| Üç Üye/Üç Yorum | |
|
+36Althia I. Lonicera Maggie Eva Adams Kaoru Ai Kira Gillermo Miguél Ramírez Fiore Ann Muschi F. Xaviér Graimouré Victoria Lynn Hogan Winona Bannatyne Felicia Ashley Garcia Clara Swank Matteo F. D'angelo Patrick S. Patel Daniel Williams Nerissa Olivia Wolf Britney Vera Curtis Riley Beth McConnor Janice Audorphe L'Amour Vladimir Stepan Nieltsev Vittoria April Brigham Lionel Avigdor Goldstein Rabel Xyre Jasper Ruby Black Jack William Black Sylvia Eleanor Claythorne Tess Meridith Albanese Johnny Tomas Black Aimèe Dèmon Black Jonas Taylor Black Swieta Miranda Andié Edward Brigham Aldenberg Loranne Elizabeth Widmore Robert Brandon Eclipse Anika Freyja Jørgen Mélania L. Mythique Babette Grishold Anette Sophia Miller 40 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Çarş. Ağus. 19, 2009 1:53 pm | |
| Sen: Mesaj sayısı en uçmuş olan öğrenci ve Tüy Kalem'in editörü. Simge: Sanırım Swieta olsa gerek, Utku'nun sevgilisi. xD İdil: Swetlana sanırım, pek tanımıyorum. Sean Jake/Carolyn Anna/Michael Nymins | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Çarş. Ağus. 19, 2009 1:58 pm | |
| Ünal: Kanka^m xD Bugün bayaaa konuştuk xD Büşra: Bana CiVCiV^m diodu iyi kız yah xP Mich: Tanımıyorum galiba :S
Ben, Üstteki, Üsttekinin üstündeki | |
|
| |
Felicia Ashley Garcia Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 146 Gerçek İsim : Merve Patronus : Tavşan^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güneş Işığı^^ Özel Yetenek : Veela Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Çarş. Ağus. 19, 2009 4:26 pm | |
| Sen: Tanıyıp, tanımamak arasında gidip geliyorum :P Üstündeki: Sanırım vampir bi' üyeliği var. Yine emin değilim (: Üstündekinin üstündeki: Pek konuşmuşluğumuz yok ama tanıyorum sayılır (: Babette, Melanie, Juliette Bruanja - sanırım böyle yazılıyodu :suspect: - | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Çarş. Ağus. 19, 2009 8:22 pm | |
| *Yorum yapmak istemiyorum. xD *Merveee. Seviyoruum. <3 *İmzasına öldüm. o.O Loranne, Jack William, Jasonth | |
|
| |
Lionel Avigdor Goldstein Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Cuma Eyl. 04, 2009 7:11 pm | |
| Loranne ~ Ünlüsünü değiştirmesi iyi oldu. İlk ünlüsüne bir türlü ısınamamıştım. Jack William ~ Rp'leri sürükleyici, forum oyunlarını yeşile boyayan şahıs. :D Jasonth ~ Aramızdan geçici olarak ayrılan müdür. Babette ~ Parcellita ~ Leo ^^ | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Cuma Eyl. 04, 2009 7:42 pm | |
| ~ Dırdırcı Adminimiz ~ RP dostum oluyor kendisi ^^ ~ Esra, galiba. RP'leri süper *-* Penelope, George, Mia ? | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Cuma Eyl. 04, 2009 8:23 pm | |
| Penelope; Çok iyi biri, sevdim onu. George; Tanımam. Mia; Okul gazetesinden ayrılarak kendisine büyük bir iyilik yapan kişi. :P Ben, Seda, Simge | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Cuma Eyl. 04, 2009 8:32 pm | |
| Sen:İyi birisin. ünlün başka bir forumda sevgilim ) Seda:Anlaşabildiğim biri xD matrak birisi Simge:aklıma gelmedi. | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Cuma Eyl. 04, 2009 9:52 pm | |
| İsim gerekiyordu ama ben sorayım, Ben, üstümdeki ve onun üstünde ki x) | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Eyl. 05, 2009 1:26 pm | |
| Sen: Gerçekten kültürlü ve açık sözlü birisin. Zevklerimizin uyuştuğunu düşünüyorum. ^^ Victoria: Nino. Grafiği gayet iyi. Jack: Arda. Mesaj sayısı en yüksek olan kişi, gözü doya. :P Beth/Anika/Jasper | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Paz Eyl. 06, 2009 2:43 pm | |
| Beth : Yaptığı RP'leri seviyorum :) Anika : İyi bir insan. ;) Jasper : Utkuğğ diyebilirim :)
Ann Valerié Eclipse Robert Brandon Eclipse Loranne Elizabeth Widmore
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Paz Eyl. 06, 2009 2:49 pm | |
| Valerié: Her ne kadar Vladimir dersini sevmese de, iyi ro yapıyor. Robert: Önerilerini daha uygun bir dille yapabilir. Loranne: Müthiş ps'ci, matrak insan. :) Swieta ~ Dianne ~ Courtney | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Çarş. Eyl. 09, 2009 12:48 pm | |
| Swieta:Rp yaptığım biri ^^ Dianne:Tanımıyorum Courtney:Tanımıyorum Beth*Anika*Jack | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Çarş. Eyl. 09, 2009 1:48 pm | |
| *Ha, ne? Tanımıyorum sanırım. -_-" *Ünlüsü çok taş bi' kızcağız. Seviyorum kendisini de. *Sürekli ünlü değiştirip duruyor. Hızına yetişemiyorum. xD
Ben, Melo, Seda. (Babette, Fiore, Loranne) | |
|
| |
Gillermo Miguél Ramírez Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Tarafı : Sence? Kan Durumu : Safkan veya melez, emin değil. Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Hayvan sevmez. Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Çarş. Eyl. 09, 2009 4:46 pm | |
| Babette ~ Dırdırcı ne zaman çıkacak dediğim insan. ^^ Fiore ~ Çoğu konuda hemfikir olduğumuz bir kızcağız, saçları da çok hoş. ^^ Loranne ~ Dianne ile beraber ps kraliçesi. *-* Aimée ~ Elisa ~ Tess | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Çarş. Eyl. 09, 2009 5:00 pm | |
| Aimee: İlk üye olduğumda sıkça görüyordum ama uzun zamandır karşılaşmıyoruz. Elisa: Hatırlayamadım ama ismi Shaman King isimli bir animede tapılası Faust'un sevgilisiydi >_< Tess: Tanımıyorum malesef ^^ Ben, üstümde ki ve onun üstünde ki. | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Çarş. Eyl. 09, 2009 5:06 pm | |
| Sen; Tanımıyorum..? Harzem; Şu aralar terk rp yaptığım şahıs. Severim kendisini ^^ Babette; Pınar'ım.. Biricik dostum benim. Okulda beni koruyan iki insandan biri. Çok çok seviyorum onu. Ben, Loranne, Robert Brandon | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Çarş. Eyl. 09, 2009 5:13 pm | |
| Ben = Anika o.O Meseleye geçersek; Uzun süredir görüpte kişisel olarak tanımadığım kişi. Vladimir'in diğer karakterinin sevgilisi. Cidden elini sallasa ellisi oldu o.O XD Loranne; Kişisel olarak tanımam, iyidir sanırım. Robert; Ünlüsü gereği sevmedim, kişisel bir garezim yoktur lakin. Ben, Vladimir, Leira | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Çarş. Eyl. 09, 2009 11:33 pm | |
| ~Imm tanımıyorum desem sanırım çok klişe olur. Ünlüsü çok sevimli (= ~Hakkımda yalan haber yazan biri. Ancak iyi anlaştığım bir dost. ~Bak işte onu hiç bilmiyorum. ~Ben(Bencil Merve mod *-*) ~Penelope ~Babette <3 | |
|
| |
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Perş. Eyl. 10, 2009 5:39 pm | |
| -Mirve çok tatlısın *Çisem avatar için çoook teşekkürler *Pınar öhöm hala aklıma Miss World geliyor xD xD Hımm, Gizem Çisem Seda | |
|
| |
Althia I. Lonicera Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 173 Tarafı : Taraf tutmuyor ~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : Icy adında bir kedisi var. Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Perş. Eyl. 10, 2009 8:11 pm | |
| Gizem benim Gizem'imse, o mükemmel biri <3 Gerçek dost ona denir ^^ Sesi de hoş k5 xD Ama diğer insanları tanımıyorum o_O Vladimir, Kaoru, Ellen <3 [ Ellen, Gizem olan Ellen <3 ] | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Perş. Eyl. 10, 2009 11:32 pm | |
| Vladimir : İyi biri ^^ Kaoru: Iıı-ııı Vladimir'in sevdiceği Dx Ellen : Rastlamadım hiç ama şifacı yada dırdırcı yazarıdı sanırım .d
Mia,,Beth,Jack | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Cuma Eyl. 11, 2009 12:43 am | |
| Mia; Hiçbir fikrim yok. Tanımıyorum ^^ Beth; İyi biri bence. Ama yine de sohbetim yok. Yorum yok yani. Jack; Arda. Çoğu kişiye olduğu gibi, ona da son zamanlarda kanım kaynadı. Kurgu ve rp konusunda iyi. Bence onunla iyi kurgular yaparım ilerde ben ^^ Kaoru, Vladimir, Fiore | |
|
| |
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Perş. Ekim 29, 2009 7:43 pm | |
| Kaoru ve Vladimir harbidir ona sözüm yokk xD Kendime yorum yapmayacağım x.x Taha,Çisem,Bus | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Perş. Ekim 29, 2009 7:48 pm | |
| Tahaa, gitmesini üzüldüm ve online gördükçe mutlu oluyorum ^^ Çiss çiss çiss ^^ Kanımın buharlaşmaya yaklaştığı insan *-* Severim <3 Bus, rapçi ve anlaşılmaz üyemiz ^^ Seviyorum öyle insanları, ve tabii ki de onu (: Pınar,Seda,Umut ^^ | |
|
| |
| Üç Üye/Üç Yorum | |
|