| Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü | |
|
+15Wentworth Lincoln Wayne Jasper Ruby Black F. Xaviér Graimouré Ann Valerié Eclipse Johnny Tomas Black Peter Léo Schwarz Melaine Scmithz Robert Brandon Eclipse Vladimir Stepan Nieltsev Victoria Lynn Hogan Daisy Dina Widmore Babette Grishold Jonas Taylor Black Jack William Black Loranne Elizabeth Widmore 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Tem. 19, 2009 6:27 pm | |
|
Yani kısaca PBOBGNED.Ya da böyle daha zor oldu,açılımını söyleyin. :suspect: Derdim şu ; neden Pc başındaylen sevgili aile üyelerimiz gelip sanki umrunda değilmiş,birşey almaya gelmiş ifadesiyle odaya dalıp yan gözle Pc monitörüne bakar? Ekranı iyice göremeyenler de neden sanki çok ilgiliymiş gibi(!) " Aaa..bu site ne kadar renkliymiş.Ne ile ilgili?" terzında bir cümle kurup gayet şirin ve masum bir tavırla monitörün içine düşecek kadar yapışırlar?
Neden anneniz veya babanız odaya girip msn pencerenizdeki konuştuğunuz kişinin resmini görüp,"Kim di bu?Hatırlayamadım." veya " Sizin sınıftaydı değil mi bu?" tarzında şefkatli cümleler kurarlar?
Peki ya neden site teması siyah olan,fakat içeriğinin kötü olmadığı sitelerde dolaştığınızı görüp, "Bu site niye simsiyah böyle?Ne anlatıyorlar sana burada?" tarzında cümlelerle paranoyaklık yaparlar?
İşte PBOBGNED genci!Sen de bu aptal sempatik tavırlardan sıkıldıysan gel katıl.Paylaşım yok.No Rapid.Sadece Katılıyorum de yeter!
Bu Şekilde Düşünen Ama Ne Yazık Ki Ellerinden Birşey Gelmeyen PBOBGNED Gençleri
TaHa (Durumu vahim olan arkadaş)(Robert Brandon Eclipse) SedA (Ben)(Loranne E.Widmore) ARda (Jack William Black) KadiM (Jonas Taylor Black) PınaR (Babette Grishold) SeçkiN (Oliver Punt Eclipse) İreM (Daisy Dina Murino) Nino'ymuş.Valla ben yazanı söylüyorum :| (Victoria Lynn Hogan) Adını bilmiyorum :bounce: (Vladimir Stepan Petrov) UğuR (Jasonth Wilson) EdAğ :bounce: (Melaine Scmithz) ALi (Peter Léo Schwarz) AsLı ( Ann Valerié Eclipse ) UmuT (George Crownie) OkaN (Johhny Thomas Black +sınırsız) :D UtKu (Jasper Ruby Black) OkaN 2 (Wentworth Lincoln Wayne) İdiL (Mellysa Jessica Andié) NuR (Ellayne Ynez Philip) BuSeğğ(Pearl Beth Side)
En son Loranne Elizabeth Widmore tarafından Paz Ağus. 16, 2009 6:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 15 kere değiştirildi | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Tem. 19, 2009 6:30 pm | |
| | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Tem. 19, 2009 6:31 pm | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Tem. 19, 2009 6:31 pm | |
| Tamam bende katıyorum o zaman :D | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Tem. 19, 2009 6:32 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Tem. 19, 2009 6:33 pm | |
| Kattım :D Biliyorum,bebeğim :nihahaha: :D :D | |
|
| |
Daisy Dina Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 63 Nerden : Londra Meslek : Sihirli yasal yatırım dairesi başkanı Gerçek İsim : İrem Tarafı : DarkSide Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Tavşan Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Tem. 19, 2009 6:34 pm | |
| | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Tem. 19, 2009 6:34 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Tem. 19, 2009 6:52 pm | |
| Oy oy oy :D Kattım İrem ^^ | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Tem. 19, 2009 7:20 pm | |
| Kesinlikle katılıyorum..^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Tem. 19, 2009 7:20 pm | |
| | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Ptsi Tem. 20, 2009 3:26 pm | |
| Hmm...Ebeveyn mağduru değilim.Ama bu konuda canımı sıkan şeyler de yok değil. Tamam, beni anlayan biri baksın, sorun değil.Ama bazıları yok mu, youtube'dan iğrenç şarkılar açtıranlar mı diyeyim, bir şey izliyorken ortalığı dağıtmaları mı...Yoksa bir veledin gelip bağıra çağıra çerez çöplerini sağa sola atması mı...Tamam işyerindeyiz, görevimizi yapıyoruz, ama onların canı can da, bizimki patlıcan mı? Katılıyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Ptsi Tem. 20, 2009 3:31 pm | |
| Haklısın,senin derdin de iyiymiş :D Yaa o değil de ben bir de tam önemli bir işin ortasındayken çalan kapıya,telefona,gelen mesaja vs. deli oluyorum.Yani milletin zamanlaması harika ne diyebilirim ki.. Kattım bu arada :D | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Ptsi Tem. 20, 2009 3:38 pm | |
| Beni ekleyemeyeceksin.Çünkü odaya giren yok.Hep odadalar.Çıkmıyorlar ki. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Ptsi Tem. 20, 2009 3:41 pm | |
| Seninki daha kötüymüş beah :D Seni listenin ilk başına kattım o zaman :D | |
|
| |
Melaine Scmithz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 30 Gerçek İsim : Edağ. Tarafı : Karanlık Taraf. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 19.5 Evcil Hayvan : Köpeğim - Daist Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Ptsi Tem. 20, 2009 3:48 pm | |
| Benide ekle, insanı sinir ediyorlar. Tırsmaya başlıyorum arrık.
NOT: Bu Face'de vardı. xD | |
|
| |
Peter Léo Schwarz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 14 Nerden : Karabayır Mah. / Esenler / İstanbul / Türkiye / Avrupa / Dünya / Güneş Sistemi / Evren Meslek : Gryffindor Öğrencisi Gerçek İsim : Ali OKUR Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Masum Gülücükler Evcil Hayvan : Bignose [Köpek] Kayıt tarihi : 15/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Salı Tem. 21, 2009 7:51 am | |
| Eniştem içeri giriyor bazen.[Haddini aşıyor aslında eve sokmamak lazım onu] Hemen babama diyor:
"Ayhan olum bu internet'i kapattır bu çocuk kalkmıyor başından"
diyor. Ben içimden sövüyorum tabi xD Tabi eniştemde dükkan işletiyor ya işine geliyor. Beni çalıştırcak dükkanda peh hadi çalıştırsın göriiim :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Salı Tem. 21, 2009 8:00 am | |
| Seninki çevre baskısı xD Kattım ^^' | |
|
| |
Melaine Scmithz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 30 Gerçek İsim : Edağ. Tarafı : Karanlık Taraf. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 19.5 Evcil Hayvan : Köpeğim - Daist Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Salı Tem. 21, 2009 8:06 am | |
| | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Salı Tem. 21, 2009 8:12 pm | |
| Adımdan çok Nova diye hitap ederler bana, sen de öyle yazabilirsin. ;) | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Salı Tem. 21, 2009 8:15 pm | |
| En başa yaz katil olursam bu yüzden olucam çünkü :/ Bide bazen ne yapıyosun bakalım diyip monitöre bakmaları :/ :D | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Tem. 26, 2009 2:20 pm | |
| Kesinlikle ben.Örnek diyalog;
B:Kızım kapatmasana monitorü bak ben burda durup biraz uyuyacağım (ne mantıksa)... -Zavallı aslı babasının gözlerinin kapanmasına inanıp monitorü açar ve olan olur- B:Kızım o ne?:D
Nedense sürekli babam tarafından bu olay gerçekleştirilir.Sanki ben görmüyorum da:D Artık salgın gibi bütün aile fertlerine yayılıyor.Anneannem geldiğinde bana aynen şöyle dedi;
"-Kızım öyle kötü içerikli sitelere girme........................................................................................................................................................................................"
ve bir kaç saat nasihatle aslının hevesi imha edilir.Artık kendime bir site açarsam arka planı pembe yapıcağım...
En son Ann Valerié Eclipse tarafından Paz Tem. 26, 2009 2:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Tem. 26, 2009 2:23 pm | |
| George Crownie - UmuT
Örnek Diyalog :
Anne içeriye girer ve UmuT'a doğru yaklaşır. "Ben ....'a gidiyorum." derken yaklaşıp pcye doğru bakar. Ne hikmetse gözleri oradan ayrılmaz. Sonra UmuT Kolunu tutup "Tamam Anne, Ben PC'deim. Görüşürüz." diyerek yollar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Tem. 26, 2009 2:35 pm | |
| :D :D :D Harika ya :D Kattım ikinizi de :D
Dün annem geldi bende de Grup Msn'in penceresi açıktı Johhny (Okan) Rp sevgilisiyle ilgili bişeyler yazmıştı işte, nan bak hatırlayınca yine deli oldum :D Neyse işte nickte de Okan yazıyordu yani Johnny'nin nickin de öfff anlatmıyorum ya sıkıldım..Hepsi birbirine karıştı. | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Tem. 26, 2009 7:30 pm | |
| Kulağım çınladı geldim xD En başa beni yaz :D Örnek dialog;
B: Olum net faturası gene 80 kağıt gelmiş.Yatırmayıp kestircem haberin olsun ne zaman baksam bilgisayara beni farkedince tık hemen ekran görüntüsü çıkıyor.Yanlış işler yapıyosun sen biliyorum ben seni bu arada o pc nin etrafındaki CD ler ne CD'si ?
Ben: Pes 9 , Call of duty 5 , Lotr Conquest , Assasins's Creed başka ne olucaktı ki ?
B: Bide salağa yatıyosun ama biliyorum ben senin yaptıklarını o internet başında bütün gün arkadaşlarınla chatleş sen tık tık tık tak (tak kısmı enter i sembolize ediyo bide eliylede gösteriyo xD).Bu net kesilecek yarın...
Sonuç: Net sınırsıza geçicek xD
| |
|
| |
| Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü | |
|