Chuck Lefty Riddle Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 15 Nerden : New York Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Sade Düşler Özel Yetenek : Expeliarmus Evcil Hayvan : Köpek(Dark Pumpkin) xD Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Chuck Lefty Constantine Salı Tem. 21, 2009 8:55 am | |
| Bembeyaz ay ışığından başka hiç bir şey yoktu odayı aydınlatan.Genç yatağına uzanmış,düşünüyordu.Aslında düşünmeye çalışıyordu,kulağında onun sesi çınlarken,gözünün önünden gülüşü gitmezken pek de başarılı sayılmazdı.Ne kadar da muhteşem gülüyordu,adını o kadar güzel söylüyorduki,ismi o dudaklardan her çıktığında içinde bir şeyi eritiyor,alevlendiriyordu.Ne kadar güzeldi.Sonra durdu,”Kardeş gibi büyüdük,saçmalıyorum.”diye düşündü.Artık onu düşünmemeliydi,herkes onları kardeş gibi görüyordu;ama herkesin ne önemi vardı ki?Önemli olan onun nasıl gördüğü değil miydi?Birden kapı çalındı,genç düşüncelerinden sıyrıldı, -Girin. İçeriye giren kişi ışığı açtı.Oydu,kapının önünde duruyordu.Her zaman ki gibi söz dinlemeyen yaramaz kahverengi bukleleri o güzel yüzünü muhteşem bir şekilde çevreliyordu.Kahverengi gözleri mutlulukla parıldıyordu.İçeriye girip kapıyı kapattı. -Ne o,karanlığı sevdiğini bilmiyordum. Kız bunları söyledikten sonra gidip,oğlanın uzandığı yatağın ucuna oturdu,o güzel gözleriyle ona bakmaya başladı.Genç elleri başının arkasında birleştirilmiş bir şekilde uzanırken, -Ah,bazen karanlıkta yalnız kalıp düşünmek gibisi yok. -Ah,eğer yalnız kalmak istiyorsan ben gideyim.Bilmiyordum,özür dilerim. Tam kalkacakken,genç ani bir şekilde yerinden doğruldu,bileğinden tutup onun biraz yukarıdaki yüzüne,o güzel gözlerine bakarak,yalvarırsacasına, -Lütfen gitme. Genç kız oğlanın o güzel zümrüt yeşili gözlerine baktı,tamam anlamında başını sallayıp kalktığı yere oturdu.Narin dudaklarını aralayarak, -Sen iyi misin? Oğlan yatağından kalktı,ilerleyip kapının yanındaki kitaplığın önünde durdu.Kıza arkası dönük bir şekilde konuşmaya çalıştı, -Sanırım değilim. Kız şaşırmıştı,bu ne demekti?İnsan nasıl olurduda ne durumda olduğunu bilmezdi.Bu onun mantığına aykırıydı. -Kafan mı karışık? Kız ayağa kalktı,gence doğru yürüyüp tam arkasında durdu.Elini omzuna koyup bekledi.Genç kafasını evet anlamında salladı.Kız onu hafif bir hareketle kendine doğru çevirdi,zümrüt gözlerine baktı. -Neler oldu?Ayrıldınız mı? -Uzun süre önce. Kız şaşırmış bir ifadeyle, -Haberim yoktu.Neden? -Onu sevmiyordum,bir başkasını sevdiğimi fark ettim. Oğlan bunları söylerken o kadar ciddi ve kendinden emindiki,kız onun söylediklerinden bir saniye bile tereddüt etmedi.Zümrüt gözleriyle kahverengilere o kadar yoğun bakıyordu ki,o kadar istekli,o kadar hasret,o kadar aşık.Kız bir an afalladı.Bu gözlerde gördükleri yada gördüğünü sandığı şeyler gerçek olamazdı.Delikanlı ilerledi,kızın gerilemesine sebep olarak ilerledi.Kız artık daha fazla gerileyemezdi,yer kalmamıştı.Delikanlı ona yaklaşıyordu,durdu.Artık aralarına yok denecek kadar az mesafe vardı.Kız dudaklarını güç bela aralayarak, -Kimi? Delikanlı soruyu duymamazlıktan geldi,ona biraz daha yaklaştı.Gözlerini delercesine ona bakarak, -Sizin ilişkiniz nasıl gidiyor? Bunu söylerken canı öylesine yanmıştı ki,yumruğunu sıktı sinirle. -İlişki mi?Saçmalıyorsun,onu sevmiyorum,o da beni.Bir ilişki olmadı olamaz. -Ama o böyle düşünmüyor. -Onun ne düşündüğü umrumda değil,onu sevmiyorum. Delikanlı biraz daha yaklaştı,artık nefesini yüzünde hissediyordu.Kızın gözlerine bakarak, -Bir başkası mı var? Kız ondan uzun olan oğlanın gözlerine biraz aşağıdan bakıyordu.O gözler beyninin allak bullak olmasına neden oldu.Konuşamıyordu,uzuvlarına verdiği emirlerin karşılığını alamıyordu,düşünemiyordu.Kız cevap vermedi,tek yaptığı onun zümrüt gözlerine bakmaktı.Delikanlı eğilip onun dudaklarını buldu.Kız bir anda damarlarında akan kanın derisini delip çıkabileceğini düşündü.O kadar yakınlardı ki,delikanlının kalp atışlarını kendi göğüs kafesinde hissediyordu.İki kalp…Sanki vücuduna iki kalp hayat veriyordu.O kadar şaşkındı ki,karşılık vermedi,delikanlı onu tutkuyla öpüyordu.Bir anda kız onu itti.Delikanlı ondan ayrıldı,biraz gerileyip başını eğdi.İkiside çok hızlı nefes alıp veriyordu. -Afedersin,k-kendime hakim olamadım. -Biz kardeş gibiyiz,herkes bizi öyle görüyor. Kız kendi söylediklerine inanamıyordu.Umrunda değildi ki başkalarının ne düşündüğü,onun tek istediği oydu,O!Delikanlı başını kaldırdı,ona o zümrüt gözleriyle baktı, -Bir önemi var mı,başkalarının ne dediğinin?Önemli olan biz değil miyiz? Sesi resmen yalvarıyordu,ona öyle bir bakıyordu ki,genç kız ölmek istedi.Gözlerini kapattı,konuşamıyordu.Ah bir konuşsa,neler söyleyecekti;ama sözcükler çıkmıyordu.Nefes almakta zorlandı,gözlerini daha da sıktı,tek gördüğü karanlıktı.Birde onun varlığını hissediyordu.Delikanlının yaklaşan ayak seslerini duydu,gene nefesi yüzündeydi. -Konuşmana gerek yok. Sesi titriyordu,kız gözlerini açmaya korkuyordu.Belinde bir el hissetti,onu kendine çeken bir el.Yine o sıcak dudaklar,o tutkulu öpüş.Önce kararsız kaldı,ardından düşünmeyi bırakıp,onun o kuzgun karası saçlarından parmaklarını geçirdi ve o da tutkuyla karşılık verdi.Birbirlerinden ayrıldıklarında ikiside kendini çok tuhaf hissediyorlardı,kardeşliğe ihanet etmiş gibi.Delikanlı sevdiği kıza tutkulu bakışlarını yönelterek, -İçeriye gitsek iyi olacak sanırım.Yoksa yemeğe geç kalacağız. Genç kız bir tebessümle başını onaylarcasına salladı,ayağa kalktı.Onun ardından delikanlıda anında ayağa fırladı,belini hafifçe kavrayıp,kulağına fısıldadı, -Sevgilim? Genç kız irkilerek arkasına döndü,işte yine aynı ümrüt gözler,aynı nefes,aynı tutkulu bakışlar.Delikanlı istediği cevabı almıştı,vakur bir edayla gülümsedi.Kız onun belindeki elini hafifçe tuttu. Odadan çıkıp kapıyı kapattılar.Salonun önüne geldiklerinde içeride koyu bir sohbetin olduğunu belli eden konuşmaları duydular,yemeğe geçilmemişti.Delikanlı centilmence kapıyı açıp,sevdiğinin içeriye girmesini bekledi.İçeriye girdiler,genç kız sandalyelerden birine oturdu,delikanlı hemen yanında ayakta durdu.Sohbet birden bölündü,orta yaşlı adamlardan biri delikanlıya dönüp, -Oğlum bir sevgilin varmış,bizimle ne zaman tanıştırmayı düşünüyorsun? Salondaki herkes orta yaşlı adama döndü,karısı onaylamaz bir havayla, -Tatlım damdan düşer gibi sormasan olmaz mıydı? -Önemi yok anne,tabi tanıştırırım baba,neden olmasın? Bunları söylerken göz ucuyla genç kıza kaçamak bir akış attı.Genç kız yerinde huzursuzca kıpırdanıp,kendi anne ve babasına baktı.Bu delikanlının hoşuna gitmişti,muzipçe güldü, -Neden şimdi tanışmıyorsunuz? Salondaki herkes şaşkındı,delikanlıya bakıyorlardı.Delikanlı genç kızın oturduğu sandalyeyi centilmence geriye çekti,genç kıza elini uzattı.Kız istemeyerek ve utançtan kıpkırmızı bir halde elini tutup ayağa kalktı.Delikanlı onu yanına çekip,elini beline doladı.Genç kız utangaç bir şekilde ellerini önünde birbirine kenetledi.Herkes şaşkın şaşkın genç çifte bakıyordu.Jack sessizliği bozdu, -Siz ciddi misiniz? Mark’a dostuna katıldı,yeğenine döndü, -Evet ciddi misiniz? Dick ve Brad ayağa kalktı,Dick elini Matt’in omzuna attı,Brad ise Rose'a kocaman sarıldı.Dick iki dosta bakarak, -Bildiğim kadarıyla ikiside bize,yani Brad ve bana çekmemiş. Brad devam etti, -O zaman ciddiler. Dick pas almışcasına konuştu, -Hem küçük kardeş Mark,baksana benden yakışıklı olamassın.Yeğenimiz baya yakışıklı. -Benden mi? Dick ikimizde aynıyız. -Olsun ben daha karizmatiğim. -Off çocuklar kesin şunu, Betty ilk defa konuşmuştu.Emma saçlarını kulağının arkasına alıp, -Hiç değişmediniz,hala çocuk gibisiniz. İkizler aynı anda, -Değişmeli miyiz? Mark ayağa kalktı,kızını kollarının arasına aldı.Jack bu sıra Matt’e omzundan yarım yamalak sarılmıştı.İkizler çoktan yerlerine oturmuştu.Mark kızını alnından öpüp, -Ya sen o kadar büyüdün mü? O bunu sorunca,kızıl saçlı mavimsi gözlere sahip bir oğlan, -Ya baba zaman kavramına ne oldu?O tam onsekiz yaşında. -Sam sus lütfen. -Off Lily. Bu konuşmaları noktayı koyan Paul oldu,yemek masasına oturup bir tabağa kaşığıyla vurarak, -Yemek yesek artık,yoksa midem kendi kendini sindirecek.
En son Chuck Lefty Constantine tarafından Salı Tem. 21, 2009 2:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Felicia Ashley Garcia Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 146 Gerçek İsim : Merve Patronus : Tavşan^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güneş Işığı^^ Özel Yetenek : Veela Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Chuck Lefty Constantine Salı Tem. 21, 2009 9:52 am | |
| Lütfen daha düzenli bir rp gönderin. Puanınız malesef 40'ı geçmeyecektir... | |
|