| Üye Resimleri | |
|
+44Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Aaron West Allison Godric Mick Appeals Mia Claire Abbey Tyson Terry Jack Anthony Black Tess Meridith Albanese Rosepery Dé Querin Wentworth Lincoln Wayne Daniel Williams Patrick S. Patel Lionel Avigdor Goldstein Jackié Grov'e Clêz Justin Isaac Black Kristen Aurelié A'lle Jonas Taylor Black Vladimir Stepan Nieltsev Claire Trisha Wayne Nicholas Wayne Jasper Ruby Black Michael Nymins Miller Nerissa Olivia Wolf Victoria Lynn Hogan Darq Black Johnny Tomas Black Vittoria April Brigham Edward Stephan Franclés Yvés M. Demoré Britney Vera Curtis Riley Beth McConnor F. Xaviér Graimouré Aimèe Dèmon Black Felicia Ashley Garcia Mélania L. Mythique Robert Brandon Eclipse Ann Valerié Eclipse Max Miller Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore Rabel Xyre Anette Sophia Miller Sean Jake Miller Diego Black 48 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Eyl. 03, 2009 6:35 pm | |
| Bayanların yaşı sorulmaz demek istiyor. :P | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Eyl. 03, 2009 7:03 pm | |
| Açıklama için teşekkürler, kendimi bu kadar "kıt" hissetmem normal mi o_O | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Paz Eyl. 06, 2009 6:15 pm | |
| Buda bnden ^^ Anlaşılabildiği kadar artık xD | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 8:40 am | |
| Aaaa çok hoş çıkmışsın bide tam yüzünü görebilsek xD | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 8:50 am | |
| Gördük gördük :'P Güzel güzel (: Saçlar çok sevimli bir yaratıkmış gibi gözükmeni sağlamış :) | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:09 am | |
| Ahaha xD Teşekkürler .
Geride kalan sayfalarda var aslında ama bulamazsın yorulursun :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:25 am | |
| Manyaksın, çok şekersin, bir tanesin ^^ | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:25 am | |
| - Spoiler:
Siz her seferinde aynı eziyeti yaptığım için beni affedin...:P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:26 am | |
| Aslı çok hoşsun bence ^^ Gizz her zamanki gibi teşekkür ediyorum xD bknz:0.9 | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:28 am | |
| Wouww..
Harikasın MeLo'm :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:28 am | |
| Aslığğğ, saçların çok güzelmiş *-* Hep kıvırcık saçlarım olsun istemiştim xD 0.7 Mell'im kavga yok ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:31 am | |
| Nino^^ sen harikasın asıl hep senin gibi saçlarım olsun istemiştim ama bu 0.9 gizz tutturdu xD Nese haytım gizz kavga yok. Merak etme zaten hecc etmedikki xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:39 am | |
| Pff, saçmalama lütfen !
Çok şapşal bir saç rengim var ben boyamak için zan atıyorum sen bnm gibi saçlar istiyosun ! :D | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:40 am | |
| - Adriana Ellen Roux demiş ki:
- Aslığğğ, saçların çok güzelmiş *-* Hep kıvırcık saçlarım olsun istemiştim xD
Al senin olsun.Bende hep düz istemiştim ama talih....:roll: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:42 am | |
| saç rengine şapşal diyen tek sen varsındır sanırsam^^ nese hepiniz güzelsinizz aslı saçların düz olunca taararken zorlanıyorsun bitanem. Yani düzgün durması gerekiyo. Ama kıvırcık olunca bir tarak attığında zaten kıvırcık göründüğünden farketmiyo. Saçının kıymetini bil ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:44 am | |
| Heheh katılıyorum.BNMde saçlarım düz ama hiç taramam xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:44 am | |
| İnsan hep kendinde olmayanı istermiş. Benim de hiç düzleştiriciye gerek kalmadan dümdüz olan saçlarım var, ama sen onları bir de karışınca gör >.< Kıvırcıkken uyandın mı sadece elinle düzeltsen bile zaten dağınık olduğundan bir şey fark etmiyor xD Ama ben artık bukleli istiyorum, ne demiştim ben : İnsan hep kendinde olamaynı ister .. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:46 am | |
| Ay Nino ya ^^ Güzelsin saç rengin harika! Ben boyatıcam ama gizem istemiyo. Tabi arkadaşlarımda istemio. Neyse sohbet olmasın hepiniz doğa üstü yaratıklarsınız nokta xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:46 am | |
| Zuhah xD Tamam nan sustuk !
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:47 am | |
| Bu sizin düşünceniz.Kıvırcık saçlar kalkınca öyle karışık oluyor ki ben her gün duş alıyorum kabarmasın diye. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:49 am | |
| Tabii, her saçın kendine göre zorlukları var ^^ Mell koptum cidden ya xD Evet hepimiz taş gibiyiz :P Saçlarını elbette ki boyatmayacaksın >.< Evet, tamam, biz iyice sohbete sardık, susalım ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Eyl. 07, 2009 9:50 am | |
| aaaA tabi o da var ama ben kıvırcık saçlı olmak için ölürdüm. Benim saçlarım pırasa gibi =( Evet susalım NokTA! xD Seda abla gelcek şimdi.:lol!: Banlıcak hepimizi görceksiniz xD | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| |
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Eyl. 09, 2009 12:04 pm | |
| oyyy kıyamaaam çok tatlıı :P benimde Golden Retriever cinsi köpeğim vardıı :P Tarçın xD xD oyyy yirim ben onuuu xD | |
|
| |
| Üye Resimleri | |
|