Alexis Dane Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 15 Nerden : Transilvanya Meslek : Ev Erkeği :D Gerçek İsim : Can Patronus : Patronus^m 1.sınıf :D Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Mürver Asa -- En iyi büyü Expelliarmus Özel Yetenek : -- Evcil Hayvan : Baykuş Eule Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Alexis Dane McCooL Paz Tem. 19, 2009 12:28 pm | |
| Hava çok soğuk bir kış günüydü ... Alexis evinde evin baş köşesinde camın kenarındaki koltuğuna uzanmıştı ... Havanın karlı ve kötü olması onu rahatsız etmiyordu ve dışarıyı seyrediyordu ... Birden karanlıklar arasından uzun saçlı biri geliyordu bu bir bayan olmalıydı ve Alexis'in evine doğru yöneldi , kapıyı çaldı ...
Alexis soğukkanlı bir şekilde :
" Kimsin ? " dedi .
Dışardaki kişi :
" Benim , Angelina , açar mısın? kapıyı "
Alexis kulaklarına inanamamıştı bu yıllardır haberini almadığı sevgilisiydi ...
Alexis yavaşca kapıyı açtı ve Angelina'yı biraz süzdü ve :
" Nereden çıktın ?! Seni unutmaya çalışıyordum ! "
Fakat Alexis'in bu tavırları tamamen duygu sömürüsüydü ...
Angelina :
" Evine davet edersen sana herşeyi anlatacağım " dedi .
Ve Alexis umursamaz bir tavırla kapıyı sonuna kadar açtı ve Angelina içeri girdi .
Alexis :
" Anlat bakalım ... "
Angelina :
" Biliyorsun birlikteyken sana anlatmıştım ailemin hayatı tehlikede demiştim ."
Der demez Alexis atladı :
" Umrumda mı zannediyorsun ? Ailen beni sevmiyor bende onları sakın bana beni onlar için terkettiğini söyleme ! "
Angelina :
" Tabii ki onlar için gittim.için ama senin ailen olmadığı için bilemezsin " dedikten sonra hemen eliyle ağzını kapattı . "Özür dilerim böyle demek istememiştim .. "
Alexis üzülmüştü ama soğukkanlılığını koruyarak :
"Önemli değil ! Devam et " dedi .
Angelina :
" Onlar tehlikedeyken gözüme bir damla uyku girmedi o yüzden yanlarına gittim durumlarını sordum . Ve olayı anlattılar meğer babam borç batağındaymış ve babamı tehdit ediyorlarmış : "Karınıda senide öldürürüz." Diye . Babamın borcunu ödedim ve artık içim rahat olarak yanındayım sevgilim ." diyerek Alexis'i öptü.
Alexis biraz afalladıktan sonra Angelinayı ittirdi ve :
"Bana Biraz Zaman Ver " Dedi .
Angelina :
" Peki sevgilim ." Dedi ve evden ayrıldı .
Alexis Angelina'nın karanlık arasında kayboluşunu aşk ve nefret duyguları içinde izledi .
Çok geç olmuştu .
Alexis yatağına geçti ve Angelina'yı düşünerek gözlerini kapattı .
| |
|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Alexis Dane McCooL Paz Tem. 19, 2009 12:50 pm | |
| Ne yazık ki betimleme adına hiçbirşey yok.Mekan betimlemesi-karakter betimlemesi ve iç dünya tasvirine sık ça yer vermelisin.
Betimleme:5
Rp ilk bakıldığında uzun görünüyor ama uzunluktan kasteddiğimiz bu değil.Bir senaryo metni şeklinde sıralamışsın cümlelerini ama hepsini bir paragrafta toplaman gerekirdi.
Uzunluk:7
Kırmızı ve mavi birbirini tamamlamış ama çok fazla göz yoruyorlar.Gri ve tonlarını tercih etmelisin.Görünüm açısından daha hoş durur.
Renk:8
İmla konusunda yanlışın yok.Hepsi doğru bir şeklde kullanılmış.Yalnız bazı yerlerde özel isimlere getirdiğin ekleri kesme işaretiyle kesmeyi unutmuşsun ama bu eminim ki hızlı yazmandan kaynaklanıyordur.
İmlâ:15
Neden bu kadar kısa ve öz yazdığını anlamadım.Cümlelerin hep geldi,gitti şeklinde.Konuşma cümlelerin gayet etkileyici ama anlatımda kendini geliştirmelisin.Ayrıca biraz da baştan savma yazdığını düşünüyorum.Daha özen göstererek yazmayı deneyebilirsin.Diğer başlıklarda da belirttiğin önerileri uygularsan iyi bir Role Player olacağına eminim.
Yazım:10
Rp Puanın:45 * Rp Dersine katılıp,orada verilecek olan talimatlara uyarak kendini geliştirmelisin | |
|