| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun | |
|
+12Mélania L. Mythique Loranne Elizabeth Widmore Robert Brandon Eclipse Swieta Miranda Andié Melody Dorés Jack William Black Anette Sophia Miller Marveille De Mauréll Max Miller Babette Grishold Sean Jake Miller Aimèe Dèmon Black 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 10:02 am | |
| Saol, yine netten bulamadım, kendim yapmaya çalıştım. | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 11:29 am | |
| Beni tanıyor msn'de konuışuyoruz. :D | |
|
| |
Marveille De Mauréll Seherbaz
Mesaj Sayısı : 288 Gerçek İsim : ~Zeynep Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : * Asası : Asil Kan Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 11:37 am | |
| Devamlı :D işaretini yapıo | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 2:28 pm | |
| | |
|
| |
Melody Dorés Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 114 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Ejderha yüreği 11 inç Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 2:31 pm | |
| Çok iyi bir arkadaştır kendileri^^ :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 2:33 pm | |
| Kendisi de öyledir^^ xD :D | |
|
| |
Melody Dorés Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 114 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Ejderha yüreği 11 inç Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 2:35 pm | |
| Çok mütevazidir kendileri :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 5:51 pm | |
| | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 6:19 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 6:20 pm | |
| | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 6:22 pm | |
| Msneye girerse barışmayı düşünüyorum. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 6:24 pm | |
| Kendisini Rp de Hannah Montana yaptığına inanamıyorum. Oldukça saçma davrandığını düşünüyorum. Kaç yaşında olduğunu da merak ediyorum. | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 6:41 pm | |
| Üstteki yorumuna katıldığım biri. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 6:47 pm | |
| Babette'nin yorumuna katılan benim dışımda 2. kişi :D | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 6:47 pm | |
| Bence birçok kişi katılıyor ama yazmıyorlar diye cevap vermeyi düşündüğüm kişi. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 6:50 pm | |
| İşte buna katılıyorum dediğim kişi :D Ayrıca o Hannah olayı Hogwarts kurgusuna ne açıdan bakılırsa bakılsın aykırı.O tarihlerde Hannah veledi yoktu ki dünyada :D | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 7:00 pm | |
| Yaptığı avatar ve imzaları gerçekten beğeniyorum. PS'nin hakkını veriyor yani. Ders mi alsam ondan ne? Ünlü olarak da Avril'ımı kullanıyor. Kanım kaynadı. Başka bir düşüncem yok, şimdilik. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 7:02 pm | |
| Ne düşüneceğim ki onun hakkındaaaa. Tanımam etmem. :P | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Perş. Tem. 16, 2009 7:34 pm | |
| Öküzün teki xD Kabul etmeli ki o da benim gibi hayvanat xD Severim kendisini. | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 17, 2009 9:16 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 17, 2009 9:34 am | |
| Hiç konuşmadığım ama nedense acayip sempatik gelen kişi xD | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 17, 2009 11:32 am | |
| Tanımıyorum ama oda müzisyenmiş x) | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 17, 2009 12:43 pm | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 17, 2009 12:44 pm | |
| Baş Şifacı (: Elindeyim =) | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 17, 2009 12:48 pm | |
| Nickini okumama rağmen, nedense erkek olduğu izlenimine kaplıyorum her defasında. Avatardan dolayı büyük ihtimal. | |
|
| |
| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun | |
|