| Kendim İçin Yaptım = ] | |
|
+3Janice Audorphe L'Amour Aphrodite Laneivera Darq Black 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Kendim İçin Yaptım = ] Salı Şub. 02, 2010 9:40 pm | |
| Yorumlarınızı Bekliorm = ] | |
|
| |
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: Kendim İçin Yaptım = ] Salı Şub. 02, 2010 9:48 pm | |
| Rpg için biraz uygunsuz gibi geldi bana.. 450*200 kullanırım ben mesela hep. Bu boyutlar biraz garip geldi sanki :) | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Kendim İçin Yaptım = ] Salı Şub. 02, 2010 9:49 pm | |
| 600*200 xD İlk Kez Bu Boyutlarda Çalıştım = ] | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: Kendim İçin Yaptım = ] Salı Şub. 02, 2010 9:51 pm | |
| Sanki fazla büyük gibi ya =D | |
|
| |
Darq Black Manken
| Konu: Geri: Kendim İçin Yaptım = ] Salı Şub. 02, 2010 9:57 pm | |
| Düzelttim =] Yenisi Bu: | |
|
| |
| Konu: Geri: Kendim İçin Yaptım = ] Salı Şub. 02, 2010 10:13 pm | |
| Şimdi daha iyi olmuş bence =D | |
|
| |
Darq Black Manken
| Konu: Geri: Kendim İçin Yaptım = ] Salı Şub. 02, 2010 11:08 pm | |
| | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Kendim İçin Yaptım = ] Çarş. Şub. 03, 2010 8:59 pm | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Kendim İçin Yaptım = ] Perş. Şub. 04, 2010 10:07 am | |
| Ya bırak Çsem Allah aşkına aslan yapmamıştır onu başkasına yaptırıp yaptırıp getirio biliorum ben :D :D [ + bu arada nie ":D " ifadesi çıkmıo :/ ] | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Kendim İçin Yaptım = ] Perş. Şub. 04, 2010 10:59 am | |
| Güzelmiş :)
İfade kaldırıldı Seda :) HP ifadeleri geldiğinden öncekiler çalışmıyor :P | |
|
| |
Gillermo Miguél Ramírez Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Tarafı : Sence? Kan Durumu : Safkan veya melez, emin değil. Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Hayvan sevmez. Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Kendim İçin Yaptım = ] Perş. Şub. 04, 2010 11:44 am | |
| Aslında eski ifadeler gelse daha iyi olacak, ben de bu konuda Seda'yla hemfikirim. Neyse, güzel olmuş gerçekten, yazı tipi hoş. ^^ | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Kendim İçin Yaptım = ] Perş. Şub. 04, 2010 12:07 pm | |
| Aaa.. Karanlık bir Lord ne zaman buldunuz yaa kimlerdensin yiğenim? xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Kendim İçin Yaptım = ] Perş. Şub. 04, 2010 12:09 pm | |
| Gillermo da bir baltaya sap oldu böylece. XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Kendim İçin Yaptım = ] Perş. Şub. 04, 2010 12:10 pm | |
| Vay anasını Rıdvan senmiydin ben de kim acaba modunda böyle saf saf ya neyse güzel olmuş , hoş olmuş xD | |
|
| |
Darq Black Manken
| Konu: Geri: Kendim İçin Yaptım = ] Perş. Şub. 04, 2010 12:46 pm | |
| - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Ya bırak Çsem Allah aşkına aslan yapmamıştır onu başkasına yaptırıp yaptırıp getirio biliorum ben :D :D [ + bu arada nie ":D " ifadesi çıkmıo :/ ]
Ya Ben Yaptım Kızım yaa Bi Tane Daha Yapayım İstiyosan saqoun | |
|
| |
| Konu: Geri: Kendim İçin Yaptım = ] Perş. Şub. 04, 2010 1:23 pm | |
| Şaka yaptım sakin ol bi' :D :D | |
|
| |
Darq Black Manken
| Konu: Geri: Kendim İçin Yaptım = ] Perş. Şub. 04, 2010 2:27 pm | |
| Agresifim Gompleksliyim xD Ek$ı Sözlük Yazariiim xD | |
|
| |
| Kendim İçin Yaptım = ] | |
|