| Sohbet Başlığı | |
|
+41Jane Valo Iglesias Frankin Wénton Black Sonia Lia Gonzalenz Parcellita Schkovich Cleone Crystal Majarotte Juliette Bruanja Anika Freyja Jørgen Jenny Rose Monteque Diana Stell Muschi Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Nymph Appeals Vladimir Stepan Nieltsev Fiore Ann Muschi Babette Grishold Zinaida Vinogradov Phyllis Monczewski Loiso André dé Liméus Clara Swank Mia Claire Abbey Leonisa Eun Park Elijah J. Mc'Reid Alessandra Iva Kaledin Swieta Miranda Andié Jack William Black Rabel Xyre Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Victoria Lynn Hogan Vittoria April Brigham Patrick S. Patel Rosepery Dé Querin Dianne Dickenson Robert Brandon Eclipse Godric Mick Appeals Janice Audorphe L'Amour Aimèe Dèmon Black Jasper Ruby Black Tom Miller Daniel Williams Loranne Elizabeth Widmore 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Diana Stell Muschi Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 119 Nerden : İstanbul Meslek : Bilgi Süpürgesi Editörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 33 Özel Yetenek : Zihinbendar Evcil Hayvan : Kedi Kayıt tarihi : 26/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 7:25 pm | |
| Tamam sorun değil xD Ayrıca bir zahmet melisa demeyi kes canım xD :x | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 7:31 pm | |
| Tamam.İzin aldım biraz süre için.Şimdide yarım rpye devam ediyoz.Üzgünüm. | |
|
| |
Diana Stell Muschi Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 119 Nerden : İstanbul Meslek : Bilgi Süpürgesi Editörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 33 Özel Yetenek : Zihinbendar Evcil Hayvan : Kedi Kayıt tarihi : 26/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 7:33 pm | |
| önemli değil benim de canım sıkılıyor. gizemi bekliyorum rp'e devam etmesi için :P | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 7:34 pm | |
| Gizem yarına kadar devam etmeyecek RP^ye xD Seninkiyle birlikte sırada bekleyen iki RP'm var ve iki kişiye de çok mahçubum. Aynı sırada Dırdırcı'daki ilk haberime başladım ve lanet olası Lejant >.< | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 9:07 pm | |
| yavrum yazık çok yoruluyosun xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 10:40 pm | |
| | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 11:22 pm | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 8:17 am | |
| Sabah sabah uyandım :'P Sınav sorularımı cevaplandırıyorum (: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 10:18 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 10:36 am | |
| Yeni uyandım günaydın bana.Herkese tünaysın bari. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 10:41 am | |
| Ne var ne yok millet? İyimisiniz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 10:42 am | |
| Kötü olma şansımız var mı :P Sen nasılsın admine teyze ^^ | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 10:43 am | |
| Saol cocuğum iyi diyelim iyi olalım :D Hadi Rp yapın (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 10:44 am | |
| Eveeet.Rp yapalım.Lor''anne'' ciğim işin yoksa berbaer yapalım? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 10:50 am | |
| Benim devam eden bi' tane var ama..Onu dondurayım ben. Sende bir yere başla, ben yazarım :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 10:51 am | |
| Nerde başlayayım.Bi de konumuz ne olsun? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 10:52 am | |
| Konu, hmm..gel bunu Pm den halledelim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 10:56 am | |
| Okey.Neyse arada güzel bi rp yaparsam onu da rol oyunu vadisine yollayayım :D | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 11:48 am | |
| Slm millet İs anybody here? :ingilizcebilyomyaaa: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 12:13 pm | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 4:18 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 4:29 pm | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 4:29 pm | |
| pişşt sen bana resim linkleri ver ben sana takım yapiim kelebeksiz xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 4:31 pm | |
| Ya gir görsellere yaz Robert Pattinson :D oldu bitti.Orada hazır imzalar vardi.Robert Pattinson diye.Yazıları silip yapıyodum bi aralar :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ağus. 27, 2009 4:38 pm | |
| Benim bilgisayarın bi tahtası eksik biliomuydun? xD Görsellerde ikinci sayfadan sonrasını açmıo sadece birinci sayfa açılıo diğerlerine gelince kapatıo ama ben bulurum bi yöntemim daha var olursa yolarım pm den xD | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|