Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Alexis Dane McCooL

2 posters
YazarMesaj
Alexis Dane Andié
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Alexis Dane Andié

Meslek : Ev Erkeği :D
Gerçek İsim : Can
Patronus : Patronus^m 1.sınıf :D
Tarafı : Karanlık
Kan Durumu : Melez
Rp yaşı : 13
Asası : Mürver Asa -- En iyi büyü Expelliarmus
Özel Yetenek : --
Evcil Hayvan : Baykuş Eule
Alexis Dane McCooL Agrasi10

Alexis Dane McCooL Empty
MesajKonu: Alexis Dane McCooL   Alexis Dane McCooL Icon_minitimeSalı Tem. 21, 2009 4:39 pm

Hava çok soğuk bir kış günüydü ... Alexis evinin baş köşesindeki derisi yırtık , eski , camın kenarındaki koltuğuna uzanmıştı... Karanlık ormanın karanlığına gözünü dikmişti kurtların sesleri boş arazide büyük yankı yapıyordu ... Alexis artık alışkındı bu tür seslere zaten bu sesler içinde uyuyordu ... Sonra gözünü camdan ayırdı ve tavana dikti yavaşça göz kapakları kapandı ... Aklında her zamanki gibi sevgilisi Angelina vardı . Bi ara ayağa kalktı ve Angelina'nın odasına şöyle bi göz gezdirdi açık pembe renkli duvarları pembe renk yatağına baktı ve o anda gözünden yaş damladı . Hemen kendine hakim oldu ve tekrar koltuğuna geri döndü . Bu arada Alexisin Akıllı baykuşu Eule garip sesler çıkarıyordu Eule birini görünce böyle sesler çıkarırdı Alexis kafasını kaldırdı ve cama doğru baktı evet gerçekten biri geliyordu Alexis geleni Angelina'ya benzetti ama yok yok o olamazdı , uzun zaman olmuştu ... Ama o idi Alexis birden ayağa fırladı ve kapıya koştu [size=7[/size]

Uzun zamandır yoktu Angelina ... Taa ki o geceye kadar ...Angelina'nın üzerinde bir yırtmaç şeklinde yırtılmış palto , paltonun içinde perişan bir elbise vardı Alexis Angelina'yı hiç böyle görmemişti .

Alexis : " Gel içeri "

Alexis Angelina'yı biraz süzdü ve uzun zamanlardır nerelerde olduğunu sordu ... Angelina ailesinin yanına gittiğini söyledi ve tekrar Alexis'in sorması üzerine neden gittiğini anlatmaya başladı ...

"Belki sana bahsetmişimdir ailemin başı çok eskiden beri beladaydı ama belalıları uzun süredir yoktu bir gün bana bir mektup geldi ve "Ailenin hayatı tehlikede ya gelirsin yada onları öldürürüz . " Yazıyordu . Ne yapacağımı şaşırmıştım sana söylesem izin vermeyecektin gitmeme karşı gelecektin çünkü biliyorum onları sevmiyorsun ama sevgilim kusra bakma onlar benim ailem gitmek zorundaydım ...
Şimdi merak ediyosun bu halimi neden böyle diye değil mi ? Bu belanın oluşumu ailemin bu kişilere olan borcuydu uzun zamanlardır işleri iyi gittiği için bizden parayı istememişlerdi zaten bizimde verecek durumumuz yoktu ama artık işleri kötüye gidince bizim aldığımız borç akıllarına gelmiş bu yüzden uzun süredir almadıkları borcu almak istediler verecek durumumuz yoktu benim üzerimdeki kıyafetler değerliydi bende onları verdim ve bunları bulabildim senin karşına böyle çıkmak istemezdim sevgilim ... "
Dedi ve gözyaşları yanaklarından süzülüverdi...

Alexis :"Sus ağlama gelmiş olman ve bu belayı atlatman önemli ... Şimdi sil şu göz yaşlarını , her zamanki yerin hazır odana geç ve uyu yorgunsundur . "

Dedi ve Angelina'yı odasına götürdü .

Ve tekrar koltuğuna geçti ve orda gözlerini kapattı Angelina'nın anlattıklarını düşünerek uykuya daldı .
Loranne Elizabeth Widmore
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Loranne Elizabeth Widmore

Meslek : Öğrenci -_-
Gerçek İsim : Seda.
Tarafı : Karanlık
Kan Durumu : Saf - Kan
Rp yaşı : 25
Evcil Hayvan :
Alexis Dane McCooL Huysuz10

Alexis Dane McCooL Empty
MesajKonu: Geri: Alexis Dane McCooL   Alexis Dane McCooL Icon_minitimePerş. Tem. 23, 2009 2:27 pm

Daha uzun ve özen gösterilmiş bir Rp ekleyiniz.Bu Rp'nin değerlendirilme puanı 40'ı geçmeyecektir.

Alexis Dane McCooL
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Alexis Dane McCooL
» Alexis Dane McCooL
» Dane Skyfell