| Üye Resimleri | |
|
+44Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Aaron West Allison Godric Mick Appeals Mia Claire Abbey Tyson Terry Jack Anthony Black Tess Meridith Albanese Rosepery Dé Querin Wentworth Lincoln Wayne Daniel Williams Patrick S. Patel Lionel Avigdor Goldstein Jackié Grov'e Clêz Justin Isaac Black Kristen Aurelié A'lle Jonas Taylor Black Vladimir Stepan Nieltsev Claire Trisha Wayne Nicholas Wayne Jasper Ruby Black Michael Nymins Miller Nerissa Olivia Wolf Victoria Lynn Hogan Darq Black Johnny Tomas Black Vittoria April Brigham Edward Stephan Franclés Yvés M. Demoré Britney Vera Curtis Riley Beth McConnor F. Xaviér Graimouré Aimèe Dèmon Black Felicia Ashley Garcia Mélania L. Mythique Robert Brandon Eclipse Ann Valerié Eclipse Max Miller Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore Rabel Xyre Anette Sophia Miller Sean Jake Miller Diego Black 48 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Diego Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 110 Gerçek İsim : Bedirhan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Kader Çarkı Özel Yetenek : Zihinbendar-Zihinfendar-Çatalağız Evcil Hayvan : Artemis (Yılan) Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Cuma Tem. 10, 2009 1:53 pm | |
| | |
|
| |
Sean Jake Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi ! Mesaj Sayısı : 1594 Nerden : Napcan Gelcen mi? Meslek : Cami Hocası xD Gerçek İsim : Yok-- Tarafı : 2sinden de.. Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Rüzgar Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-] Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Cuma Tem. 10, 2009 3:06 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 110 Gerçek İsim : Bedirhan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Kader Çarkı Özel Yetenek : Zihinbendar-Zihinfendar-Çatalağız Evcil Hayvan : Artemis (Yılan) Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Tem. 11, 2009 4:16 pm | |
| Eyvallah S... :D Amelie,Ya olduğun gibi Görün,Ya göründüğün gibi Ol demiş Mevlana.. Ben olduğum gibi görünüyorum.. Ben böyleyim ne yapayım.. :) | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| |
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Tem. 13, 2009 8:44 pm | |
| :D:D ikinizde çok tatlı çıkmışınız yaw asıl o fotojenik olmayan şahıs benim cnm süper çıkmışınız xDxD | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Tem. 13, 2009 8:48 pm | |
| - Melanie Eclipse demiş ki:
- :D:D ikinizde çok tatlı çıkmışınız yaw asıl o fotojenik olmayan şahıs benim cnm süper çıkmışınız xDxD
Sağol canım benim. Ahh... ahh... Sen benim diğerlerini görsen. :D Yatarsın yerlere gülmekten. Hele de doğal olanları. Pınar'la özellikle. xD Bilgisayarıma biri girecek olsa... rezillik. Neyse. Beğenmene sevindim, canım benim. :) | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Tem. 13, 2009 8:52 pm | |
| Doğal derken ? xD xD xD Herneyse çok güzelsiniz ikinizde^^' Tom(ismini bilmiyorum xS),gerçekten çok kabadayımsı.Bizim sınıfın erkeklerine benziosun o yüzden hiç yabancı gelmedin xD xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Tem. 13, 2009 9:10 pm | |
| - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Doğal derken ? xD xD xD
Herneyse çok güzelsiniz ikinizde^^'
Tom(ismini bilmiyorum xS),gerçekten çok kabadayımsı.Bizim sınıfın erkeklerine benziosun o yüzden hiç yabancı gelmedin xD xD Haberim olmadan çekilmiş yani. Iyk, dersin. :D Teşekkür ederiz. | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Tem. 13, 2009 9:11 pm | |
| Merveğ; Çok teşekkürler canııım. (: Loranne; Sağ ol canım. (:
*Amelie ben. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Tem. 13, 2009 9:30 pm | |
| - Babette Grishold demiş ki:
- Merveğ; Çok teşekkürler canııım. (:
Loranne; Sağ ol canım. (:
*Amelie ben. xD Senden bir şey eklemedim. Kendin karar verirsin diye. :D | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Tem. 13, 2009 9:38 pm | |
| Benim kırmızı koltuğumda, kollarım havada var ya bir tane. Onu ekle işte. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Tem. 13, 2009 9:39 pm | |
| - Babette Grishold demiş ki:
- Benim kırmızı koltuğumda, kollarım havada var ya bir tane. Onu ekle işte. xD
Sana da attım. Kendin ekle. :D | |
|
| |
Max Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 124 Patronus : Kartal Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Sevginin Mantığı Özel Yetenek : Animagus Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Tem. 13, 2009 10:14 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 124 Patronus : Kartal Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Sevginin Mantığı Özel Yetenek : Animagus Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Tem. 13, 2009 10:34 pm | |
| doğuştan gelen bişey reddetmek olmaz...xD | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 7:56 am | |
| Anette gerçekten hoşsun.Görebildiğim kadarıyla.İkinci resimde elbisenin ve saçının rengi dışında hiçbir şey göremiyorum.Pink Floyd dinlemen ve Ravenclaw olmanla bayağı gözüme girdin:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 11:20 am | |
| Loranne ,teşekkür ederim.. :=)) Anette Sophia, bence de gayet güzel çıkmışsınız ha..
Max,hey dostum..Gitar yakışmış eline.. ;) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 1:24 pm | |
| Tek sorun gitar çalamıyorum... :D | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 1:32 pm | |
| - Max Miller demiş ki:
- Tek sorun gitar çalamıyorum... :D
:D :D :D :D :D Offf koptm:D :D Hiç güleceğim yoktu :D :D xD | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 1:35 pm | |
| Çalarsın çalarsın bir gün.Zaten bir tane odunu kesip koymuşlar.Üstüne altı tane tel çakmışlar.Gitar diye satıyorlar.Neresini çalamayasın ki!Akıl var mantık var.Eline güzel yakıştırınca çalması kolay zaten. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 1:44 pm | |
| - Robert Brandon Eclipse demiş ki:
- Çalarsın çalarsın bir gün.Zaten bir tane odunu kesip koymuşlar.Üstüne altı tane tel çakmışlar.Gitar diye satıyorlar.Neresini çalamayasın ki!Akıl var mantık var.Eline güzel yakıştırınca çalması kolay zaten.
Offf ya bu nasıl bi' yorum Rob? Müziğe ve müzik aletlerine banbaşka bir bakış açısı yakalamışsın.Harika. :D :D :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 1:46 pm | |
| Ya müzik dediğin ne dir ki?xD.İnsanın kendinden herhangi bir şekilde geçmesini sağlayan ses topluluğu.Benim tanımım bu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 1:47 pm | |
| Herhengi bir şekilde :D Kesinlikle doğru tespit ^^' | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 2:14 pm | |
| Ben herşekilde mükemmelim o da ayrı bir şey yani xD. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 2:16 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 2:19 pm | |
| - Robert Brandon Eclipse demiş ki:
- Ben herşekilde mükemmelim o da ayrı bir şey yani xD.
:D :D :D | |
|
| |
| Üye Resimleri | |
|