, 2010 4:11 pm | |
| Çok iyi tanımasamda yorumlarından falan anladığım iyi kalpli, hanımhanımcık, bir kıza benziyor. (Ne güzelde konuştum..) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Salı Ocak 19, 2010 4:45 pm | |
| Tanışmışlığımız yok diye bilmekteyim. Bu sefer herkesle tanışacağım ama.. Kararlıyım. O da tanışacağım kişiler listesinde. -tabii görünmez bi liste bu. Aptal aptal bi liste oluşturmadım. xD- | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Ocak 20, 2010 6:00 pm | |
| Tanımıyordum ilk, tanıdım çok sevdim :Ş | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Ocak 20, 2010 6:01 pm | |
| Boyd boyd boyd o.O Sevmeyen ölsün. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Ocak 20, 2010 6:02 pm | |
| Benim yerime boyd hakkında yorum yapıyor -_-" | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Ocak 20, 2010 6:03 pm | |
| Aa pardon. Sen de mi ordaydın. xD
Severim. Cici cici. Çok iyidir. Yani sanırsam. Daha kötülüğünü görmedim şahsen xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Ocak 20, 2010 6:05 pm | |
| Ne kötülüğümü görecek ki? XP Boyd ile onu kandırıp yönetimi falan ele geçirmeyi düşünmüyorum açıkçası. Beni admin yap bak sana kilisede şeker vereceğim de demiyorum, aaa O.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Ocak 20, 2010 6:07 pm | |
| Aklından geçiyo'du dimi ama >.< Biliyo'dum biliyo'dum.. xD
O beni kiliseye götürüp şeker(!) versin, tüm site onun olsun xD sdasfas xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Ocak 20, 2010 6:17 pm | |
| Evet geçiyordu, saf ve temiz duygularından faydeleneceğim nelan *-* Yakın bir zamanda günah çıkarmaya gelsin o zaman. Tamamen arındırırım artık O.o | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Ocak 20, 2010 6:19 pm | |
| Cehenneme bilet diyo'sun.. Olar, bana uyar. ><
Hep kilise fantazisi merak etmiştim. Gerçekleştircek insan işte üstümdeki. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Ocak 20, 2010 6:21 pm | |
| Bence cennet olacak :P Bu arada duygularının çok temiz olduğundan da emin değilim ama neyse :P asıl benim senden korkmam lazım lolz Üstümde falan, ne oluyoruz? Merakını gidereceğim insan. Kiliseyi sevdirmek adına yani :P Dolup taşacak orası içimde öyle bir his var :3 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Ocak 20, 2010 6:22 pm | |
| Asdafsad. Kork benden. Kiliseye girdiğimde yıldırım falan düşmez dimi kafama? Ölümüme sebep olmasın "bi üst mesajdaki" insan xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Ocak 20, 2010 6:26 pm | |
| Korkuyorum *-* Neden düşsün ki, kormasına gerek yok "üsttekinin" gayet iyi olacak :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Ocak 20, 2010 7:31 pm | |
| Üstümdeki(!) yüzünden kesin yıldırım çarpıcak. Valla. 7günahtan birini işlicem sayesinde. xD *Hristiyanların inancı..* | |
|
| |
| Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|