Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? Cuma Tem. 17, 2009 12:44 pm | |
| Açıkçası yemek yedikten sonra yaklaşık yarım saat karnımda şişlik oluyor.Eğer bu durum bu denli abartılacak bir şey olsaydı hastanelerde sürünmem gerekirdi ki ben hala bilgisayarımın başındayım.Bence bu konuyu bu denli tartışmak bizi o hayranlarla insanların gözünde bir kılıyor.Bu yüzden ben konuyu daha fazla tartışıp insanların ilgisini Rp yapmak yerine bu konuya çekmeyelim diyorum. | |
|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? Cuma Tem. 17, 2009 12:45 pm | |
| Tamam.Konu kapandı.Başlık siliniyor. | |
|