| Sohbet Başlığı | |
|
+41Jane Valo Iglesias Frankin Wénton Black Sonia Lia Gonzalenz Parcellita Schkovich Cleone Crystal Majarotte Juliette Bruanja Anika Freyja Jørgen Jenny Rose Monteque Diana Stell Muschi Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Nymph Appeals Vladimir Stepan Nieltsev Fiore Ann Muschi Babette Grishold Zinaida Vinogradov Phyllis Monczewski Loiso André dé Liméus Clara Swank Mia Claire Abbey Leonisa Eun Park Elijah J. Mc'Reid Alessandra Iva Kaledin Swieta Miranda Andié Jack William Black Rabel Xyre Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Victoria Lynn Hogan Vittoria April Brigham Patrick S. Patel Rosepery Dé Querin Dianne Dickenson Robert Brandon Eclipse Godric Mick Appeals Janice Audorphe L'Amour Aimèe Dèmon Black Jasper Ruby Black Tom Miller Daniel Williams Loranne Elizabeth Widmore 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 2:56 pm | |
| Ya üfff.Öğrenci üyelik açmak istiyorum ama yıl içinde ben yokken beni idare edecek biri lazım :(:( | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 2:59 pm | |
| | |
|
| |
Frankin Wénton Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 13 Nerden : Transilvanya Meslek : Profesör Gerçek İsim : Arda ..! Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Evcil Hayvan : Köpek Ruskyé Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:04 pm | |
| Yani okullar açılınca giremicekmiş siteye birinin idare etmesini istio dimi? | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:09 pm | |
| Bir Black daha diyorum xD | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:09 pm | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:10 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:11 pm | |
| Kimse yok mu yardım edecek?:D Ardadan başka kim olabilir :D? | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:11 pm | |
| Ne yani Hogwarts boş mu kalsın?? :D Beni ben korucam. :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:12 pm | |
| Kesin diğer Black üyeleriyle birlikte kaçarsınız, ne de olsa akrabanız :P xD Bu karakterinin de soyadının Black olması gerekir miydi, sanki çok az Black varmış gibi xD -Kusura bakma ancak her sitede kocaman bir Black ailesi görmek sinirimi bozmaya başladı xD- | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:15 pm | |
| Evet, evet... Herbiri Black sıkıyor insanı. Biri Riddle olsun, biri Granger olsun :'P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:16 pm | |
| Evet, kaçarı belki de ama yanımda vittoria yı da götürcem. :D :D EDIT: Boşver ben severim Blackleri. :D | |
|
| |
Jane Valo Iglesias Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 5 Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 29/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:32 pm | |
| | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:42 pm | |
| - Adriana Ellen Roux demiş ki:
- Kesin diğer Black üyeleriyle birlikte kaçarsınız, ne de olsa akrabanız :P xD
Bu karakterinin de soyadının Black olması gerekir miydi, sanki çok az Black varmış gibi xD
-Kusura bakma ancak her sitede kocaman bir Black ailesi görmek sinirimi bozmaya başladı xD- Son cümleye katılıyorum :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:43 pm | |
| Selam ^^
Sev zaten Blackleri, çok sevdiğin açıkça belli oluyor ki :P xD Şuan zaten bu Blacklerden-Bıktık-Artık-Yeter olayına çok fazla destek geliyor bence xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:44 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:45 pm | |
| Eveet, hedef 1.000.000 xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:47 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:56 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:57 pm | |
| Hadi kurun xD. Ben hala yıl içinde idare edecek birini arıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 3:58 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 4:03 pm | |
| He doğru.Dur izin alıp yazayım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 4:05 pm | |
| | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 4:10 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 4:20 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 4:21 pm | |
| | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|