| Çatal Dil Alımları | |
|
+3Edward Kevin Black Carolyn Anna Miler Albert De Salvo 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Albert De Salvo Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Meslek : Kehanet Profesörü Patronus : İspanyol Boğası Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 32 Asası : Anka Teleği Dikenli Defne 11 İnç Özel Yetenek : Çatalağız-Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Çatal Dil Alımları Cuma Tem. 03, 2009 7:49 pm | |
| Adınız Soyadınız: Albert De Salvo Yaşınız: 32 Sihirsel Soyunuz: SAFKAN Kişisel Özellikleriniz: Sinsi,acımasız ve soğuk kanlı. Neden Çatal Dili?: Ailemdeki herkes Slytherin mezunu ve karanlık tarafa yıllarca hizmet ettiler. Ailemdeki bazı kişilerde bu özellik görülmüş. Günde Kaç Saat Online'sınız?: 2-3 Saat | |
|
| |
Carolyn Anna Miler Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 114 Nerden : Esk Meslek : Sihir Bakanı Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 35 Asası : Beyaz Cesaret Özel Yetenek : Meta Evcil Hayvan : Ruby[Husky] Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Çatal Dil Alımları Cuma Tem. 03, 2009 9:10 pm | |
| | |
|
| |
Edward Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 156 Nerden : Expecto Patnorum Büyüsü Yaptıydı Kereta Asa'dan Ucube Olarak Ben Çıktıydım O Bakımdan Asa'dan xD Meslek : Gizem Dairesi Başkanı o.o ~ Patronus : Beyaz Kar Leoparı .^^ Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı. o.o ! ~ Belkide Kimliğini Değiştirmiş Bir Katil Olduğundan Haberin Yok ! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 ~ Asası : Gecenin Ateşi o.o Defne ağacından yapılma. Özünde Anka Teleği vardır. 23 cm. Oldukça esnek. Sahibinden Başkasında Çalışmaz En iyi büyüsü: Carpe Portus~ Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihnebendar ~ ÇataLdiL ~ Evcil Hayvan : BasilisK ! ~ Naqini ! Benim Yılan o.o ! ~ Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Çatal Dil Alımları C.tesi Tem. 04, 2009 9:02 pm | |
| Adınız Soyadınız: Edward Kevin Black Yaşınız: 31 Sihirsel Soyunuz: Safkan Kişisel Özellikleriniz: Sinsi, Cesur, Acımasız ! Neden Çatal Dili?: Karanlık Lord'um ? Günde Kaç Saat Online'sınız?: 12
| |
|
| |
Diego Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 110 Gerçek İsim : Bedirhan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Kader Çarkı Özel Yetenek : Zihinbendar-Zihinfendar-Çatalağız Evcil Hayvan : Artemis (Yılan) Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Çatal Dil Alımları Perş. Tem. 09, 2009 3:47 pm | |
| Adınız Soyadınız: Tom Marvolo Riddle Yaşınız: 29 Sihirsel Soyunuz: Safkan Kişisel Özellikleriniz: Acımasız,sinsi,kibirli,soğukkanlı Neden Çatal Dili?: Karanlık Lord'um Günde Kaç Saat Online'sınız?: 3-5 Saat | |
|
| |
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Çatal Dil Alımları Perş. Tem. 09, 2009 9:32 pm | |
| Adınız Soyadınız: Elijah Jordan Mc'Reid Yaşınız: 29 Sihirsel Soyunuz: Safkan Kişisel Özellikleriniz: Oldukça sinirli ve acımasızdır. Sadece kendi isterse başkalarına yardım eder. Kendisine yardım edilmesinden hoşlanmaz. Arkadaşlarına değer verir ve ona değer vermeyecek insanları zaten arkadaşlık kısmına koymaz. Arkadaşlarına zarar veren ister kendi tarafından olsun ister başka taraftan acımasızca öldürür. İşine sadıktır. Hogwarts’ta ki yılları çok güzel ve eğlenceli geçmiştir. Bu yüzden Hogwarts’ta kendi yılında olan Slytherin arkadaşlarıyla hala görüşmekte ve onlarla hoş vakitler geçirmektedir. Sinsi olmaya bayılır. Karşısında kinin de sinsi ve bir o kadar zeki olmasını bekler. Kofti ve melezlerden nefret eder. Neden Çatal Dili?: Mc'Reid'lar Karanlık Sanatlara Yıllarını Vermiş Bir Aile Ve Bütün Atalarımda bu yetenek süregelmiş benim Varislerimdede olacaktır... Günde Kaç Saat Online'sınız?:2-3 | |
|
| |
Carolyn Anna Miler Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 114 Nerden : Esk Meslek : Sihir Bakanı Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 35 Asası : Beyaz Cesaret Özel Yetenek : Meta Evcil Hayvan : Ruby[Husky] Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Çatal Dil Alımları Cuma Tem. 10, 2009 7:49 am | |
| | |
|
| |
Jacop Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 52 Nerden : Babam olcak dangalak Kevin bi kız'dan peydahlamış :F kereta :F Patronus : Sence ? ~ Tarafı : Karanlık Olmamaya Yemin Ettim ! Aydınlık :=) Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Karanlık Duvar Söğütağacından yapılma. Özünde Yılan lifi vardır. 21 cm. Esnektir. En iyi büyüsü: Reducto Özel Yetenek : Ucube Olmak Yeterli Midir? xD Evcil Hayvan : Sen Varsınya :F Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Çatal Dil Alımları Cuma Tem. 10, 2009 6:20 pm | |
| Adınız Soyadınız: Jacop Kevin Black Yaşınız: 13 Sihirsel Soyunuz: Safkan Kişisel Özellikleriniz: Cesur, Acımasız, Zeki Neden Çatal Dili?: Eski Karanlık Lord'un Oğlu olduğum için ırsi olarak geçiyor ve Sırlar Odası'na keşfe çıkıcam Basilisk ilen türkçe konuşucak halim yok heralde ? Günde Kaç Saat Online'sınız?: 12.
| |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Çatal Dil Alımları Paz Tem. 12, 2009 5:08 pm | |
| Adınız Soyadınız: Jack William Black Yaşınız: 13 Sihirsel Soyunuz: Safkan Kişisel Özellikleriniz: Cesur, Acımasız, Zeki, Alaycı Neden Çatal Dili?: Bir Slytherin Olarak Bu Özelliğin Bende Olması Gerektiğine İnanıyorum. Ayrıca Karanlık Taraftan Olduğumdan Bu Özelliği Seçtim Günde Kaç Saat Online'sınız?: 10-14.
(Not: Öğrencilere Verilip Verilmediği İle İlgili Herhangi Bir Bilgiye Ulaşamadım. Bu Nedenle Başvuruyorum.) | |
|
| |
| Çatal Dil Alımları | |
|