| Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|
+17Nathaniel Cooliris Aphrodite Laneivera Shouta Yasuki Ludmila Orlenda Nieltseva Fiore Ann Muschi Sachiko Kyoshiro Kaoru Ai Kira Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Elijah J. Mc'Reid Winona Bannatyne Anika Freyja Jørgen Tess Meridith Albanese Rain Destiny Gamaliel F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Jasonth Wilson 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Morticia Diva Muireann Mezarlık Bekçisi
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Perş. Şub. 04, 2010 2:32 pm | |
| Aphrodite'imin Lord'u olur kendileri ;) | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Perş. Şub. 04, 2010 3:03 pm | |
| Ünlüsü için diğer forumlarda çok kavga edildiğine rastladım. Mehmet Turgutla tanıdığımız şeker Türk kızı *-* Çok yakışmış rütbesine de ^^ Loranne olduğunu yeni çaktım yalnız >_> | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Perş. Şub. 04, 2010 4:52 pm | |
| Eliif. Çok severim kendilerini. Hep yardımıma koşmuştur. Admin olmuş. Çok sevindim onun adınaa (: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Şub. 05, 2010 1:36 pm | |
| Teşekkür ettim kendisine ^^ | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Şub. 14, 2010 10:36 am | |
| Çok güzel şeyler düşünüyorum xD. Myolu fotolarla imza yapıp Hogwarts'da gezicez xD. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Şub. 14, 2010 6:06 pm | |
| Sonra üye sayısında bir fırlama XP | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Şub. 14, 2010 8:32 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Şub. 21, 2010 1:17 pm | |
| Msn'ini almış mıydım yahu ben? Forum ortak msn'inde pervasızca sohbet ettiğimiz insan, sohbeti şahanedir, daha ne olsun *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Şub. 22, 2010 9:54 pm | |
| Ashagdsasf. Veriyorum Anikağ almadın xD. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Şub. 22, 2010 11:48 pm | |
| Alırım bebek merak etme. Herkesden almalıyım hatta. *Jason'a benzedim sanki sjdhgfsagd* | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Salı Şub. 23, 2010 4:11 pm | |
| Kendisiyle msn'de hiç konuşmadım, ne garip o_O
Seviyorum, saygı duyuyorum ama Anika olunca ister istemez saygı ağır basıyor .d | |
|
| |
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Salı Şub. 23, 2010 4:53 pm | |
| Tam "gidicem" dedi sonra iyi ki de geri döndü.. Çok şeker, samimi, ısındım sanırım ona.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Salı Şub. 23, 2010 6:41 pm | |
| Gidecektim, kiiii. Döndüm .d Ben de ısındım kendisine, o da olmasa konularımızı renklendiren turuncu nereden gelecekti .d bir zamanlar ben de turuncuydum, onu hatırlıyorum kendisini gördükçe .d | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Salı Şub. 23, 2010 7:59 pm | |
| Turuncu deyince yine dans eden havuçlar geldi aklıma =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Şub. 24, 2010 5:16 pm | |
| Onu görünce içimde kurgu yapma isteği oluştu nedensiz .d karakter kartımı hazırlıyciğim bu gazla .d | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Şub. 27, 2010 6:47 pm | |
| Eski ünlüsü daha hoştu bence :D Ayrıca kanım çok ısındı ona :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Şub. 27, 2010 6:49 pm | |
| Kıskanıyorum. Ben de ikiz kurgusu yapmak istiyorum işte, banane.. =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Şub. 27, 2010 6:54 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Şub. 27, 2010 7:00 pm | |
| Çikolatası alınan 5 yaşındaki çocuklar gibi hissettim bir an =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Şub. 27, 2010 7:06 pm | |
| Çıkar karşına biri xD. Sabır xD. Bide neden öğrencin yok ki ben olsam alırdım b ö'renci :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Şub. 27, 2010 7:15 pm | |
| Aklıma ilk Preciouse geldi, öğrenci olsa falan. Ama vampir de istiyorum, ne yapayım talih işte :D Ama belki Preciouse terbiyesiz, ahlâksız bir Slytherin olabilir, eğer rp yapmadan rütbe değiştirebilirsem =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Şub. 27, 2010 7:36 pm | |
| İkiz istiyormuş. Hiii, bir karakter açsam da kurgu yapsak mı *tamamoldukçaatladımbiliyorumözürdileyerekkaçıyorum* .d | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Şub. 28, 2010 11:09 am | |
| Ouaaooww! Neler diyor öyle o?! Yeni karakter, ikiz, kurgu falan??!! Dibim düştü diyorum, başka bir şey demiyorum ^.^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Şub. 28, 2010 12:30 pm | |
| Ahahaha .d Karakter almak ve birkaç kurgu hazırlamak istiyordum zaten, diyorum kendisine ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Şub. 28, 2010 5:24 pm | |
| Ağzım -abartısız- bir karış açık şekilde monitöre bakıyorum sayesinde. | |
|
| |
| Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|