| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|
+38Diego Black Wentworth Lincoln Wayne Mellysa Jessica Andié Victoria Lynn Hogan Cleone Crystal Majarotte Rosepery Dé Querin Winona Bannatyne Patrick S. Patel Daniel Williams Nylénia Calanthe Britney Vera Curtis Olethea Darq Black Lionel Avigdor Goldstein Dianne Dickenson Vladimir Stepan Nieltsev Swieta Miranda Andié Jasper Ruby Black Vittoria April Brigham Sean Jake Miller Tess Meridith Albanese Regina L. Archangel Babette Grishold Franclés Yvés M. Demoré Robert Brandon Eclipse Sylvia Eleanor Claythorne Felicia Ashley Garcia Loranne Elizabeth Widmore Riley Beth McConnor Jack William Black Johnny Tomas Black Mélania L. Mythique Aimèe Dèmon Black Jonas Taylor Black Edward Brigham Aldenberg Anika Freyja Jørgen Sébastien C. Clemenceau Rabel Xyre 42 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elyssa Raymond Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 62 Nerden : godrics*hollow Gerçek İsim : Şeyma ^^ Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : melez Rp yaşı : 18 Özel Yetenek : animagus Evcil Hayvan : kırmızı anka Kayıt tarihi : 08/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Ağus. 11, 2009 8:37 pm | |
| hiçbirşey .. Çünkü ilk defa karşılaşıyorum xD | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Ağus. 11, 2009 8:38 pm | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Ağus. 11, 2009 8:43 pm | |
| Gerçek hayatta olsa yumruğumu yerdi cücük... Rahatsız edici bir şeysin...
| |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Ağus. 11, 2009 8:44 pm | |
| Geveze(Hhaahah Dediği Şeye Bak gülme Krizlikk Bana Vurcan Haa) | |
|
| |
Careen Maskeva Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 46 Nerden : Sandalyeden. Gerçek İsim : Hilal. Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : Tavşan Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Ağus. 11, 2009 9:04 pm | |
| Kendisine söylenen sözlerdeki doğruluk paylarını gözardı ediyor hep. Hmm... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Ağus. 11, 2009 10:00 pm | |
| Ahh Rubiş ahh... Siluetimden korkarsın beni görsen.
Kendinden emin... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 12, 2009 12:48 am | |
| Eminim Tabi..!Sen Beni Görsen | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 46 Nerden : Sandalyeden. Gerçek İsim : Hilal. Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : Tavşan Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 12, 2009 9:39 am | |
| Bir önceki mesaja bakmayı unutan ve lafı gereksizce üzerine alınan. Ahaha. | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 12, 2009 9:41 am | |
| En gevezeliğimi alacak olan xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 12, 2009 9:47 am | |
| - Jasper Ruby Black demiş ki:
- Eminim Tabi..!Sen Beni Görsen
Uff iyice aptallaşmaya başladın... Yapamayacağın şeyleri söyleme ve kendinden emin sana değildi...
Ellen'ı sevdim (:
| |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 12, 2009 9:48 am | |
| Teşekkürler ben de senii ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 12, 2009 9:50 am | |
| Modelini bir sitede tanrıça olarak kullanıyorlardı orda hasta olmuştum ancak bu takımda kadından hoşlanmamaya başladım, yapım en kısa zamanda güzelleştirilmeli. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 12, 2009 11:51 am | |
| Yine Gevezi Biri Daha ıyy^^^^ | |
|
| |
| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|