Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Şafak Vakti

3 posters
YazarMesaj
Nerissa Olivia Wolf
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Nerissa Olivia Wolf

Gerçek İsim : Büşra
Tarafı : Karanlık
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 13
Asası : Derin Uyku
Evcil Hayvan : Bozkurt (Dark)
Şafak Vakti Mutlu10

Şafak Vakti Empty
MesajKonu: Şafak Vakti   Şafak Vakti Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 1:17 pm

Sabah'ın ilk ışıklarıyla kendisini yatakhane'den dışarı atmıştı.Hogwarts'ın ilk günleri tam anlamıyla felaket geçiyordu.Ama kafasında hâla o hufflepuff'lu Johnny Black dolanıyordu.Dün baloda ki olaylardan sonra onunla bir daha görüşmek isteyeceğini sanmıyordu.Yeteri kadar kötü olabiliseydi elbette binası Slytherin olurdu.Ama Regina'da kötü olmasına karşılık ravenclaw'daydı."Seçmen şapka şu sıralar kendini bakıma bıraksa iyi olur." diye geçirdi içinden.Ardından saat kulesinin merdivenlerini çıkmaya başladı.Güneş birazdan doğardı.Güneş'i sevmiyordu fakat yine de doğuşu ve batışı Nerissa'yı yeteri kadar rahatsız etmiyordu.Merdivenleri ikişer üçer çıkarak kule'nin zirvesine ulaşmıştı.Güneş'in doğacağı yöne doğuya doğru bakarak olduğu yere oturup bağdaş kurdu.Küçüklüğünden beri gelen bir inancı vardı ve güneş'in ilk ışınlarını görmesiyle birlikte o gün ki dileğini dilemek için gözlerini kapatmıştı.
Johnny Tomas Black
Johnny Tomas Black

Meslek : Öğrenci
Gerçek İsim : Okan
Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus
Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair)
Şafak Vakti Keyifl10

Şafak Vakti Empty
MesajKonu: Geri: Şafak Vakti   Şafak Vakti Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 1:34 pm

Johnny erken kalkmayı sevmesede bütün gece Nerissa'yı düşünmüştü.Sabaha kadar yatakta dönüp durmuştu ve sıkılmıştı.Biraz kafa dağıtmak ve hava almak için saat kulesine gitmeye karar verdi.Çantasındaki ufak içkilerden yanına bir tane aldı ve yatakhaneden gürültü çıkarak ayrıldı.İnsanları rahatsız etmeyi seviyordu ve bunu özellikle eziklere yapmak istiyordu.İçkileri gizleyip saat kulesine doğru ilerledi ve basamakları sakince çıkmaya başladı.O anda en çok istediği şey olmuştu.Nerissa oradaydı ve öylece duruyordu.Tam sırasıydı.Yavaşça Nerissa'nın yanına yaklaştı ve kısık bir sesle

"Günaydın, ne tesadüf ama değil mi? Başka birşey istesem olucakmış."
Nerissa Olivia Wolf
Nerissa Olivia Wolf

Şafak Vakti Mutlu10

Şafak Vakti Empty
MesajKonu: Geri: Şafak Vakti   Şafak Vakti Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 1:43 pm

Nerissa dileğini bulana kadar çok oyanlamıştı.Ardından tam dileğini belirlemişken.Kulağına gelen hafif bir ses duydu.Gözlerini anında açarak başını sesin geldiği yöne çevirdi.Karşısında dün gece ki kabusu Johnny duruyordu.Tekrar gözlerini kapadı ve hemen bir dilek tuttu."Yunanistan'a gitmek istiyorum."Ardından gözlerini aralamadan konuşmaya başladı.Johnny'nin yanına oturduğunu hissedebiliyordu.Vampirliğinin yanı sıra hisleri oldukça kuvvetliydi.Hisleri sayesinde bir çok kazadan çok iyi durumda kurtulmuştu.Sesine hakim olarak konuşmaya başladı.

"Günaydın.Evet büyük tesadüf.Ama biraz erken değil mi günü mü mahvetmek için."

Yine öfkesinin tutkunu olmuştu.Genlerinden gelen kırıcılık her zaman ki gibi güneş doğar doğmaz gün yüzüne çıkıyor ve alışık olmayan büyücü ve cadıların kalplerini anında un ufak edebiliyordu.Sessiz kalmaya devam etti.Özür dilememişti hayatında ve bu seferde dilemeyecekti.Hiç bir canlı Nerissa'dan üstün olamazdı.

Out:Rp'ye kimse katılmasın.Bir süreliğine ara verilmiştir.
Johnny Tomas Black
Johnny Tomas Black

Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus
Şafak Vakti Keyifl10

Şafak Vakti Empty
MesajKonu: Geri: Şafak Vakti   Şafak Vakti Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 3:47 pm

"Günaydın.Evet büyük tesadüf.Ama biraz erken değil mi günü mü mahvetmek için."

Johnny terslenmesine rağmen gülümsüyordu.İşte bunamış şapkanın eserlerinden birisi daha...Nerissa da Johhny'i ezik bir Hufflepuff sanıyor olmalıydı.Zaten okulun çoğu böyle sanıyordu.Sadece akrabaları ve yakın dostları Johnny'nin gerçek yüzünü biliyordu.Johnny kendini insanlara kanıtlamak zorunda hissetmiyordu ve asıl yüzünün tüm okul ve profesörler tarafından zaten bilinmemesi gerekiyordu.Ancak karşısında sevdiği kız vardı.Asıl yüzünü göstermeliydi.

"Bak...Biliyorum sende beni ezik bir Hufflepuff olarak görüyorsun ama hepsi o bunamış şapka yüzünden.Ben karanlık taraftanım ve aydınlık taraftan intikam almak için yeminliyim.Ailemi bir Seherbaz öldürdü."

Bunu söylerken biraz duygulanmıştı ama artık alışmıştı ve ağlamayı kendine yediremiyordu.Johhny için zayıflar ve çocuklar ağlardı.Bu yüzden kendini sıktı ve elindeki içkilerden birini Nerissa'ya uzattı.

"İster misin?Bu arada bu kadarı yetmediyse sana ne olduğumu anlatabilirim."

Johnny içinden düşünüyordu.Acaba bu kadarı fazlamıydı.Karşısında sevdiği kız olmasına rağmen belkide bunu söylememeliydi.Yinede Nerissa'yı kazanmayı çok istiyordu bu yüzden ona güvenmeliydi ve o isterse bunu söylemeliydi.

Nerissa Olivia Wolf
Nerissa Olivia Wolf

Şafak Vakti Mutlu10

Şafak Vakti Empty
MesajKonu: Geri: Şafak Vakti   Şafak Vakti Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 5:21 pm

Nerissa gözlerini Johnny sözlerinde bittiğinde hafif aralamış ve onun yüzüne bakmıştı.Evet tabii ki ezik bir hufflepuff olduğuna inanıyordu.Ama yine de ona bir şans vermelimiydi.Herkes ikinci bir şansı isterdi.Nerissa düşüncelerinden sıyrılmak için başını sallayıp Johnny'nin uzattığı içkisi hemen yudumladı.Ardından sesine hakim olmaya çalışarak Johnny'e baktı.

"Eğer kendini kanıtlayabileceksen.Seni dinliyorum."

dedi ve ardından şişeyi aralarına koyarak başını dizlerinin arasına yerleştirdi.Yüzünü saklamıştı.Ama hâla onu dinliyordu.Madem bu kadar uğraşıyordu kendini anlatmak için.En azından birkaç dakikasını ayırabilirdi değil mi.
Johnny Tomas Black
Johnny Tomas Black

Şafak Vakti Keyifl10

Şafak Vakti Empty
MesajKonu: Geri: Şafak Vakti   Şafak Vakti Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 5:27 pm

Johnny terslenmediği için bir an sevinmişti.Belki de başarabilirdi.Ancak bu sır her önüne gelene söylenecek birşey değildi.Kafasını toplamak için içkisinden üç-dört yudum aldı ve derin bir nefes alıp konuşmaya başladı;

"Ben aslında karanlık lorda hizmet ediyorum.Ben bir ölüm yiyenim.Fakat bundan kimsenin haberi olmamalı özellikle profesörlerin kulağına gitmemeli...Yoksa profesörlere pek yaklaşamam ve güvenlerini kazanamam.Bu sırrı sana söylememdeki neden ise anlamış olduğun gibi seni sevmem."

Johnny söylemeden önce tereddüt etmesine rağmen şimdi söylemişti ve içide gayet rahattı.İçkisinden biraz daha yudumladı ve Nerissa'dan gelecek tepkiyi bekledi.
Nerissa Olivia Wolf
Nerissa Olivia Wolf

Şafak Vakti Mutlu10

Şafak Vakti Empty
MesajKonu: Geri: Şafak Vakti   Şafak Vakti Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 5:38 pm

Nasıl yani.Yanlış mı duymuştu.Yoksa Johnny onu seviyormuydu. "İşte bu çok kötü oldu." diye geçirdi içinde.Evet kötü olmuştu.Kendi susuzluğunu kontrol edemiyordu.Johnny ile yakınlaşırsa ona zarar verebilirdi.Aslında Regina'da tehlike altındaydı.Ama yanlız kalmak Nerissa'yı daha da öfkelendiriyordu."Gitmek istiyorum." diye geçirip başını kaldırdı.Elleriyle gözlerinin önünde ki saçlarını iterek Johnny'nin gözlerine baktı.Hoş birisiydi.Ayrıca karanlık taraftaydı.Regina'da olduğu gibi Johnny'de de hata olmuştu.Belliydi.Fakat yine de Nerissa onunla olamazdı.Kendine engel olmaya çalışsa da içinden gelen kahkahayı bastıramamış büyük bir kahkaha atmıştı.Ardından içkiden bir yudum daha aldı.

"Tamam Seçmen Şapka bir hata yapmış.Yanlış binadasın.Ama sağlığın açısından benden uzak durman gerekiyor.Eğer canına susamadıysan."

dedi ve elinde ki şişeye bakıp hepsini içti.Ardından tekrar Jonny'e dönüp gülümseyerek kaldığı yerden devam etmeye başladı.Ne kadar erken kurtulursa o kadar iyi olacaktı.İkisi için de.

"Tamam hoş çocuksun kabul.Ama sen ve ben diye bir şey olamaz.Benim senin yanında olmam ateş'e körükle gitmek olur.Benden daha iyilerini bul.Kendin ve benim için yap bunu."

dedi göz kırparak.Ardından ayağa kalkarak parmaklıklara doğru ilerledi.Başı dönmeye başlamıştı.Sanırım içkinin verdiği etkiydi.Ama yine de sarhoş sayılamayacak kadar ayıktı.Ardından parmaklıklara ellerini koyarak Hogwarts'ı izlemeye başladı.Johnny'e bakmak şuanda istediği tek şeydi.
Johnny Tomas Black
Johnny Tomas Black

Şafak Vakti Keyifl10

Şafak Vakti Empty
MesajKonu: Geri: Şafak Vakti   Şafak Vakti Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 7:39 pm

Johhny bir anda öfkelendi ve elindeki şişeyi kafasına dikip ileriye doğru fırlattı.Daha sonra Nerissa'nın ayağa kalktığını görünce oda kalktı.Parmaklıklara doğru ağır adımlarla ilerliyordu ve bir yandan da konuşuyordu.

"Neden? Neden senden uzak durayım.Bunun benim için hayati tehlikesi ne acaba?"

Johnny bunu gerçekten merak ediyordu.Acaba sevgilisi mi vardı? Yoksa onu başından def etmek için mi böyle söylüyordu.Johnny bunları düşünürken ani kalkışından dolayı başı dönmüştü.Elini yüzünde gezdirdi.Daha sonra parmaklıklara geldi ve Nerissa'nın yanında parmaklıklara dayanıp okulu seyretmeye ve Nerissa'nın vereceği cevabı beklemeye başladı.
Nerissa Olivia Wolf
Nerissa Olivia Wolf

Şafak Vakti Mutlu10

Şafak Vakti Empty
MesajKonu: Geri: Şafak Vakti   Şafak Vakti Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 9:07 pm

Johnny'e karşı gösterdiği direnç her dakika azalıyordu.Her karşı çıkışları Nerissa'nın içinde bir şeyleri ayaklandırıyordu.Nerissa herşeyi söylemelimiydi.Yoksa şuanda hemen terk edip gitmelimi.Kafası çok karışıktı.Ama yine de madem Johnny kozlarını açık oynamıştı.Nerissa da oynayabilirdi.Gözlerini Johnny'e çevirdi ve derin bir nefes aldı.

"Sana güvenebilirim değil mi."

dedi ve gözlerini ayırarak tekrar yasak orman'a bakmaya başladı.Okul yıllarında o ormanda birçok kişisinin kanını emecek olması.Orman'a bakışlarını parıltılı hâle getiriyordu.Ardından Johnny'nin bir cevap beklediğini düşündü.

"Bak benden uzak dur.Çünkü benim kaderim doğduğum andan itibaren yazıldı."

"Ne kadar da açıklayıcı oldun Nerissa." diye geçirdi içinden ve bir süre gözlerini kapatarak boşluğunun uğultusunu dinledi.Ardından derin bir nefes alarak Jonny'e döndü.Onunla olamazdı.Kesinlikle.

"Yunanistan da bulunan Wolf ailesi ile bir bilgin var mı."

dedi ve bir süre sessiz kalarak düşünmesi için süre verdi.Ardından tekrar konuşmaya başladı.

"Wolf ailesi ortaya çıktığı andan itibaren vampir ailesidir.Benim kaderimde diğerleri gibi oldu.Seçme şans'ım olmadan vampir kanı taşıyorum.İşte bu yüzden uzak dur benden.Sana zarar verebilirim."

dedi ve merdivenlere doğru yöneldi.Tekrar Johnny'e baktı.Fakat bu bakışlar tehditkar bir bakışa sahipti.Sesine hakim olmaya çalışsa da öfkesini kaldıramamıştı.

"Benden uzak dur Johnny Black!"
Johnny Tomas Black
Johnny Tomas Black

Şafak Vakti Keyifl10

Şafak Vakti Empty
MesajKonu: Geri: Şafak Vakti   Şafak Vakti Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 9:23 pm

Johnny bir anda şoka uğramıştı.Bu kadar çok sevdiği birisi bir vampirdi.Şuan tüm kalbini bir vampire duyduğu sevgi ile doluydu. Belki de Nerissa'yı düzeltebilirdi.Karanlık Lord'tan yardım alabilirlerdi. Johnny çok karışık duygular içindeydi ama yinede onu çok seviyordu.Hislerine hakim olamadı ve Nerissa'nın arkasından haykırdı.

"Nerissa...Dur!
Eminim ki bir çözümü vardır.Eğer istiyorsan kurtulabilirsin vampirlikten ama ne olursan ol ben seni seviyorum ve kolay kolay vazgeçmeyeceğim.Hatta asla vazgeçmeyeceğim."

Bunu söyledikten sonra Nerissa'ya doğru yaklaştı ve gözgöze geldiler.Johnny kendine hakim olamadı ve kısık bir sesle

"Seni seviyorum."

Diye fısıldayıp, Nerissa'yı dudağından öpmeye başladı.
Nerissa Olivia Wolf
Nerissa Olivia Wolf

Şafak Vakti Mutlu10

Şafak Vakti Empty
MesajKonu: Geri: Şafak Vakti   Şafak Vakti Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 9:31 pm

Nerissa arkasından gelen sese aldırmadan merdivenlerden inmeye kalkışsa da.Gidememişti.Nedenini aslında biliyordu ama kabullenmek istemiyordu.Johnny'i ısırdığını düşünmek bile çok kötü olurdu.Arkasını döndüğünde Johnny yine onu sevdiğini söylüyordu.Karşı çıkarcasına konuşmaya başlada sözü yarım kalmıştı.

"Anlamıyo.."

Dudakları Johnny'kilerle birleşmişti.Bir süre kurtulmak için onu kendinden ittirse de başarılı olamamıştı.Johnny Nerissa'dan güçlüydü.Yine de en sonunda dudaklarını ve bedenini çekerek eliyle ağzını sildi.Johnny'e bunları yapmak istemiyordu.Ama birşey'e açıklık getirmeliydi.

"Ben vampirliğimden asla vazgeçmeyeceğim Johnny Black.Tıpkı diğer akrabalarım gibi.Ama bir gün seni ısırmış olmak.Hatta öldürmüş olmak.Ben senin ölümün olurum Johnny.Anla artık bunu aptal.Anla!"

Son sözlerini adeta haykırarak söylemişti.Sinirden titreyerek Johnny'e bakıyordu.Hep böyle birşeyden korkmuştu.Korktuğu şeyde karşısında duruyordu.Vampir olmayan birisi kalbine girmeye çabalıyordu.
Johnny Tomas Black
Johnny Tomas Black

Şafak Vakti Keyifl10

Şafak Vakti Empty
MesajKonu: Geri: Şafak Vakti   Şafak Vakti Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 9:44 pm

Nerissa, Johnny'i iktirmişti ve Johnny daha iktirilmenin etkisindeyken birde tokat gibi bir laf gelmişti.Nerissa ona soyadıyla beraber hitap ediyordu bu bile Johnny'i çıldırtıyordu.Bunca lafı işitmesine rağmen ısrar etmeden duramıyordu.Çünkü Nerissa'yı çok seviyordu.

"Bana soyismimle hitap etme.Bu bile bana acı veriyor zaten...Senin bana böyle davranman bile beni yaşarken öldürüyor.Bu okulla ilgili çok hayalim vardı.Ancak bu hayallerin en başına şimdi sen oturdun.Lütfen bana böyle davranma seni gerçekten çok seviyorum."

Johnny, Nerissa'nın iki elinide hiç bırakmayacakmış gibi tuttu ve gözlerinin içine bakıyordu.
Nerissa Olivia Wolf
Nerissa Olivia Wolf

Şafak Vakti Mutlu10

Şafak Vakti Empty
MesajKonu: Geri: Şafak Vakti   Şafak Vakti Icon_minitimeSalı Tem. 28, 2009 8:36 am

Bir süre Johnny'nin ellerinin içinde bulunan ellerine baktı sessiz ve hareketsizce.İşlerin bu kadar büyümesi.Bakışlarını kaldırıp güneşe yönlendirdi.Vakti kalmamıştı.Birazdan güneş tamamen kendini belli edecekti.Ellerini hışımla çekip merdivenlerin başına karanlık koridora yürüdü.Kapıda durup arkasını dönmeden konuşmaya başladı.

"Beni seviyorsun anladım.Ama senin sevgi'n seni korumaya yetmeyecek.Bana bir iyilik yap ve beni unut.Hayallerini düşün ve onları gerçekleştir.Hayallerini bir vampir'in emişine bırakma.Kendine gel Johnny Black!"

Sesine hakim olmaya çalışsa da son sözleri ağır bir darbe gibi haykırarak çıkmıştı.Onun canını yakmak istemiyordu.Nerissa da aşık olmak istiyordu fakat sevdiği adam kesinlikle Johnny gibi masum bir büyücü olmamalıydı.Bir süre orada durup düşüncelerini toparladı.Ardından koşarak merdivenleri indi ve Hogwarts'a doğru koşmaya başladı.

Rp Out:Kuzenin benden uzak durduğu sürece güvende James..
Loranne Elizabeth Widmore
Loranne Elizabeth Widmore

Meslek : Öğrenci -_-
Gerçek İsim : Seda.
Kan Durumu : Saf - Kan
Rp yaşı : 25
Evcil Hayvan :
Şafak Vakti Huysuz10

Şafak Vakti Empty
MesajKonu: Geri: Şafak Vakti   Şafak Vakti Icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 8:02 am

Kilit...!

Şafak Vakti
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Haylazlık Vakti
» Uykusuzluk Vakti!...