| Üç Üye/Üç Yorum | |
|
+36Althia I. Lonicera Maggie Eva Adams Kaoru Ai Kira Gillermo Miguél Ramírez Fiore Ann Muschi F. Xaviér Graimouré Victoria Lynn Hogan Winona Bannatyne Felicia Ashley Garcia Clara Swank Matteo F. D'angelo Patrick S. Patel Daniel Williams Nerissa Olivia Wolf Britney Vera Curtis Riley Beth McConnor Janice Audorphe L'Amour Vladimir Stepan Nieltsev Vittoria April Brigham Lionel Avigdor Goldstein Rabel Xyre Jasper Ruby Black Jack William Black Sylvia Eleanor Claythorne Tess Meridith Albanese Johnny Tomas Black Aimèe Dèmon Black Jonas Taylor Black Swieta Miranda Andié Edward Brigham Aldenberg Loranne Elizabeth Widmore Robert Brandon Eclipse Anika Freyja Jørgen Mélania L. Mythique Babette Grishold Anette Sophia Miller 40 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Tem. 18, 2009 3:22 pm | |
| Cornelia; Tanımıyorum malesef.
Swieta; Alınmasını ya da beni yanlış anlamasını istemem ama karakter kurgusunu son derece saçma buldum. Ayrıca çalıntı. Karakterinin Hannah Montana gibi bir sanatçı kimliği olmasını kastediyorum. Bu kurgu kendisi tarafından yaratılmış değil. Bu tip şeylerin, site içinde yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.
Jasonth; Ben, daha fazla saygı çerçeverleri içinde konuşması gerektiğini düşünüyorum. Emir kipi kullanmaması, kullansa bile yumuşatması gibi... Sonuçta o bir Admin. :) ~Jack William Black / Loranne Elizabeth Widmore / Ann Valerié Wison | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Tem. 18, 2009 3:32 pm | |
| *Henüz 13 yaşında bir öğrenci olmasına rağmen otuz yaşında bir adamı kullanıyor ünlü olarak. Saçma.
*Müthiş bir p.s.cu. Ayrıca Rpleri harika... Kendisi de çok tatlı biri sanırsam. (:
*Evlendi kendisi. xD Ama imzası, yani düğünden önceki imzası, çok kötüydü.
Ben, üstümdeki, üstümün üstündeki. | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Tem. 18, 2009 3:42 pm | |
| Sen ~ Rpleri hoş. Benden kısa zamandır rp yapıyor ama rpleri benden iyi, ya da eşitiz diyelim. xD Ayrıca çok severim kendisini, sırdaşımdır ^^ Pınar ~ Onun da rpleri hoş. Gerçekten hoş yani. Henüz yüz yüze tanışma fırsatımız olmadı; ama o da olacak elbet xD Uğur ~ İyi bir admin. Rplerini görmedim. Rpsini yorumlayamayacağım o yüzden. Kendisini de pek tanımadığım için... Boş geçiyorum xD Edward Kevin/Amelie/Sean Jake | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Tem. 18, 2009 4:18 pm | |
| Edward Kevin; Sevdim kendisini. Sitede gördüğüm en komik insan. Sayesinde az kahkahalara boğulmadım. Amelie; Tek geçerimm... Sean Jake; Bir ara konuşmuştuk. Bilemiyorum. Farklı farklı davranışlar seriliyor. ~Babette Grishold / Daniel Dumbledore / Robert Brandon Eclipse. | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Tem. 18, 2009 4:56 pm | |
| Babette;
Anika ile Anita arasında güzel bir bağ kurdu, vampirlere ilgisi var sanırım. İyi, hoş birine benziyor. Ama yeni bir imza yapmalı. Daniel; Hiç karşılaşmadım. Robert; Twilight sevdasına türemiş bir arkadaş sanırsam, tanımam. * Ben, Loranne, Oliver | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Tem. 18, 2009 5:02 pm | |
| *Yorumum belli zaten.^^ *Acayip seviyorum onu ya. Adını bile bilmiyorum oysa daha. xD *Tanımam.
Edward Kevin B., Mélania L. M., Carolyn Anna M. | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Tem. 18, 2009 5:05 pm | |
| - Anika Freyja Jørgen demiş ki:
Robert; Twilight sevdasına türemiş bir arkadaş sanırsam, tanımam.
Hıh hiçte bile. Edward:Aramız pek iyi değil düzeltme kararı aldım. Melana:Pek tanımıyom Carolyn:İyi biri gibi. Ben/Ann Valerié Wilson/Jack William Black. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Tem. 18, 2009 5:05 pm | |
| Out: Oyununuzu bölmüş olabilirim,kusura bakmayın ama bunun için hiç te özür falan dilemiycem.Burası Out istediğimi yaparım.Nihahaha :D
:paranoyaksmile: Ben de seni seviyorum Pınarrr!!Evet aşkımı şu dakikada ilan ediyorum.Hadi gel hazır düğün varken bizde nikah kıydırıverelimm :D Adım Seda bu arada :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Tem. 18, 2009 5:21 pm | |
| :D (üzerime alınmadım, merak etmeyin)
Robert Brandon Eclipse; Rp'lerini geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum sanırım. Yeni evleniyor, hayırlı uğurlu olsun....
Ann Valerié Wilson; Sevdim onu. Pink Floyd dinleyicidaşım. :D Siteye göre iyi Rp yaptığını düşünüyorum. Sitede olduğu için memunum.
Jack William Black; Pau Walker'ı kullanıyor, karakteri on üç taşında olmasına rağmen. Hani, daha genç görünümlü birisi olsa daha iyi olurdu bence. Elbette kendi seçimi olduğu için bir şey demiyorum. Yalnızca bir fikir...
~George Corwnie(soyadı böyle değildi sanırım, emin değilm) / Sean Jade Miller / Mélania L. Mythque
En son Anette Sophia Miller tarafından Ptsi Tem. 20, 2009 1:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Edward Brigham Aldenberg Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 123 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Arda Patronus : Henüz Yok Tarafı : Kararsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Henüz Yok Özel Yetenek : Henüz Yok Evcil Hayvan : Güvercin Lévio Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Paz Tem. 19, 2009 9:03 am | |
| George Corwnie ~ Müdür Yardımcım. Hiç konuşmadım. Sean Jade Miller ~ Tanımıyorum. Mélania L. Mythque ~ Önceden tanıyordum ama konuşmamıştık. Oyunlarda konuşuyoruz.
Victoria Lynn Hogan - Sonia Liza Gonzalenz - Loranne Elizabeth Widmore | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Paz Tem. 19, 2009 9:18 am | |
| Victoria Lynn Hogan:Sitede yeni birisi. Sonia Lia Gonzalenz:Ünlüsü hoşuma gidiyor.Soyadı çok değişik.İyi biri. Loranne Elizabeth Widmore:Çok İyi avatar imza yapıyor. Ben,Mellysa Hayden Andié,Edward Brigham Aldenberg | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Paz Tem. 19, 2009 9:22 am | |
| Sen ; Rp'lerini geliştirmesini düşündüğüm kişi.Potansiyeli var ama biraz boşveriyor sanki (:
Hayden ; Kesinlikle tanımıyorum. Edward ; Benden :D İmzasını görür görmez,LP Fan Club'a katılması için PM ile saldırdığım kişi :D (Heeyy bugün LP konseri var.Rocke'n Coke'da :D ) Babette - Felicia - Elijah | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Paz Tem. 19, 2009 9:54 am | |
| Babette:TAnımıyorum Felicia:Tanımıyorum Elijah:Tanımıyorum Oliver Punt-Jonas Taylor Black-Loranne Elizabeth Widmore | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Paz Tem. 19, 2009 9:57 am | |
| Oliver Punt-Henüz tanımıyorum Jonas Taylor Black-Bizim ailenin yeni üyelerinden Loranne Elizabeth Widmore-Avatar imzalarına bayılıyorum ayrıca Avrili sevmesi de cabası çok sevimli biri Melanie Eclipse(bkz:Ben xD)-Michael Miller-Sean Jake Miller | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Paz Tem. 19, 2009 1:24 pm | |
| Melanie;
Soy adı bana garip çağrışımlar yapıyor. Elips gibi sanki. Onun haricinde tanımıyorum. Michael; Hiç karşılaşmadım. Sean; İsmi bana Sean Connery'i hatırlatıyor, tanımam. Ben, Aimee, Babette | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Cuma Tem. 24, 2009 7:57 pm | |
| *Çok kültürlü birine benziyorsun. Çok samimi olmasak da en azından bir diyalog kurduk. xDD
*Merveğ'm. yirim. o.O
*Yorumsuz.
Ben, Mélania L. Mythque, Daniel Dumbledore. | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Cuma Tem. 24, 2009 8:19 pm | |
| Babette - Tanımıyorum Mélania - Çisem...Az da olsa bi tanışmışlığımız var :/ (avatarına hastayım xD) Daniel - Henüz tanışmadık :/
Oliver Punt - Jonas Taylor Black - Ben xD | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Cuma Tem. 24, 2009 8:24 pm | |
| Oliver Punt : Tanımıyorum Jonas Taylor Black : Sadece avatarı gzl. Johnny Tomas Black:Ünlüsünün dizisine hastayım. İmzasını iyi Anika Freyja Jorgen-Ben-LOranne Elizabeth Widmore | |
|
| |
Sylvia Eleanor Claythorne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 25 Nerden : Ordan burdan Gerçek İsim : Gülce Patronus : Maral Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 23 Asası : Kutup Yıldızı *Karaağaç'dan yapılma.*Özünde Ejderha Tüyü var*22 cm.*Esnek*En iyi büyü;Carpe Portus* Özel Yetenek : Zihinbendar Evcil Hayvan : *hayvansevmez* Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Cuma Tem. 24, 2009 11:06 pm | |
| Anika Freyja Jorgen :Rp'sini beğendim. Ünlüsünü de severim. Hoş yani ne diyim ^^Sen : Ünlünün kızıl saçlı halini daha çok seviyorum ama bu tamamen benim kızıl saç takıntımla alakalı. xD Avatarını da imzanı da beğendim ama bir uyumsuzluk var sanki. Onu da belirtmek isterim. ^^ Loranne Elizabeth Widmore: Ünlüsünü hiç sevmem ama avatar imzası pek hoş. Admin bide. Bu kadar. ^^ Ben (insanoğlu bencil, hep ben yek ben^^), Johnny Tomas Black, Aimêe Dêmon Black
| |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Tem. 25, 2009 9:17 pm | |
| Sen: Bilmiyorum. Johnny Tomas Black: Sevdiğim Kuzim :D Aimeé Demon Black: Çok sempatik biri ve çok sevdiğim bir kişiliği var. :D | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Ağus. 01, 2009 10:22 pm | |
| | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Ağus. 01, 2009 10:23 pm | |
| sende yazmamışın xDxD nese Ben Üstteki Ve Üstündeki xD | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Ağus. 01, 2009 10:25 pm | |
| Kanka Çok Sevdiğim Kendim xD Kuzi Jack: Justin: Jonas: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Paz Ağus. 02, 2009 1:07 pm | |
| 3'ünü de tanımıyorum O.o
Ben, üstteki ve onun üstünde ki. | |
|
| |
Lionel Avigdor Goldstein Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Paz Ağus. 02, 2009 1:08 pm | |
| Anika: Gayet zarif bir vampir. Ayrıca sözünü sakınmıyor. Jasper: Rp'lerinde ayrıntılara daha çok yer verebilir. Melanie: Fotoğraflarında edebiyatçı havası olduğunu düşündüğüm kişi. Jasonth/Leiratophia/Vladimir | |
|
| |
| Üç Üye/Üç Yorum | |
|