| Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü | |
|
+15Wentworth Lincoln Wayne Jasper Ruby Black F. Xaviér Graimouré Ann Valerié Eclipse Johnny Tomas Black Peter Léo Schwarz Melaine Scmithz Robert Brandon Eclipse Vladimir Stepan Nieltsev Victoria Lynn Hogan Daisy Dina Widmore Babette Grishold Jonas Taylor Black Jack William Black Loranne Elizabeth Widmore 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Perş. Tem. 30, 2009 3:19 am | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Perş. Tem. 30, 2009 9:05 am | |
| OKan :D :D :D :D Kop gitsin :D (Benimki sınırsız :ehemsmile: :D) Neyse J kattım :D | |
|
| |
Wentworth Lincoln Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 376 Nerden : Karaman Meslek : Ha Öğrenci Ha Amele:D Gerçek İsim : Okan Patronus : Çift Başlı Kartal Tarafı : ~Darkside~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Gölge Karmaşası Karaağaç'dan yapılma. Özünde Ejderha Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Saldırı Büyülerinde Başarılıdır. En iyi büyüsü: Carpe Portus Özel Yetenek : Metamorphmagus, Zihnefendar Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü C.tesi Ağus. 08, 2009 5:01 am | |
| :) benide ekle.. Kapım hep kapalıdır açık oldumu fıttırırım her bulunduğum ortamda kapı mutlaka kapalı olacak. Deliririm açık oldumu birine kapattırırım kimse yoksa kendim kapatırım :D Odam içinde bu kural geçerlidir. kapıyı tıklatsalar bile cevap vermem çok mühüm olmadıkça. Daha açmayı cesaret eden pek olmamıştır ben içerdeyken xD
Ayrıca no rapid olayı orjinal olmuş :D güzel yaklaşım | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü C.tesi Ağus. 08, 2009 6:56 am | |
| No Rapid'ın esprisini anlayan çok fazla kişi çıkmaz pek xD Ekledim. | |
|
| |
Wentworth Lincoln Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 376 Nerden : Karaman Meslek : Ha Öğrenci Ha Amele:D Gerçek İsim : Okan Patronus : Çift Başlı Kartal Tarafı : ~Darkside~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Gölge Karmaşası Karaağaç'dan yapılma. Özünde Ejderha Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Saldırı Büyülerinde Başarılıdır. En iyi büyüsü: Carpe Portus Özel Yetenek : Metamorphmagus, Zihnefendar Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü C.tesi Ağus. 08, 2009 7:21 am | |
| :) işimiz gücümüz bilgisayar olunca anlıyoruz okadar^^ teşekkürler | |
|
| |
Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü C.tesi Ağus. 08, 2009 8:30 am | |
| Kesinlikle katılıyorum :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü C.tesi Ağus. 08, 2009 8:31 am | |
| Tamam bende kesinlikle katıyorum xD | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Ağus. 16, 2009 1:25 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Ağus. 16, 2009 6:16 pm | |
| Tamam kattım. Ya deli oldum. Bizimkilerin son vakası pc'de heartagram'ı görüp beni satanist ilan ettiler. İçeri girince ekranı değiştirsek suç değiştirmesek suç, dedim annem girince bu sefer ekranı kapatmıycam dedim şu an gece dışarı çıkıp kedi kesen bir insan konumundayım. :D | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Ağus. 16, 2009 6:38 pm | |
| Ahuahae (: O gene iyiymiş. RPG sitesindeki fotoğrafları görüp fetişist sanılan arkadaşlarım çoğunlukta, Lima katletti onları :'P
Ailem pek bir şey demez böyle şeylere, ne yaptığımı açık açık söylerim yada geçmişi açıp gösteririm. Hehh... Yazarsanız benide sevinirim. | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü Paz Ağus. 16, 2009 6:46 pm | |
| | |
|
| |
| Pc Başındayken Odaya Birinin Girmesinden Nefret Edenler Klübü | |
|