| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun | |
|
+12Mélania L. Mythique Loranne Elizabeth Widmore Robert Brandon Eclipse Swieta Miranda Andié Melody Dorés Jack William Black Anette Sophia Miller Marveille De Mauréll Max Miller Babette Grishold Sean Jake Miller Aimèe Dèmon Black 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 17, 2009 12:49 pm | |
| keşke daha önceden online olsaymış kimse vampir değil diye baş şifacı oldum önceden vampirdim de | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 17, 2009 12:52 pm | |
| Bir şey farketmezdi kanımca, Vampirler toplu yaşamak zorunda değildir. Kimse yok diye rütbesini değiştirmemeliymiş. | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 17, 2009 12:57 pm | |
| Adının "Anita" dan geldiğini düşünüyorum. "Anita Blake" Ünlü vampir romanı serisinin baş kızı.^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 17, 2009 1:01 pm | |
| Sayılır demeliyim XD İsveçli olmaya karar verip bir isim ararken o tarz bir etkisi olduğunu itiraf etmeliyim. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 17, 2009 1:03 pm | |
| Ünlüsünün çok daha güzel ve taş resimleri var, onları da kullanmalı bir ara. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 17, 2009 1:06 pm | |
| Evet şu an PS'yi açtım bakınıyorum zaten ;P | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 17, 2009 1:16 pm | |
| Ünlüsü nedense itici geldi bana, tipim değil, o yüzden sanırım. Ama bir vampire yakışır bi ünlü gibi. Neyse. Kişilik olarak kendisini tanımıyorum. Ama zamanla tanırım sanırım. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 17, 2009 1:17 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun Cuma Tem. 17, 2009 1:18 pm | |
| Jessica'yı itici bulabilen bir insan modeli. İyidir hoştur. Iska. Birini görünce ismini uzatarak tepki veren kişi. | |
|
| |
| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun | |
|