| Sohbet | |
|
+28Aurora Midnight D'ior André Schoeller Morticia Diva Muireann Gillermo Miguél Ramírez Rachel Maggié Gladwell Nathaniel Cooliris Aphrodite Laneivera Darq Black Riley Beth McConnor Robert Brandon Eclipse Ludmila Orlenda Nieltseva Shouta Yasuki Fiore Ann Muschi Cosetté Beatrix Depaisé Vladimir Stepan Nieltsev Sachiko Kyoshiro Mnestra Laodameia Iarea Kaoru Ai Kira Elijah J. Mc'Reid Rain Destiny Gamaliel Rosepery Dé Querin Tess Meridith Albanese Winona Bannatyne Dianne Dickenson F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen Jasonth Wilson 32 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Salı Ocak 26, 2010 4:56 pm | |
| Bugün buraya yazı yazmamışım.Nese yarın görüşürüz. | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 27, 2010 5:21 pm | |
| Çok durgun bu konu, ne iş? | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Ocak 27, 2010 9:39 pm | |
| | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Ocak 28, 2010 1:01 pm | |
| Yeni avi-imza yaptım, nasıl nasıl nasıl... *Bir saat sonra* Nasıl, nasıl *-* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Ocak 28, 2010 1:24 pm | |
| Avatara zaten ölmüştüm, imzayı da görünce *-*
Yetenekliler diyarında aciz bir PS'ciyim ben :P | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Ocak 28, 2010 1:48 pm | |
| Yoo bence seninkilerde çok güzel. Hele Susan *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Ocak 29, 2010 5:16 pm | |
| Ehem. *konuyu savuşturmak*
Ya bu durgunluğun sebebi nedir? o_O | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Ocak 30, 2010 11:16 am | |
| OHAOHAOHAOHAOHAOHAOHAOHAOHAOHA *___* Kaoru-chan'ın avatar imza takımına tapmak ölmek bitmek gebermek *__* Ayyy *-* O tip nee *__* Yerim onuuu *___* Hiiii çok tatlı ama oooo *-* Ayyy *__* Çok tatlııı *__* Aşırı tatlııı *___* O suraat *-* Ay karnı açılmış<3<3<3<3 Ama yerim onun her bir yerlerini *-* Çok tatlııııııııııııııııııııııı *-* * otomatiğealansachi * | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Ocak 30, 2010 1:01 pm | |
| Şuan; sevinç, utanma ve korkuyu aynı anda yaşadım -.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 31, 2010 12:08 pm | |
| Ahaha :D Beril cidden otomatiğe bağladı :D | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 31, 2010 9:14 pm | |
| O ne ki *-* Aoi'nin o gifinin olduğu konser beni direk uçurdu. Onun yanında Meew pöf yani xD Konu Japonlarsa taramalı tüfek gibi bile olabilirim *-* Bir saat aynı şeyi tekrarlayabilirim. Bu potansiyeli kendimde görüyorum *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 31, 2010 9:31 pm | |
| O giiiif :D İlk gönderdiğim anı hatırlayınca :P:D
Bu arada en azından bu mesajı okuyanlar bilsin, Çisem artık yok :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 31, 2010 10:41 pm | |
| Evet, biliyorum. Neden bıraktı peki bilen var mı? | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 31, 2010 11:34 pm | |
| Evet, ben de onu merak ediyorum. Ayrıca Melisa da yok ortalarda. | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Şub. 01, 2010 10:07 am | |
| "Artık yok" demek 'artık hiç yok' mu demek oluyor ikisi için de? Of. | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Şub. 01, 2010 12:52 pm | |
| Galiba o anlama geliyor, en azından Melisa için. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Şub. 01, 2010 1:34 pm | |
| Mell'min sadece kendi verdiği bilgiyi biliyoruz, ailevi problemler dışında bir nedeni yoktur umarım. :/
Çisem'le dün konuştum. Bir nedeni yok aslında onun da. Yani bana defalarca böyle dedi. Size kendisi söylemedi benim söylememi istedi çübkü sorularla uğraşmak istemiyormuş. İçinden gelmiş bir nevi. :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Şub. 01, 2010 1:40 pm | |
| Mutluluk diliyorum öyleyse. Va anlıyorum kendisini. Bir ara ben de aynı şeyi yaşamıştım zira. (: Görüşmek üzere. (: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Şub. 01, 2010 1:43 pm | |
| Ya bi dakka anlamadım biri bana olayı anlatsın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Şub. 01, 2010 1:44 pm | |
| Çisem gitti de onu konuşuyorduk. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Şub. 01, 2010 1:44 pm | |
| Meloo nerde?Ya Çisem bırakamaz burayı.Yazın gelir o zaman sanırım.Ya yapmayın ya.Gitmeee.Beni duy Çisem. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Şub. 01, 2010 2:06 pm | |
| Çisem Ateşokundan da mı ayrıldı O.o? Yada tamamen rpyimi bıraktı yine? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Şub. 01, 2010 2:17 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Şub. 01, 2010 2:23 pm | |
| - Kaoru Ai Kira demiş ki:
- Çisem Ateşokundan da mı ayrıldı O.o? Yada tamamen rpyimi bıraktı yine?
Ateşoku'ndan şu sıralar ayrılmayı düşünmediğini söyledi. RP'yi bırakabilirim dedi ama bırakmış değil şuanda.Taha, çok geç, bıraktı. Bu yaz/kış ya da okul dönemiyle ilgili değil. Kendi isteği.RIDD! Bir daha öyle bir dönem geçirme istersen, önermem xD Kötü olur xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Şub. 01, 2010 2:27 pm | |
| Of ya bu çok kötü oldu.Site şimdi yine karışacak.Bana Uğur u bulun hemen xD.Uğur da teli olan varsa titretsin | |
|
| |
| Sohbet | |
|