Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kompartıman 3

2 posters
YazarMesaj
Regina L. Archangel
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Regina L. Archangel

Meslek : Öğrenci
Gerçek İsim : Başak
Patronus : 1. sınıfta Patronus mu olurmuş cıkcık
Tarafı : Karanlık tabii ki...
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 13
Asası : Özgür Kanat~
Özel Yetenek : 4 saat uykuyla durabilitem var ve bu da bi yetenek bence =D
Evcil Hayvan : Queen isimli gri bir pisi (:
Kompartıman 3 Huysuz10

Kompartıman 3 Empty
MesajKonu: Geri: Kompartıman 3   Kompartıman 3 Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 12:48 pm

Sandıklarımı çekeleyerek kompartımanlar arasında yürüyordum. Dolu gibiydiler ve ben de mecburen birine oturacaktım artık. Sandığım ağırdı, Queen ise sepetinde tepiniyordu. Geniş bir kompartıman olursa mutlu olurdum. Artık bir yere girmem gerektiği için bir kompartımanın kayan kapısını yana çektim. İçeride kimse yoktu. Minnetle mırıldandım. Sandığımı koltuğumun altındaki o büyük boşluğa yerleştirdim ve üzerine oturdum. Queen'i sepetinden çıkardım ve gri tüylerini okşadım. Oldukça güzel bir kediydi, turuncu gözleri parlıyordu. Doğrusu bu tipte bir kediye çok rastlanmazdı ve Queen gerçekten çok yaramazdı.

Gelip kucağıma oturdu ben de dalgınca başını okşadım. Solup gitmek üzere olan sonbahar güneşi etrafı bir kez daha ısıtıp parlatmak için cılız ışıklar savuruyordu. Güneş'in gittiğini biliyordum ve geri dönmesini istiyordum. Soğuktan nefret ederdim. Sandığımı tekrar açtım ve içinden bir kitap çıkardım. Bu sevdiğim bir romandı. Aslında bir kitabı iki defa okumaktan hiç hoşlanmazdım ancak bu roman farklıydı. Baş karakter bana benziyordu, ancak o benim kadar şanslı değildi. Anne ve babasını kaybettikten sonra kimse ona sahip çıkmıyordu. O da hayatın zor koşullarına rağmen yaşama dört elle sarılıyordu. Kitabı açtım. Güneş ışıkları yüzüme vuruyordu.

Kitabın büyüsüne kapılmışken kapının açıldığını duydum. Kafamı kaldırdığımda kim olduğunu göremedim. Her kimse birazdan içeri girecekti...
Blaise Thomas Riddle
Blaise Thomas Riddle

Meslek : Öğrenci.
Gerçek İsim : Barbaros.
Patronus : Henüz Yapamıyorum..
Tarafı : Karanlık.
Kan Durumu : Safkan~
Asası : Öfkenin Kontrolü.
Özel Yetenek : Çatalağız~
Evcil Hayvan : Husky - Chuck
Kompartıman 3 Tuhaf10

Kompartıman 3 Empty
MesajKonu: Geri: Kompartıman 3   Kompartıman 3 Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 1:01 pm

Blaise artık yorulmuştu , ayakları ağrıyordu ve sandığı ona iki kat daha ağır geliyordu. "Boş kompartıman hayalimi bir kenara bıraksam iyi olacak" diye mırıldanan Blaise , tek başına bir kızın oturduğu kompartımanı gözüne kestirerek , kapısını itip açtı. İçeri girdiği an memnuniyetle gülümsedi. Çünkü Regina yalnız başına oturuyordu. Yol boyunca sadece Blaise ve Regina... Blaise bugün ne kadar şanslı olduğunu düşünerek

"Selam Regina" diye başladı sonra da ekledi "Nasılsın?" Regina'da kedisini kucağına almış seviyordu. Blaise kedilerden nefret eder.
Regina L. Archangel
Regina L. Archangel

Meslek : Öğrenci
Gerçek İsim : Başak
Patronus : 1. sınıfta Patronus mu olurmuş cıkcık
Tarafı : Karanlık tabii ki...
Kan Durumu : Safkan
Asası : Özgür Kanat~
Özel Yetenek : 4 saat uykuyla durabilitem var ve bu da bi yetenek bence =D
Evcil Hayvan : Queen isimli gri bir pisi (:
Kompartıman 3 Huysuz10

Kompartıman 3 Empty
MesajKonu: Geri: Kompartıman 3   Kompartıman 3 Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 1:17 pm

İçeriye sarışın bir çocuk girdi. Oldukça tanıdıktı. "Selam Regina" diyince anladım. Blaise Riddle'dı ve yaklaşık 2 senedir görüşmüyorduk ve iyice yakışıklı bir çocuk olmuştu. Aptal aptal bakmak dışında bir şey yapmak adı altında "Aa Blaise, seni görmek ne güzel." dedim gülümseyerek. Kucağımdaki kediyi sepetine koydum. Blaise kedilerden nefret ederdi. "Kusura bakma..." dedim sırıtarak. Önemsiz dercesine kafasını salladı. "Nasılsın?" diye sordu.

"Yeni bir okula gitmenin neden olduğu heyecanın yanında bu okulun gelmiş geçmiş en iyi büyücülük okulu olan Hogwarts olmasının verdiği o delirten merak dışında oldukça iyiyim, sağol.." dedim. Gülümseyerek bana baktı ve karşımdaki koltuğa oturdu. "Ee, senden ne haber?" diye sordum kibarca. Evet, iyice yakışıklı olmuştu...

Kompartıman 3
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kompartıman 1
» Kompartıman 2
» Kompartıman 3
» Kompartıman 4
» Kompartıman 5