Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Paz Tem. 19, 2009 12:33 pm | |
| Hâlâ bir kardeş arıyorum.Cinsiyeti ve tarafı fark etmez. Kardeşim olmak isteyenler aile alımlarından kurguya bir göz atsınlar. | |
|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Paz Tem. 19, 2009 1:17 pm | |
| bir veya iki tane üvey arıyorum:Taraf fark etmez. Öz kardeşlere gerek kalmadı. | |
|
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Ptsi Tem. 20, 2009 2:28 pm | |
| Ben abla/ağbi veya amca/teyze vs. arıyorumm (: Aydınlık taraf destekçisiyimdir =) | |
|
Melaine Scmithz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 30 Gerçek İsim : Edağ. Tarafı : Karanlık Taraf. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 19.5 Evcil Hayvan : Köpeğim - Daist Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Ptsi Tem. 20, 2009 3:11 pm | |
| Sırdaş, Kuzen, ve Abi arıyorum. Ayrıca soyismimi taşıyabilecek bir kardeş. Belkide ben onun kini. Soyisme bağlı.
İstedikleri gibi kurguyu kan bağından alıp, bir çok yere taşıya biliriz. | |
|