| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|
+38Diego Black Wentworth Lincoln Wayne Mellysa Jessica Andié Victoria Lynn Hogan Cleone Crystal Majarotte Rosepery Dé Querin Winona Bannatyne Patrick S. Patel Daniel Williams Nylénia Calanthe Britney Vera Curtis Olethea Darq Black Lionel Avigdor Goldstein Dianne Dickenson Vladimir Stepan Nieltsev Swieta Miranda Andié Jasper Ruby Black Vittoria April Brigham Sean Jake Miller Tess Meridith Albanese Regina L. Archangel Babette Grishold Franclés Yvés M. Demoré Robert Brandon Eclipse Sylvia Eleanor Claythorne Felicia Ashley Garcia Loranne Elizabeth Widmore Riley Beth McConnor Jack William Black Johnny Tomas Black Mélania L. Mythique Aimèe Dèmon Black Jonas Taylor Black Edward Brigham Aldenberg Anika Freyja Jørgen Sébastien C. Clemenceau Rabel Xyre 42 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Tem. 18, 2009 2:44 pm | |
| | |
|
| |
Sébastien C. Clemenceau Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 11 Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Tem. 18, 2009 5:31 pm | |
| Pek tanımıyorum (hatta hiç denebilir) ama Jim Carrey'i severim :D | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Tem. 18, 2009 5:40 pm | |
| Ünlüsünü sevdim, itiraf edeyim. | |
|
| |
Edward Brigham Aldenberg Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 123 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Arda Patronus : Henüz Yok Tarafı : Kararsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Henüz Yok Özel Yetenek : Henüz Yok Evcil Hayvan : Güvercin Lévio Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Tem. 18, 2009 8:16 pm | |
| İmzası güzel, gerçekten. Ve kana susamış görünüyor xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Tem. 18, 2009 8:46 pm | |
| Bu konuda yapabileceği bir şey varsa bilmek isterim ^^ | |
|
| |
Edward Brigham Aldenberg Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 123 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Arda Patronus : Henüz Yok Tarafı : Kararsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Henüz Yok Özel Yetenek : Henüz Yok Evcil Hayvan : Güvercin Lévio Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Tem. 19, 2009 8:55 am | |
| Bilemiyorum. Siyah bir örümceği var. | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Tem. 19, 2009 8:56 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Tem. 19, 2009 8:57 am | |
| | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Tem. 19, 2009 8:58 am | |
| | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Tem. 19, 2009 9:32 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Tem. 19, 2009 9:34 am | |
| İmzasındakinin bir taç olduğunu varsayarak ne işe yaradığını merak ettiğim kişi. | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Tem. 19, 2009 9:37 am | |
| o karakterimin abisinin düğününde taktığı tactı unutmuşum xDxD üstteki tam ünlüsünü seçmiş vampirlik için çok uygun bence xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Tem. 19, 2009 9:41 am | |
| Bence de öyle, uzun süredir Jessica'yı vampir yapıyorum zaten dediğim kişi : P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Tem. 19, 2009 9:51 am | |
| | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Tem. 19, 2009 9:58 am | |
| bizim aileden ama neyim olduğunu bilmiyorum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Tem. 19, 2009 1:18 pm | |
| Yeni avatar-imzasını sevdim | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Tem. 21, 2009 2:47 pm | |
| Vampir.. Çerçeveleri çok kalın geldi gözüme. Çok azcık daha düzeltse daha hoş olabilir diye düşünüyorum.. Onun dışında kendisi hakkında hiçbir düşüncem yok ^^ | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Tem. 21, 2009 2:49 pm | |
| Müstakbel rp sevgilim :/ :D | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Tem. 21, 2009 3:01 pm | |
| yeni tanıştım henüz bişe düşünemiyorum zuhaha | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Tem. 21, 2009 3:04 pm | |
| Yeni tanıştık o yüzden yorum yok ! :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Tem. 21, 2009 3:05 pm | |
| Yaratıclıkta sınır tanımıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Tem. 21, 2009 3:06 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Tem. 21, 2009 3:07 pm | |
| Vaay en iyi dostum Kadim daha ne diyim :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Tem. 21, 2009 3:09 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Tem. 21, 2009 3:11 pm | |
| RP kuzenim olduğunu yeni farkettim :) | |
|
| |
| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|