Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kompartıman 2

2 posters
YazarMesaj
Swieta Miranda Andié
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Swieta Miranda Andié

Meslek : Öğrenci
Gerçek İsim : Simge :D
Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^
Tarafı : Bilmem :D
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 13
Asası : Yeşil Renkler
Özel Yetenek : Yok
Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy*
Kompartıman 2 Keyifl10

Kompartıman 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kompartıman 2   Kompartıman 2 Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 9:11 pm

Sean gelmişti.Ama biri daha eksiktti.Jonas'a bakarak gülümsedi.

"Bende iyiyim.Hogwarts'ta görüşürüz."

Dedi.Ve Sean ile başka bir kompartmana geçti.Çünkü yanlız kalmak istiyordular.O arada aklı hala Sonia'daydı."Bu kız nerde? Ne yapıyor?" Diye düşünüyordu.Aklına kötü şeylerde geliyordu ama yanında Sean vardı.Neyse Sean'la konuşmayı unuttmuştu.

"Merhaba! Nerelerdeydin? Özledim.Başına kötü birşey geldi sandım."

Dedi.Ve Sean'nın yanağından öptü.Kapıdn çıkmışlardı öbür komparmana geçmişlerdi bile.

(Kimse Damlamasın.)
Sean Jake Miller
Sean Jake Miller

Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi !
Meslek : Cami Hocası xD
Gerçek İsim : Yok--
Tarafı : 2sinden de..
Kan Durumu : Melez
Asası : Güçlü Rüzgar
Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-]
Kompartıman 2 Tuhaf10

Kompartıman 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kompartıman 2   Kompartıman 2 Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 9:25 pm

Kompartımandan çıkarken

"Bende iyiyim.Hogwarts'ta görüşürüz."

dedi.Çıktıklarında sanki birşey düşünüyordu Miranda.Pek üstünde durmadı.Hemen ikinci kompartımana geldiler ve kapıyı açtılar.Kompartımana girdiklerinde Miranda ona bakarak

"Merhaba! Nerelerdeydin? Özledim.Başına kötü birşey geldi sandım."

dedi ve Sean'ı yanağından öptü.Sean onun gözlerine baktı ve

"Takılıyordum.Bende seni özledim.Merak etme benim başıma ne gelebilecek en güzel şey sensin.Bende şeytan tüyü var herhalde"

dedi ve güldü.Miranda ile hemen yan yana oturdular.Sean,Miranda'yı birkere daha öptü ve camdan dışarıyı izledi.Neredeyse uyuyacaktı.

En son Sean Jake Miller tarafından Cuma Tem. 24, 2009 9:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Swieta Miranda Andié
Swieta Miranda Andié

Kompartıman 2 Keyifl10

Kompartıman 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kompartıman 2   Kompartıman 2 Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 9:32 pm

Swieta gülüyoru.Aslında heycanlıydı.Hemde çok bakalım Hogwarts'ta neler olucaktı.Sean yorgun gözüküyordu.Uyumak ister gibi bir hali vardı.

"İstersen uyuya bilirsin.Yorgun gözüküyorsun."

Dedi.Gülüyordu.Bir yandanda camdan sışarı bakıyordu.Ama kimse yoktu.Kompartmandada kimse yoktu.Swieta "Acaba hangi binaya seçilicem." Diye düşünürken aklına bir soru gedli.

"Eğer ayrı binalara düşersek beni bırakmıyıcağına söz verir misin?"

Dedi.Gülümsüyordu.O Ravenclaw'lu olmak istiyordu.Ama Sean'ı bilmiyordu.Belkide aynı binaya düşerlerdi.Peki Swieta hiç istemediği bir binaya düşerse.Mecburen Hogwartsa gidicekti.
Sean Jake Miller
Sean Jake Miller

Kompartıman 2 Tuhaf10

Kompartıman 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kompartıman 2   Kompartıman 2 Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 9:58 pm

Sean dışarıyı izliyordu.Miranda gülüyordu herhalde.Sonra Miranda'nın sesiyle kendine geldi

"İstersen uyuya bilirsin.Yorgun gözüküyorsun."

demişti Miranda.Sean ona baktı ve gülümseyerek

"Sen varkenmi?Asla olmaz."

dedi ve kolunu Miranda'nın omuzuna attı ve kafasını kendi omuzuna koydu.Sağ kolunu hafif hafif okşamaya başladı.Miranda hala gülüyordu.Sonra Sean'a seslendi

"Eğer ayrı binalara düşersek beni bırakmıyıcağına söz verir misin?"

dedi.Sean biraz üzülmüştü.Böyle birşeyi nasıl düşünebilirdi.Ona içten bir sesle

"İstiyorsak farklı binalarda olalım.Seni asla unutmayacağım.Sen benim sevgilimsin.Seni seviyorum"

dedi ve saçlarına bir öpücük kondurduktan sonra yanağından bir makas aldı.Çok güzel ve tatlıydı Miranda.Çok sevimli ve en çokta neşeliydi.Miranda'yı bu yüzden seviyordu.
Swieta Miranda Andié
Swieta Miranda Andié

Kompartıman 2 Keyifl10

Kompartıman 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kompartıman 2   Kompartıman 2 Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 10:04 pm

Swieta dışarıya bakıyordu."Artık kalksın şu şey."Diyordu.

"İstersen uyu.Benim için fark etmez."

Derken ise Swieta esniyordu.Dışarısı gerçekten çok güzeldi. Buda Swieta'nın uykusunu getiriyordu.

"Sanırım birazcık ben uyumalıyım."

Dedi.Seanı yanağına bir öpücük kondurup.Omzuna kafazını koydu.Sanırım dalmıştı.Rüyasında ise Sean'a kötü şeyler olduğunu görüyüordu.Sonra bir anda sıçradı.Herşeyin rüya olduğunu anlıyınca uykusuna geri daldı.Umarım Sean sıkılmıyordur.Çünkü gerçekten yorulmuştu derken Swieta bir yirmi dakika sonra kalktı.

"Hala Kalkmadık mı?"

Dedi.Sinirlenmis ve sıkılmıştı.Sonia'da gelmemişti.Gözlerini ovuşturuyordu.Sonra Sean'a baktı.Onu dudaklarından öptü.
Sean Jake Miller
Sean Jake Miller

Kompartıman 2 Tuhaf10

Kompartıman 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kompartıman 2   Kompartıman 2 Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 9:38 am

Miranda dışarıya bakıp birşeyler mırındandı.Sean anlamamıştı.Zaten anlaması olanaksızdı.Kafası başka yerdeydi.Sonra birden Miranda'nın sesiyle kendine geldi.Miranda ona

"İstersen uyu.Benim için fark etmez.

dedi.Ama kendisi esniyordu.Sean ona bakarark

"Bence sen uyumalısın.Ben sonrada uyurum"

dedi.Miranda'ya baktı.Gerçekten bebek gibi bir yüzü vardı.Onunla takılırken hiçbirşey hiçkimse umurunda değildi.Sadece o ve kendisi vardı sanki.Onu çok ama çok seviyordu.Bunları düşünürken Miranda ona

"Sanırım birazcık ben uyumalıyım."

dedi.Sean'ı yanağından öptükten sonra kafasını Sean'ın omuzuna yasladı.Sean ona baktı.Daha kafasını koyar koymaz uykuya dalmıştı.Sean ona bakıyor ve yanağını okşuyordu.Eliyle sol kolunu okşuyordu.Kafasını birkere öptükten sonra dışarıyı izlemeye başladı.On dakika sonra Miranda birden sıçradı.Sean ona bakarak

"Ne oldu canım ?"

dedi.Ancak Miranda cevap vermeden tekrar kafasını koydu.Gerçekten çok yorulmuş herhalde diye düşünde ve gülümsedi.Miranda'ya baktı.Yanağına bir öpücük kondurduktan sonra tekrar dışarıyı izlemeye başladı.Bir yirmi dakika sonra Miranda uyandı ve

"Hala Kalkmadık mı?"

dedi.Sinirli görünüyordu.Sean'a baktı ve dudaklarına bir öpücük kondurdu.Sean'da ona karşılık verdi.Koluyla Miranda'yı daha da yanına çekti.Yanağına ufak bir öpücük kondurup kulağına

"Seni seviyorum.Bu birliktelik hiç bitmesin"

dedi.İçinden gelmişti.Neden söylediğini kendide bilmiyordu.Dışarısı bayağı kalabalıktı.Çocuklarını bırakmak için gelen aileler trene doğru yürüyorlardı.İyi ki Sean'ın ailesi yoktu.Yoksa yarım saat ellerinden kurtulamazdı.Ama yanında Miranda vardı.Sadece o vardı.Ona bu bile yeterdi.Sadece Miranda olsun gene yeterdi.Tren hareketlenmişti.Sean dışarıyı izliyordu.Neredeyse istasyondan çıkmışlardı.Aileler çocuklarına el sallıyorlardı.Sean,Miranda'ya bakarak

"Gördünmü bak.İstediğin oldu kalkıyoruz."

dedi ve gülümsedi.Tekrar onu omuzuna yatırdı ve dışarıyı izledi.Dışarıda hava parçalı bulutluydu.Hava kapamıştı ama yağmur yağacağa benzemiyordu.Trenden çıkan dumanlar etrafı karartıyordu.Her bir kompartımandan sesler geliyordu.Sean,Mirandaya baktı ve ona bir öpücük kondurup gülümsedi.Seviyorum! diye haykırası geliyordu.Ama yapamıyordu.Her gün Miranda'yı düşünüyor ve ona biraz daha aşık oluyordu.Tekrar Miranda'ya bakarak

"Seni çok seviyorum"

dedi ve sarıldı.Elini tuttu ve gözlerinin içine bakmaya başladı.

Kompartıman 2
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kompartıman 1
» Kompartıman 2
» Kompartıman 3
» Kompartıman 4
» Kompartıman 5