Dane Skyfell Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 4 Nerden : Bulagari/Razgrad Gerçek İsim : Mert Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : Zıp zıp Diye bir baykuşum var Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Dane Skyfell Çarş. Tem. 22, 2009 7:34 pm | |
| -Dane… dane orda kaçırma.
-Edward onu canlı yakalamamız anladın mı?
- Tama dane güneş doğacak lanet toslun hemen onu yakalamalıyız.
Kahretsin Diye düşündü Dane. Bütün geceyi onu aramakla geçirmişlerdi ve güneş doğmak üzereydi bu kötüye haberdi. Eğer o vampiri yakalamazlarsa başlarına bela olmaya devam edecekti.Dane bir vampirdi ve hayatını kendisine bunu yapanları ödetmeye adamıştı.Annesi ve babası bir vampir saldırısında ölmüşlerdi ve Dane de ufak bir ısırıkla kurtulmuştu tabi buna kurtulma denebilirse, gün geçtikçe insan kanına karşı koyamaz hale gelmiş ve susuzluğunu hayvanlarda aramıştı kendini kontrol altına alıp insanlardan uzak bir yaşam sürmeye devam etmişti ta ki intikam sisleri onun ruhuna yerleşene kadar.Son 8 aydır kendisine bunu yapanları aramakla geçirmiş ve çoğu vampirin korkulu rüyası haline gelmişti karanlık sokaklarda herkes fısıltıyla ,Cellat’ı konuşuyorlardı.Bu isim ona hep komik gelmesine karşın onun ne kadar ölümcül olduğunun göstergesiydi.
Dane vampirin peşinden koşuyordu Edward birden kaybolmuştu yalnız değillerdi.Ay geceyi bir bıçak gibi delip geçmiş gibiydi her taraf aydınlıktı ve tam o sırada mezarlığı görmüştü Beyaz mezar taşları uzaktan parlıyordu hemen oraya doğru cisimlendi ve birkaç saniye içinde göğsündeki basınç kayboldu.Asasını çıkardı ve Büyülü sözleri mırıldandı.
-Lumos Maxsima
Işık topu havaya doğru hücum edip İnce bir kavis izleyerek Yere yakın bir yerde asılı kaldı.Büyü işe yaramış olacak ki vampirleri bulmuştu iki tanesi ona doğru koşuyorlardı ve mezarlığın çıkışında da birisi vardı hemen asası kaşan guruba doğrultup güçlü bir sesle haykırdı.
-Petreficus Totalus
Guruptan birisi yere düşmüştü ayakta kalan ise ona doğru gelmeye devam ediyordu ard arda lanetleri ona doğru savurdu .
-Curico….Sectum Semptra…İmperus..
Ve lanetler Ard arda vampirin vücuduna isabet etti büyük ihtimalle son hisesettiği şey Büyük bir acı olmuştu ..
Birden gözleri kararmaya başladı iki elini başının arasına alıp diz çöktü son gördüğü uzun sivri dişler, beyaz bir yüz ve yemyeşil bir ışıktı. | |
|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Dane Skyfell Çarş. Tem. 22, 2009 7:37 pm | |
| Daha uzun ve özen gösterilmiş bir Rp ekleyiniz.Bu Rp'nin değerlendirilme puanı 40'ı geçmeyecektir. | |
|
Dane Skyfell Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 4 Nerden : Bulagari/Razgrad Gerçek İsim : Mert Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : Zıp zıp Diye bir baykuşum var Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Dane Skyfell Çarş. Tem. 22, 2009 11:04 pm | |
| Çığlıklarını duymadan önce korkusunu hissettim.Kabusu beyime hücum etti ve Miami sahilindeki güzel bir kısa güneş yağı sürdüğüm rüyadan beni çekip çıkardı.Onun kabusundaki görüntüler aklımda dolaşmaya başladı,Ateş,kan,duman kokusu ve Sonsuz bir acı.Etrafımı görüntüler sardığında beynim bunların benim rüyam olmadığını anlatmaya çalışıyordu.Uzun siyah saçlarım anlıma yapışmış bir şekilde uyandım.Lissa kendi yatağına yatmış kıvranıyor ve çığlık atıyordu.Yatağımdan fırlayıp bizi ayıran birkaç adımlık mesafeyi aşıp ona ulaştım.’Liss….’ Onu sertçe saldım.’Liss uyan’ çığlıkları azalarak yerini fısıltıya bırakmıştı.Titret bir sesle ‘Dane’ diye inledi.’Ah tanrım ‘Oturmasına yardım ettim ‘Liss artık orda değilsin uyandın ‘Birkaç dakika sonra gözlerini yavaşça açmaya başladı loş ışıkta yüzünde kendine geldiğine geldiğin de dair bir ipucu oluştu.
Hızlı nefesleri biraz olun yavaşlamıştı ve bana doğru uzanarak başını omzuma dayadı.Kolumu ona dolayıp elimi saçlarında gezdirdim.Bu onun en sevdiği hareketti.’Herşey yolunda geçti artık’ Bana bakıp ’Gene o rüyayı gördüm’ dedi.’Evet biliyorum’.Birkaç saat sessizce yanımda oturdu.Sakinleştiği anladığımda yataklarımız arasında duran komidine uzanıp lambayı açtım.Lambadan yayılan ışık loştu ama ikimizin de etrafını görecek kadar aydınlatıyordu.İki seneye yakın muggle dünyasında saklanıyorduk Ve oraya çok güzel bir şekilde uyum sağlamıştım.Liss’le tanıştığımda bütün ailesini karanlık güçlerin saldırısında kaybetmişti onun nerdeyse çıldıracağını anlamıştım ona yardım ettim ve peşinde olduklarını anladığımda onunla birlikte kaçtım.
‘Hey..Dane ordamısın’ Beni sertçe dürtüyordu çok korktuğu her halinden belliydi.’Kusura bakma canım Dalmışım sen iyisin ya?’Sesli bir şekilde nefesini bıraktı.’Evet iyiyim’ Onun yanağını okşadım ve biraz nefes almak için odanın tek penceresine doğru yürümeye başladım,dışarıdaki soğuk hava insanın kemiklerine doğru işliyordu.Cebimden sigaramı çıkartıp asamla yaktım.Ciğerlerimi doldurana kadar sigara dumanını içime çektim sıcak dumanı dışarı bırakırken biraz olsun rahatlamıştım ve gözüm caddeye takılmıştı bir muggle tam olarak benim olduğum yere bakıyordu.Asamı görmüştü ve oda cebinden bir şey çıkarmıştı hayır bir muggle değil bu bir büyücüydü.Birden içimi bir korku kapladı rüyalarımdaki kabus sonunda gerçek olmuştu bizi bulmuşlardı.Hemen pencereden uzaklaşarak Liss’in yanına doğru gittim yatağa oturmuş meraklı gözlerle bana bakıyordu.’Liss cabuk toplan gidiyoruz’ şoka girdiği besbelliydi.’Ne..ne o-lu-yo’ Hızlı bir şekilde onun eşyalarını toplarken ,ela gözlerine bakıp fısıldadım ’İzimizi buldular Liss acele et!’ Birden her yer beyaz bir parıltıya gömüldü, Kapı büyük bir gürültüyle açılmıştı.Asamı çıkartıp o yöne doğrulttum ve haykırdım.’Sersemlet’ ve Liss’i kolundan tutup cisimlenmeyi başarmıştım. | |
|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Dane Skyfell Perş. Tem. 23, 2009 3:05 pm | |
| İkinci eklediğin Rp de kısa olduğundan ikisini beraber değerlendirmeye aldım. Betimlemelerin sıkıcı olamayacak kadar iyiyidi.Yani ne çok fazla ne de çok az.
Betimleme:30
İki Rp'yi ayrı ayrı değerlendirirsek uzunluk açısından ikiside yetersizdi. İlk Rp'de her konuşma cümlesine paragraf çıkarman güzel bir görünüm yaratmamış ama ikinci Rp'nde bu hatayı tekrarlamamışsın ve daha iyi olmuş. Ama ne yazık ki kısalar.
Uzunluk:7
Renkler birbiriyle uyumluydu ama ilk Rp'de bazı anlatım paragraflarının renklerini farklı yapmışsın. Ama konuşma cümleleri renkleri farklıydı. İkinci Rp'de konuşma cümlelerinin renkleri aynı renkti. Doğrusu karıştırdıkça karıştırmışsın. Neyin ne olduğunu pek anlamadım.
Renk:7
Bazı yerlerde gözüme çarpan kelime yanlışları ya da büyük harfle başlama yanlışları gözüme takıldı ama bunların hızlı yazdığından olduğuna eminim. Daha yavaş ve sakin yazmalısın.
İmlâ:13
Cümlelerin kısa ama güzeldi. Kurguda da tekdüzelik fazla yoktu, belki biraz daha geliştirirsen iyi bir Role Player olacağına eminim.
Yazım:15
Rp Puanın:72 +3 =75 | |
|