| Sohbet | |
|
+28Aurora Midnight D'ior André Schoeller Morticia Diva Muireann Gillermo Miguél Ramírez Rachel Maggié Gladwell Nathaniel Cooliris Aphrodite Laneivera Darq Black Riley Beth McConnor Robert Brandon Eclipse Ludmila Orlenda Nieltseva Shouta Yasuki Fiore Ann Muschi Cosetté Beatrix Depaisé Vladimir Stepan Nieltsev Sachiko Kyoshiro Mnestra Laodameia Iarea Kaoru Ai Kira Elijah J. Mc'Reid Rain Destiny Gamaliel Rosepery Dé Querin Tess Meridith Albanese Winona Bannatyne Dianne Dickenson F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen Jasonth Wilson 32 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 4:12 pm | |
| Bizim son senemiz. Bir daha ne zaman eğlenebiliriz birlikte diye düşünüp gidiyoruz işte okula. ^^ | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 4:15 pm | |
| Bizim de ilk senemiz. Önümüzde 3 yıl daha var. Biraz az görelim diyoruz heralde. xD | |
|
| |
Rosepery Dé Querin Büyüceşura Baş Hakimi
Mesaj Sayısı : 133 Nerden : Antalya Meslek : Büyüceşura Baş Hakimi Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 4:16 pm | |
| | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 4:17 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 4:18 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 4:18 pm | |
| Selamlaaaar (:
Çiss: Evet yaa koskoca 3 yıl birbirinizin yüzünü göreceksiniz, ee görmekten sıkılmamak için ara verin biraz =P =D | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 4:37 pm | |
| | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 4:38 pm | |
| Selam :P *Eksik kalmamak* Oyunu indirme hazırlıklarındayım şuan Çisem *dürter* Liseyi bitirmiş bir insan olarak, Allah sabır versin diyorum sadece :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 4:39 pm | |
| Ya var ya.. İki-üç arkadaşım ve o iki çocuk olmasa gitmem okula. xD Dayanılmıyo'. xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 4:41 pm | |
| Ben son sene onlar da olmadığından çoğu zaman asıyordum O.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 4:44 pm | |
| Ha son sene ben de öyle yapçam, kesin zaten. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 4:48 pm | |
| Zaten sınav derdi olacak, okulu pek takmazsın. XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 4:56 pm | |
| SBS zamanı benim sınav derdim olmamıştı mesela... Saat 3lere kadar bilgisayardaydım xD Sanmıyorum yani xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 5:28 pm | |
| Kariyer planlaman yok mu XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 5:45 pm | |
| Ahh, kahretsin ben de öyle yapmıştım ve sonum pek hayırlı olmadı :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 5:45 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 5:53 pm | |
| Çalışmayı düşünmesen bile bir üniversite oku bence XD Yada en azından bir hobinin peşinden koş :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 5:56 pm | |
| Ya okuycam tabi. Höh. Öküz gibim bırakmayı düşünmüyorum. xD | |
|
| |
Rain Destiny Gamaliel Rahip
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 5:59 pm | |
| Haha, ne okumak istiyorsun :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 6:00 pm | |
| İngiliz Edebiyatı ya da Hukuk | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 6:01 pm | |
| Çok severim edebiyatı *-* Hukuk zor ama ya, bunaltıcı gelmiyor mu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 6:04 pm | |
| O yüzden öncelik İngiliz Edebiyatı'nın. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 6:06 pm | |
| Bence de en iyisi :D Hukuk aynı bizim Rp kurguları gibi, ne olduğu belli değil :P Ne salak benzetmelerim var yahu -.- | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 6:08 pm | |
| Ama ben de bi' dil var ki.. Küçüklüğümden beri herkes avukat olmamı söylüyo'. İnandım hatta... Ama o yasalar falan.. Benim gibi birine uymuyo' be. xD | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 20, 2010 6:10 pm | |
| İngiliz Edebiyatı sonradan çıktı galiba, ben hukuk biliyodum sadece. | |
|
| |
| Sohbet | |
|