| Sohbet Başlığı | |
|
+41Jane Valo Iglesias Frankin Wénton Black Sonia Lia Gonzalenz Parcellita Schkovich Cleone Crystal Majarotte Juliette Bruanja Anika Freyja Jørgen Jenny Rose Monteque Diana Stell Muschi Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Nymph Appeals Vladimir Stepan Nieltsev Fiore Ann Muschi Babette Grishold Zinaida Vinogradov Phyllis Monczewski Loiso André dé Liméus Clara Swank Mia Claire Abbey Leonisa Eun Park Elijah J. Mc'Reid Alessandra Iva Kaledin Swieta Miranda Andié Jack William Black Rabel Xyre Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Victoria Lynn Hogan Vittoria April Brigham Patrick S. Patel Rosepery Dé Querin Dianne Dickenson Robert Brandon Eclipse Godric Mick Appeals Janice Audorphe L'Amour Aimèe Dèmon Black Jasper Ruby Black Tom Miller Daniel Williams Loranne Elizabeth Widmore 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 25, 2009 3:04 pm | |
| evet ama olamdı nese ben şimdi sordum sedaya | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 25, 2009 3:05 pm | |
| - Fiore Ann Muschi demiş ki:
- Taha eşke büyük olsaydım beraner yapardık şimdi xD
Yine yapabiliriz ama karakterimin şu anki durumundan dolayı ben bi çocukla konu bulamıyorum. | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 25, 2009 3:06 pm | |
| Bi çocuk xD Alındım ama neyse :p | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 25, 2009 3:06 pm | |
| Bu hafta profesörler online oldukça soruları ekliceklermiş | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 25, 2009 3:10 pm | |
| Nymph ekledi :'P Müdürümüz profesörlere pm atmış :) Yavaş yavaş eklerler... Helezağğğn, heyecağğğn! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 25, 2009 3:21 pm | |
| - Fiore Ann Muschi demiş ki:
- Bi çocuk xD Alındım ama neyse :p
Ya üzgünüm.O manada değil.Karakterimin durumunda dolayı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 25, 2009 3:26 pm | |
| - Robert Brandon Eclipse demiş ki:
- Fiore Ann Muschi demiş ki:
- Bi çocuk xD Alındım ama neyse :p
Ya üzgünüm.O manada değil.Karakterimin durumunda dolayı. Sorun değil xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 25, 2009 3:41 pm | |
| | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 25, 2009 5:40 pm | |
| Allah'm bu gün şanslı günümdeyim galiba xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 25, 2009 5:43 pm | |
| | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 25, 2009 6:19 pm | |
| En sevdiğim modelin ve diğer kullandığım modellerin hepsinin facebook ve bloglarını buldum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 25, 2009 6:23 pm | |
| Deviantart yada Myspace'i hiçbir şeye değişmem :evil: :) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 25, 2009 6:32 pm | |
| Deviantart'ta üyelikleri bazılarının var -ya da ben bilmiyorum :P- Ya da eklemiyorlar kendi galerilerine tüm photo shoots'ları >.> Ahh ama Ellen'daki ünlüm Emilie adlı arkadaşın baya kanlı fotoğraflarını da buldum xD Tırstım ilk gördüğümde xD Zaten tüm modellerimi DeviantArt'tan buluyorum xD Edit: "Photo shoots'lar" hay ben bnm ingilizceme xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 9:38 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 9:39 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 9:40 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 9:41 am | |
| hala rp yapacak bir yetişkin bulamadınmı taha xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 9:44 am | |
| Yok ya.Siteye şu aralar pek giren yok.Siteyi daha da heyecanlandıracam Umutla bi karara vardıydık en son. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 9:47 am | |
| | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 9:53 am | |
| Anam! Sayın Eklips, imzayı görünce baktım, n'apmışlar onlar öyle. *-* (Cevaplanması isteniln bir soru değildir bu, sakın. Yanlış anlaşılma olmasın. xD) Aslında yakımışlar ha. O.o
O halde Elijah ya da Dominic gibi olmayan erkek ırkına müjde, Evangeline Lilly boşta. xD | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 9:56 am | |
| Dom, Evyline 'le nişanlı değil miydi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 9:58 am | |
| | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 10:10 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 10:12 am | |
| Git onlara söyle.Bana niye söylüyon xD:Şoktan haberleri her zaman yayınlarım merak etmeyin :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 10:39 am | |
| | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|