| Ölüm Yiyen Alımları | |
|
+13Marveille De Mauréll John L. Widmore Diego Black Felicia Ashley Garcia Gerard Jude Crownie Edward Kevin Black Neithan Ilvuatar Morgoth Ophelia Charlotte R. Lutz Édith S. Fouquét Aimèe Dèmon Black Ingrid Jonette Jorunn Albert De Salvo Loranne Elizabeth Widmore 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Cuma Tem. 03, 2009 2:03 pm | |
| Loranne Elizabeth Widmore - Casuslar | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Cuma Tem. 03, 2009 2:23 pm | |
| | |
|
| |
Albert De Salvo Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Meslek : Kehanet Profesörü Patronus : İspanyol Boğası Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 32 Asası : Anka Teleği Dikenli Defne 11 İnç Özel Yetenek : Çatalağız-Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Cuma Tem. 03, 2009 7:38 pm | |
| Albert De Salvo Hogwarts Görevlileri | |
|
| |
Ingrid Jonette Jorunn Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 8 Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : Yılan - Ina Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Cuma Tem. 03, 2009 9:49 pm | |
| Ingrid Jonette Jorunn - Sivil Görevliler | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları C.tesi Tem. 04, 2009 8:50 am | |
| Aimêe Dêmon Messier-Sivil Görevliler | |
|
| |
Édith S. Fouquét Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 41 Patronus : Benekli bir dişi sırtlan. Tarafı : Karanlık Taraf. Kan Durumu : Melez {Kimsenin bilmemesi için elinden geleni yapar.} Rp yaşı : 27. Asası : Meşe ağacından yapılma. Özünde Kunduz Tüyü vardır. 21 cm. Savunma büyülerinde çok güçlüdür. Özel Yetenek : Metamorfmagus Evcil Hayvan : Path isimli bir yılan. Her zaman yanında taşımasa da evinde besliyor. Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları C.tesi Tem. 04, 2009 10:08 pm | |
| Édith Satine Fouquét - Sivil Görevliler | |
|
| |
Ophelia Charlotte R. Lutz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 13 Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Metamorphmagus Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Paz Tem. 05, 2009 1:58 pm | |
| Odille Charlotte Hale - Sivil Görevliler | |
|
| |
Neithan Ilvuatar Morgoth Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 12 Nerden : Tanrıların doğduğu,insanların öldüğü yerden. Meslek : Mitler hakkında kitap yazmak. Gerçek İsim : Black Blood Patronus : Macar Boynuz Kuyruk Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Asası : Kralın Öfkesi. Okaliptustan yapılmıştır. Çekirdeği şahin teleğidir. 23 cm. Esnemez. En iyi büyü Reducto. Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Salı Tem. 07, 2009 1:26 pm | |
| Neithan Ilvuatar Morgoth-Saldırı Timi | |
|
| |
Edward Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 156 Nerden : Expecto Patnorum Büyüsü Yaptıydı Kereta Asa'dan Ucube Olarak Ben Çıktıydım O Bakımdan Asa'dan xD Meslek : Gizem Dairesi Başkanı o.o ~ Patronus : Beyaz Kar Leoparı .^^ Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı. o.o ! ~ Belkide Kimliğini Değiştirmiş Bir Katil Olduğundan Haberin Yok ! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 ~ Asası : Gecenin Ateşi o.o Defne ağacından yapılma. Özünde Anka Teleği vardır. 23 cm. Oldukça esnek. Sahibinden Başkasında Çalışmaz En iyi büyüsü: Carpe Portus~ Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihnebendar ~ ÇataLdiL ~ Evcil Hayvan : BasilisK ! ~ Naqini ! Benim Yılan o.o ! ~ Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Salı Tem. 07, 2009 1:48 pm | |
| Saldırı Timi Olarak Kabul Edilmediniz ! Sivil Görevli Olarak Ala Bilirim Sizi (!) | |
|
| |
Neithan Ilvuatar Morgoth Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 12 Nerden : Tanrıların doğduğu,insanların öldüğü yerden. Meslek : Mitler hakkında kitap yazmak. Gerçek İsim : Black Blood Patronus : Macar Boynuz Kuyruk Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Asası : Kralın Öfkesi. Okaliptustan yapılmıştır. Çekirdeği şahin teleğidir. 23 cm. Esnemez. En iyi büyü Reducto. Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Salı Tem. 07, 2009 1:49 pm | |
| Pekala ama neden Saldırı Timi olmadı merak ettim. | |
|
| |
Edward Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 156 Nerden : Expecto Patnorum Büyüsü Yaptıydı Kereta Asa'dan Ucube Olarak Ben Çıktıydım O Bakımdan Asa'dan xD Meslek : Gizem Dairesi Başkanı o.o ~ Patronus : Beyaz Kar Leoparı .^^ Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı. o.o ! ~ Belkide Kimliğini Değiştirmiş Bir Katil Olduğundan Haberin Yok ! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 ~ Asası : Gecenin Ateşi o.o Defne ağacından yapılma. Özünde Anka Teleği vardır. 23 cm. Oldukça esnek. Sahibinden Başkasında Çalışmaz En iyi büyüsü: Carpe Portus~ Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihnebendar ~ ÇataLdiL ~ Evcil Hayvan : BasilisK ! ~ Naqini ! Benim Yılan o.o ! ~ Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Salı Tem. 07, 2009 1:50 pm | |
| Saldırı Timi'ni Karanlık Lord (Yani ben) ve Z.a.y Başkanı Jasonth Seçebilir Yani Seçilmediniz. | |
|
| |
Gerard Jude Crownie Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 26 Nerden : Heryerden Meslek : Honks Kitapevi Sahibi Gerçek İsim : Joe Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Çarş. Tem. 08, 2009 9:58 pm | |
| Gerard Jude Crownie - Sivil
| |
|
| |
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Perş. Tem. 09, 2009 9:11 am | |
| | |
|
| |
Felicia Ashley Garcia Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 146 Gerçek İsim : Merve Patronus : Tavşan^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güneş Işığı^^ Özel Yetenek : Veela Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Perş. Tem. 09, 2009 12:36 pm | |
| Felicia Ashley Garcia - Sivil Görevliler | |
|
| |
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Perş. Tem. 09, 2009 12:38 pm | |
| | |
|
| |
Diego Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 110 Gerçek İsim : Bedirhan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Kader Çarkı Özel Yetenek : Zihinbendar-Zihinfendar-Çatalağız Evcil Hayvan : Artemis (Yılan) Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Cuma Tem. 10, 2009 12:41 pm | |
| Arkadaşlar Yeni Karanlık Lord Benim...Herkese Duyurulur... En Kısa Zamanda Bir Saldırı Timi Oluşturacağım.Başvuruları buraya yapmaya devam edin lütfen.... | |
|
| |
John L. Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 13 Meslek : Yüksek Eğitim Müsteşarı Gerçek İsim : Batuhan Patronus : Penguen Tarafı : Ölüm Yiyen Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 35 Asası : Bencil Liderlik Özel Yetenek : Zihnefendarlık & Zihnebendarlık Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları C.tesi Tem. 11, 2009 1:00 pm | |
| John l. Sephiroth-Saldırı timi olmazsa Bakanlık | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 110 Gerçek İsim : Bedirhan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Kader Çarkı Özel Yetenek : Zihinbendar-Zihinfendar-Çatalağız Evcil Hayvan : Artemis (Yılan) Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları C.tesi Tem. 11, 2009 4:19 pm | |
| John L. Sephiroth Saldırı Timine hoşgeldin... | |
|
| |
Marveille De Mauréll Seherbaz
Mesaj Sayısı : 288 Gerçek İsim : ~Zeynep Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : * Asası : Asil Kan Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Ptsi Tem. 13, 2009 4:03 pm | |
| Cornelia Eileen Widmore-Saldırı Timi | |
|
| |
Lois Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 43 Nerden : Aydınlığın Çöküşünden Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Tuğçe Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Umutsuz Çığlıklar Evcil Hayvan : Baykuşum =} Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Çarş. Tem. 15, 2009 2:04 pm | |
| Lois Black Saldırı Timi Lütfen | |
|
| |
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Çarş. Tem. 15, 2009 2:09 pm | |
| Lois, öğrenciler taraf seçemedikleri gibi ek olarak saldırı timi de olamazlar...Eğer ö.y olmak istiyorsan öğrenci ö.y olabilirsin.Tabi ki kayıt dışı olarak... | |
|
| |
Lois Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 43 Nerden : Aydınlığın Çöküşünden Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Tuğçe Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Umutsuz Çığlıklar Evcil Hayvan : Baykuşum =} Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Çarş. Tem. 15, 2009 2:11 pm | |
| bilmiyordum tamam o zaman kayıt dışı ölüm yiyen olmak istiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Çarş. Tem. 15, 2009 2:24 pm | |
| Bu konuyu konuşuyoruz şu anda zaten...Kararımı sana açıklayacağım. | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Çarş. Tem. 15, 2009 2:43 pm | |
| Tess Tiffany Vallen-Sivil Görevliler | |
|
| |
| Konu: Geri: Ölüm Yiyen Alımları Çarş. Tem. 15, 2009 2:47 pm | |
| | |
|
| |
| Ölüm Yiyen Alımları | |
|