| Üye Resimleri | |
|
+44Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Aaron West Allison Godric Mick Appeals Mia Claire Abbey Tyson Terry Jack Anthony Black Tess Meridith Albanese Rosepery Dé Querin Wentworth Lincoln Wayne Daniel Williams Patrick S. Patel Lionel Avigdor Goldstein Jackié Grov'e Clêz Justin Isaac Black Kristen Aurelié A'lle Jonas Taylor Black Vladimir Stepan Nieltsev Claire Trisha Wayne Nicholas Wayne Jasper Ruby Black Michael Nymins Miller Nerissa Olivia Wolf Victoria Lynn Hogan Darq Black Johnny Tomas Black Vittoria April Brigham Edward Stephan Franclés Yvés M. Demoré Britney Vera Curtis Riley Beth McConnor F. Xaviér Graimouré Aimèe Dèmon Black Felicia Ashley Garcia Mélania L. Mythique Robert Brandon Eclipse Ann Valerié Eclipse Max Miller Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore Rabel Xyre Anette Sophia Miller Sean Jake Miller Diego Black 48 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Eyl. 23, 2009 7:51 pm | |
| 99' Marmaris Sabah kalkmışım erkenden, anacığıma en sevimli(!) halimle "Günaydın!" diyorum. Yaş 3 (: Kamera yeni alınmış, an be an kaydeliyoruz. Çözünürlük düşük ama 10 yıllık canıım Bir de gif yaptık | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Eyl. 23, 2009 8:02 pm | |
| Buseeğğ, hiç değişmemişsin desem sanırım büyük yalan olur xD Küçüklüğünle hiç benzemiyorsun bence xD * Gif olmuş süper olmuş. Hoşuma gitti yani xD Ne kadar şekermişsiiiiiiiiiiin *-* İlk karede el kameraya doğru uzanıyor sanki xD | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Eyl. 23, 2009 8:10 pm | |
| Oha Melo, senin resmini yeni gördüm x.x Sarışın mıydın? Ben seni kumral falan hayal etmiştim hep. Buluşmam ben senle.. Yanımda sarışın bi afetle gezmem ya x.x Buse... Çok tatlıymışsın küçükken =) | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Eyl. 23, 2009 8:15 pm | |
| - Adriana Ellen Roux demiş ki:
- Buseeğğ, hiç değişmemişsin desem sanırım büyük yalan olur xD
Küçüklüğünle hiç benzemiyorsun bence xD * Gif olmuş süper olmuş. Hoşuma gitti yani xD Ne kadar şekermişsiiiiiiiiiiin *-* İlk karede el kameraya doğru uzanıyor sanki xD Değişmedim taam mı :'P Değişmedim ama, sen yanlış hatırlıyorsundur. Tipitip aynı Tatlı mı şeker mi? Garipsedim kendimi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Eyl. 23, 2009 8:16 pm | |
| Olabilir yani, senin yüzünün tam göründüğü bir resmine denk gelememiştim hiç xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Eyl. 23, 2009 8:25 pm | |
| En son çekildiğim (2-3 hafta oldu galiba) fotoğrafları ekliyorum. Tabe kısa süreliğine.. 2-3 gün durur, kaldırırım. Görmek isteyenler spoiler'a bir tık yapabilirler xD - Spoiler:
İnsan modum.. Bu formatta 4-5 foto daha var. En sevdiğim diyebilirim sanırsam. Vee.... Sonunda Tikky'lere özendim xD Her tür yoruma açık bi insan olduğum biliniyo' sanırsam? ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Eyl. 24, 2009 1:51 pm | |
| Saçlarının kesimi çok hoşuma gitti. Ben seni uzun saçlı ve sarışın hayal etmiştim ama xD Çok hoşsun kesinlikle. Bu arada, tikky'lere özenmeyen kim kaldı sanki oO | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Cuma Eyl. 25, 2009 3:38 pm | |
| Çok masun bir yüzün var, arka plan da sanki etraf alev almış gibi. o_O Bana tikiliği çağrıştırmadı, biraz süslü olmuş o kadar. xD | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Eyl. 26, 2009 1:42 pm | |
| Çisem ^^ Ben seni sarışın hayal etmiştim xD Sen de beni kumral hayal etmişsin xD Ay çok tatlısın yerim seni çisem =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Eyl. 26, 2009 2:16 pm | |
| Gizz.. Bu saç kesimini bulana kadar 3-4 kesim denedim sanırsam. Sonunda olmuş diğ mi? Rıdvan.. Masum mu? Böğ x.x Melo.. Ne garibiz diğ mi? Tam ters hayal etmişiz birbirimizi. Ayrıca tatlı mı? İnsan güzel der, öküz insan (Denince de kabul etmiyorum ya, neyse xD).. xD Sonuç olarak toplucana: Heppinize koccamaan teşekkürlerr | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Eyl. 26, 2009 2:22 pm | |
| Yahu kızım yüzünü tam göremedimki ama saçların çok tatlı x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Eyl. 26, 2009 2:32 pm | |
| Yüzümün neyi gözükmüyo? Bi'dahakine saçlarımı havaya dikip çekilirim, yüzüm gözüksün diye madem xD | |
|
| |
William Jack Marjanovic Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 4 Nerden : Ingiltere-Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Altan Patronus : Aslan Tarafı : Aydınlık - Yoldaşlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Daha uğrayamadım ki .. =/ Evcil Hayvan : Siyah Kedi Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Paz Eyl. 27, 2009 7:47 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Ekim 29, 2009 8:13 pm | |
| - Penelope M. L'Amour demiş ki:
- Yüzümün neyi gözükmüyo? Bi'dahakine saçlarımı havaya dikip çekilirim, yüzüm gözüksün diye madem xD
kızım körüm ben kör yahu şöyle gözlerini dikip bak xD | |
|
| |
| Üye Resimleri | |
|