| Okul Yönetim Kadrosu & RPG Görevlileri & Yarışma Birincisi | |
|
+8Felicia Ashley Garcia Anette Sophia Miller Jack William Black Ann Valerié Eclipse Theoderg Grey Loranne Elizabeth Widmore F. Xaviér Graimouré Robert Brandon Eclipse 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Okul Yönetim Kadrosu & RPG Görevlileri & Yarışma Birincisi Salı Tem. 14, 2009 2:11 pm | |
| Tebrikler herkese.Özellikle George'a. | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Okul Yönetim Kadrosu & RPG Görevlileri & Yarışma Birincisi Salı Tem. 14, 2009 2:20 pm | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Okul Yönetim Kadrosu & RPG Görevlileri & Yarışma Birincisi Salı Tem. 14, 2009 2:21 pm | |
| Jasonth kimsenin şikayet ettiği yok sakin ol :D :D Neyse ben de tebrik ederim,ayrıca teşekkür de ederim ^^
En son Loranne Elizabeth Widmore tarafından Salı Tem. 14, 2009 2:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Okul Yönetim Kadrosu & RPG Görevlileri & Yarışma Birincisi Salı Tem. 14, 2009 2:21 pm | |
| Şikayet etmedik ki!Uğur abi niye kasıyon bu kadar? | |
|
| |
Theoderg Grey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 48 Nerden : çıktı şimdi bu? Meslek : Profesör Gerçek İsim : Theo Patronus : Griffin Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Pagan Kuşu Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Okul Yönetim Kadrosu & RPG Görevlileri & Yarışma Birincisi Salı Tem. 14, 2009 2:26 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Okul Yönetim Kadrosu & RPG Görevlileri & Yarışma Birincisi Salı Tem. 14, 2009 2:36 pm | |
| Diğer admini heyecanla bekliyorum.Kim olacak?:kalbidımsdımslayansmiley: | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Okul Yönetim Kadrosu & RPG Görevlileri & Yarışma Birincisi Salı Tem. 14, 2009 2:41 pm | |
| Herkesi tebrik ediyorum ve görevlerini başarıyla yerine getirmelerini diliyorum.Bu arada teşekkürler. | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Okul Yönetim Kadrosu & RPG Görevlileri & Yarışma Birincisi Salı Tem. 14, 2009 4:13 pm | |
| | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Okul Yönetim Kadrosu & RPG Görevlileri & Yarışma Birincisi Salı Tem. 14, 2009 7:11 pm | |
| Hepinizi en içten dileklerimle tebrik ediyorum, arkadaşlar. :)
En son Anette Sophia Miller tarafından Salı Tem. 14, 2009 7:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Felicia Ashley Garcia Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 146 Gerçek İsim : Merve Patronus : Tavşan^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güneş Işığı^^ Özel Yetenek : Veela Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Okul Yönetim Kadrosu & RPG Görevlileri & Yarışma Birincisi Salı Tem. 14, 2009 7:12 pm | |
| Herkesi tebrik ederim ve teşekkürler (: | |
|
| |
Carolyn Anna Miler Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 114 Nerden : Esk Meslek : Sihir Bakanı Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 35 Asası : Beyaz Cesaret Özel Yetenek : Meta Evcil Hayvan : Ruby[Husky] Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Okul Yönetim Kadrosu & RPG Görevlileri & Yarışma Birincisi Çarş. Tem. 15, 2009 10:22 am | |
| Şehir dışından geldiğim için sanırım biraz geciktim. Bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum.. | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Okul Yönetim Kadrosu & RPG Görevlileri & Yarışma Birincisi Perş. Tem. 16, 2009 6:01 pm | |
| Herkesi tebrik ederim.^^ Başarılar arkadaşlar. (: | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Okul Yönetim Kadrosu & RPG Görevlileri & Yarışma Birincisi Perş. Tem. 16, 2009 6:14 pm | |
| Hepinizi kutluyorum. Görevlerinizde başarılar =) | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Okul Yönetim Kadrosu & RPG Görevlileri & Yarışma Birincisi Cuma Tem. 17, 2009 9:26 am | |
| | |
|
| |
| Okul Yönetim Kadrosu & RPG Görevlileri & Yarışma Birincisi | |
|