| Üç Üye/Üç Yorum | |
|
+36Althia I. Lonicera Maggie Eva Adams Kaoru Ai Kira Gillermo Miguél Ramírez Fiore Ann Muschi F. Xaviér Graimouré Victoria Lynn Hogan Winona Bannatyne Felicia Ashley Garcia Clara Swank Matteo F. D'angelo Patrick S. Patel Daniel Williams Nerissa Olivia Wolf Britney Vera Curtis Riley Beth McConnor Janice Audorphe L'Amour Vladimir Stepan Nieltsev Vittoria April Brigham Lionel Avigdor Goldstein Rabel Xyre Jasper Ruby Black Jack William Black Sylvia Eleanor Claythorne Tess Meridith Albanese Johnny Tomas Black Aimèe Dèmon Black Jonas Taylor Black Swieta Miranda Andié Edward Brigham Aldenberg Loranne Elizabeth Widmore Robert Brandon Eclipse Anika Freyja Jørgen Mélania L. Mythique Babette Grishold Anette Sophia Miller 40 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Cuma Ağus. 07, 2009 10:10 pm | |
| Aşkımdın xD Kardeşin Tanımıyorum Aritmansi Prof. SYB Prof. Uçuş Prof. | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Ağus. 08, 2009 11:04 am | |
| Rosepary ~ Konuşmuşluğum yok.. Bilmiyorum ^^ George ~ Umut.. Sohpet etmedik; ama biliyorum, çok iyi biri o ^^ Elijah ~ Onunla da konuşmuşluğum yok ^^ Jasonth/Felicia/Melanie *Beni Melanie ile karıştırıp durmayın ya xD benim "e" değil "é" ve son harfim "a" xD (Mélania üyeliğimi diyorum..) | |
|
| |
Lionel Avigdor Goldstein Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Ağus. 08, 2009 11:08 am | |
| Jasonth: Yaşı 70'in üzerinde olan tek profesör. Felicia: Rp'lerini beğeniyorum, ünlüsü de gayet güzel. Melanie: Diğer üyeliği bana daha yakın geliyor sanki. Leiratophia/Matteo/Nerissa | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum C.tesi Ağus. 08, 2009 10:34 pm | |
| Güzel Rp Yapıyor. Tanııoyorum Kuzenimin Sevgilisi Clarie Regina Mia | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Paz Ağus. 09, 2009 5:42 pm | |
| | |
|
| |
Nerissa Olivia Wolf Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 121 Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Derin Uyku Evcil Hayvan : Bozkurt (Dark) Kayıt tarihi : 25/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Ptsi Ağus. 10, 2009 9:18 am | |
| Jasper,James,Johnny (J3,J2,J1) :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Ptsi Ağus. 10, 2009 11:27 am | |
| Ben Ben Ben xD Kardeşim Grupun Başkanı Kanka Ayrıca Nerissa Yengemizin Sevgilisi :D Jonas,Justin,Kasper | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Ptsi Ağus. 10, 2009 12:22 pm | |
| J - Bana Ville sevgisini aşılayan kişi. Düğünümüze Linkin Park'ı çağıracaktı ama Slipknot'ı getirtti. Şimdi nerelerde bilmiyorum xD
J - Sonradan karşılıklı ne kadar iyi bir insan olduğumuzu farkettiğimiz kişi. Seçkin işte bea ne kişisi xD
K - Üstümdekinin bilmem kaçıncı üyeliği xD Penelope - George - Wentworth | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Ptsi Ağus. 10, 2009 12:27 pm | |
| Tanımıoyrum Umut Abü :D Tanımıyorum Jack William Peter Leo Victoria April | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Ptsi Ağus. 10, 2009 12:28 pm | |
| Jack William- İsmini duydum ama pek hatırlamıyorum Peter Leo-Tanımam Victoria April-ASi, egoist mod :D Adriana, Ellayne, ben (Queen's) | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Ptsi Ağus. 10, 2009 12:59 pm | |
| Adriana: Muhabbeti güzel, can sıkıntısına iyi geliyor. Ellayne: Okulda konsere bekliyoruz. :D Tess: Üçlü vokal grubu kurmuşsunuz, güzel. :) Jasper/Valerié/Loretta | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Ptsi Ağus. 10, 2009 1:04 pm | |
| Jasper: Utku :R Hiç sefmeom :U xD Valerié: Aslı galiba severim onu. 3-4 aydır falan tanıyorum. Loretta: Tanımıyorum ama aynı mesleğiz xD
Dani, Loranne, Tom[Lord]
En son Daniel Williams tarafından Ptsi Ağus. 10, 2009 1:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Ptsi Ağus. 10, 2009 1:04 pm | |
| 3ü de çok sevdiğim iyi insanlar xD
Ben -üstteki -üstündeki | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Ptsi Ağus. 10, 2009 1:08 pm | |
| Kanka :D Tiksiniyorum Eh İşte :D Tyson Lois Clarie | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Paz Ağus. 16, 2009 1:19 pm | |
| benim karakterim tanımıom +1 | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Ptsi Ağus. 17, 2009 11:07 pm | |
| Kimseyi sormamışsın Ben? Victoria? Swieta? | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Ptsi Ağus. 17, 2009 11:16 pm | |
| Arda:Delisin işte :D Nini:Ünlü değiştirmiş. Ben:Benim işte :D İdil,Mirve,Sen^^ | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Salı Ağus. 18, 2009 8:48 am | |
| İdil: Çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Mirve: Ona bi kıl oluorm bi seviorm anlamadım? Sen mi?? :D Ben (Arda) Elijah (Arda, Başka ama)) Svetlana :P (simge) | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Salı Ağus. 18, 2009 11:04 am | |
| Arda:Deli :D Arda:Prof. Swetlana:O benim deel İdil kullanıyor genelde.Hem Svetlana değil.Swetlana. Daniel: Betty: James: | |
|
| |
Matteo F. D'angelo Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 89 Tarafı : Taraf tutmaz. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok. Kayıt tarihi : 15/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Salı Ağus. 18, 2009 12:45 pm | |
| Daniel; Bilmem.. Hiç konuşmadık ^^ Betty; Onu hiç tanımıyorum. James; Hangi?
Jack William,Loranne,Annika | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Salı Ağus. 18, 2009 2:21 pm | |
| *Çok yakından tanımam. *Sedaaaaa. :X *Ünlüsü taş, kendisi de iyi :)
Ben, Hayden'ı kullanan üstteki üyecik, Scarlett'i kullanan vampir. xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Salı Ağus. 18, 2009 2:27 pm | |
| Valla tanımıyorum seni xD Üstteki üyeciği de tanımıyorum. Onu biraz tanıyorum xD Ben 8) , Melanie , April (Miss Mosh ) | |
|
| |
Clara Swank Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 83 Nerden : İstanbul/Kadıköy Gerçek İsim : Ezgi Patronus : Kara Kedi Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Kara kedi Kayıt tarihi : 14/08/09
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Salı Ağus. 18, 2009 8:15 pm | |
| 1.Üstteki üyeyi tanımıyorum 2.Tanımıyorum 3.Tanımıyorum Niye yazdım ki ben xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Çarş. Ağus. 19, 2009 5:44 am | |
| Sen birilerini sölememişin... Ben 8), Melanie, April (Miss Mosh ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye/Üç Yorum Çarş. Ağus. 19, 2009 10:30 am | |
| Sen, tanımam. Mirfe, zaman zaman sevdiğim, zaman zaman sevmediğim biri. Sedağ, sevdiğim birisi. Ben, Simge, İdil | |
|
| |
| Üç Üye/Üç Yorum | |
|