| Soru(n)larınız | |
|
+12Sonia Lia Gonzalenz Victoria Claire Hale Charlotte Black Jack William Black Rabel Xyre Swieta Miranda Andié Anette Sophia Miller Edward Kevin Black Loranne Elizabeth Widmore Michael Nymins Miller Marishka V. Aleera Félix Robert Brandon Eclipse 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Tem. 09, 2009 6:10 pm | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Tem. 09, 2009 6:19 pm | |
| Peki karakterlerimizin biri öğrenciyse diğer(ler)i yetişkin mi olmak zorunda? | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Tem. 09, 2009 6:36 pm | |
| | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Tem. 09, 2009 7:27 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Paz Tem. 12, 2009 4:27 pm | |
| Bazılarının profillerinde Rp düzeyi olmasına rağmen Max arkadaşıma sorduğumda Lejant bölümünün altında olduğunu söyledi. Ancak bunun kaldırılmış olabileceği yönünde de bir fikir yürüttü. Ben baktığımda bunun kaldırılmış olduğunu gördüm. Ancak benimde rp düzeyim olsun istiyorum. Sorun olmazsa bu forumu yine ekleyebilir misiniz? | |
|
| |
Charlotte Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 37 Nerden : Londra Meslek : Hayalet Gerçek İsim : Duygu Patronus : Tek boynuzlu bir dişi at :) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Üstünde tek boynuzlu bir dişi atın kuyruğundan alınmış bir tel vardır. Yirmi dört santim , anka teleğindendir , esnektir Özel Yetenek : Metamorphmagus Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Paz Tem. 12, 2009 5:48 pm | |
| | |
|
| |
Victoria Claire Hale Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 37 Nerden : Londra Gerçek İsim : Victory, C~ Tarafı : Aydınlık '~ Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Paz Tem. 12, 2009 6:32 pm | |
| acaba rp out veya yle bir bölüme rp yapmak için kişi bulabilmek amacıyla bir konu açılsa ben sitede yeniyim ve kimseyi tanımadığım için rp yapamıyorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Paz Tem. 12, 2009 7:07 pm | |
| Sean Jake Miller birçok yerde aynı anda rp yapıyor.Bu serbest mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Paz Tem. 12, 2009 7:13 pm | |
| - Jack William Black demiş ki:
- Bazılarının profillerinde Rp düzeyi olmasına rağmen Max arkadaşıma sorduğumda Lejant bölümünün altında olduğunu söyledi. Ancak bunun kaldırılmış olabileceği yönünde de bir fikir yürüttü. Ben baktığımda bunun kaldırılmış olduğunu gördüm. Ancak benimde rp düzeyim olsun istiyorum. Sorun olmazsa bu forumu yine ekleyebilir misiniz?
Herkese bakmışsınız, ben ne oluyorum?!?!!! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 37 Nerden : Londra Meslek : Hayalet Gerçek İsim : Duygu Patronus : Tek boynuzlu bir dişi at :) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Üstünde tek boynuzlu bir dişi atın kuyruğundan alınmış bir tel vardır. Yirmi dört santim , anka teleğindendir , esnektir Özel Yetenek : Metamorphmagus Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Paz Tem. 12, 2009 7:18 pm | |
| Hayaletler her zaman hogwarts'ta olduğu için istediğimiz bölüme başlık açıp rp yapabiliriz değil mi ^^ | |
|
| |
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Paz Tem. 12, 2009 7:19 pm | |
| Bana rütbe verebilir msiniz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Paz Tem. 12, 2009 7:26 pm | |
| - Charlotte Caypnia demiş ki:
- Hayaletler her zaman hogwarts'ta olduğu için istediğimiz bölüme başlık açıp rp yapabiliriz değil mi ^^
bana cevap verebilir misiniz lütfen :roll: | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Ptsi Tem. 13, 2009 4:14 pm | |
| Karekterime aktivasyon kou gelmemiştir.Siz yaparsanız sevinirim. | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Çarş. Tem. 15, 2009 8:23 pm | |
| ~Gringotts hesabı nasıl bir sisteme sahiptir? Profilde yanında bulunan sayı, kasa numarasını mı yoksa içinde bulunan parayı mı temsil etmektedir? ~Artık öğretmen kadrosunda eksiklik olmadığına göre, okul ne zaman açılacaktır? ~Fazladan, ek bir ders istiyorum. Böyle bir şey sağlanılabilir mi? | |
|
| |
Edward Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 156 Nerden : Expecto Patnorum Büyüsü Yaptıydı Kereta Asa'dan Ucube Olarak Ben Çıktıydım O Bakımdan Asa'dan xD Meslek : Gizem Dairesi Başkanı o.o ~ Patronus : Beyaz Kar Leoparı .^^ Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı. o.o ! ~ Belkide Kimliğini Değiştirmiş Bir Katil Olduğundan Haberin Yok ! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 ~ Asası : Gecenin Ateşi o.o Defne ağacından yapılma. Özünde Anka Teleği vardır. 23 cm. Oldukça esnek. Sahibinden Başkasında Çalışmaz En iyi büyüsü: Carpe Portus~ Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihnebendar ~ ÇataLdiL ~ Evcil Hayvan : BasilisK ! ~ Naqini ! Benim Yılan o.o ! ~ Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Tem. 16, 2009 9:47 am | |
| Gringotts'a bir görevli gerekiyor böyle kafalara göre para hesabı yazılamaz. Öğrencide bile benden yüksek bir para miktarı var. | |
|
| |
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Tem. 16, 2009 10:01 am | |
| Bence o mesaj sayısıyla ilgili bir şey... Çünkü herkesin mesaj sayısıyla Gringotts hesabı miktarı birbirine yakın değerlerde... Ayrıca ben 603 mesajım varken hesabımın 663 olduğunu görmüştüm, şimdiyse 604 mesajım var ve 662 hesabım... Galiba bu değerler gitikçe birbirine yaklaşıyor. Acilen kesin bir şey söylenmesini istiyorum... Edit: Bu mesajı yazdıktan sonra yine hesabım 663'e çıktı. :S | |
|
| |
Edward Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 156 Nerden : Expecto Patnorum Büyüsü Yaptıydı Kereta Asa'dan Ucube Olarak Ben Çıktıydım O Bakımdan Asa'dan xD Meslek : Gizem Dairesi Başkanı o.o ~ Patronus : Beyaz Kar Leoparı .^^ Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı. o.o ! ~ Belkide Kimliğini Değiştirmiş Bir Katil Olduğundan Haberin Yok ! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 ~ Asası : Gecenin Ateşi o.o Defne ağacından yapılma. Özünde Anka Teleği vardır. 23 cm. Oldukça esnek. Sahibinden Başkasında Çalışmaz En iyi büyüsü: Carpe Portus~ Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihnebendar ~ ÇataLdiL ~ Evcil Hayvan : BasilisK ! ~ Naqini ! Benim Yılan o.o ! ~ Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Tem. 16, 2009 10:02 am | |
| Sadece bu değil YetkinForum'da böyle birşey yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Tem. 16, 2009 10:03 am | |
| Aslında senin söylediğin de doğru... | |
|
| |
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Tem. 16, 2009 6:04 pm | |
| Kendi rp puanlarımızı nasıl göreceğiz? | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Cuma Tem. 17, 2009 5:28 pm | |
| Hogwarts'a göre 1 dönem ^^ Her dönem 1 yaş atlıycaz. Fakat 1 dönemin kaç güne denk geldiği konusunda bir fikrim yok.
*sazan gibi oldum ama...* | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Cuma Tem. 17, 2009 5:31 pm | |
| Sanırım o henüz belirlenmedi. Daha okul bile açılmadı farkettiysen. Biraz sabırlı ol bence ^^ O belirlendiğinde kurallara falan eklerler =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Cuma Tem. 17, 2009 5:32 pm | |
| | |
|
| |
Edward Stephan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Nerden : Malatya Meslek : Büyücü Gerçek İsim : Taha Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Yazıların Sırrı Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Cuma Tem. 17, 2009 5:48 pm | |
| Arkadaşlar Vampirler ve Büyücüler nasıl düello yapcak eşitlik olmazki? | |
|
| |
Edward Stephan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Nerden : Malatya Meslek : Büyücü Gerçek İsim : Taha Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Yazıların Sırrı Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Cuma Tem. 17, 2009 5:58 pm | |
| Vampir ile büyücünün düello yapması yasaklanmalı aslında | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Cuma Tem. 17, 2009 6:05 pm | |
| Öğrenciler Metamorphmagus alabilse? Doğuştan bir yetenek ne de olsa. Büyücünün gücüyle alakalı değil. Nesilden nesile geçiyor. | |
|
| |
| Soru(n)larınız | |
|