| Sohbet Başlığı | |
|
+41Jane Valo Iglesias Frankin Wénton Black Sonia Lia Gonzalenz Parcellita Schkovich Cleone Crystal Majarotte Juliette Bruanja Anika Freyja Jørgen Jenny Rose Monteque Diana Stell Muschi Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Nymph Appeals Vladimir Stepan Nieltsev Fiore Ann Muschi Babette Grishold Zinaida Vinogradov Phyllis Monczewski Loiso André dé Liméus Clara Swank Mia Claire Abbey Leonisa Eun Park Elijah J. Mc'Reid Alessandra Iva Kaledin Swieta Miranda Andié Jack William Black Rabel Xyre Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Victoria Lynn Hogan Vittoria April Brigham Patrick S. Patel Rosepery Dé Querin Dianne Dickenson Robert Brandon Eclipse Godric Mick Appeals Janice Audorphe L'Amour Aimèe Dèmon Black Jasper Ruby Black Tom Miller Daniel Williams Loranne Elizabeth Widmore 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 5:29 pm | |
| | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 5:29 pm | |
| | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 5:30 pm | |
| Sbs 7 ye geçtim.Dershane iyiydi.Klimalı bi mekan güzel geliyor :DD | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 5:31 pm | |
| İveeeed, Tokyo açılsın xD Rebilin ikinci karakterinin çıkmayacağı yer olur xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 5:32 pm | |
| hihi bizim dershane çoktaan başladı ama ben yazlıkta olduğum için gitmiyorum. hem derslerimin çoğu iyi. daha 2 sene 19'umda giricem össye yani şimdiden çalışmak gerek ama bıkkınllık olsun istemiyorum xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 5:33 pm | |
| Benim de derlserim mükemmeldi.Yıl içide 482 den düşük sbs denemem olmadı.Yıl içindeki kazıklara rağmen.Ama sbs heyecanı beni batırdı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 5:34 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 5:35 pm | |
| Ahh bu muhabbete atliyim ben hemen xD Ben de batırdım bu sene ancak seneye kendimi bu b*kun içinden kurtarmayı hedefliyorum. Sonuçta amaç Kabataaaş *___* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 5:35 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 5:36 pm | |
| Çok kötü değil. Ben ne olursa olsun OKS taraftarıyım. :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 5:38 pm | |
| Oks de sadece 8. sınuftan sorsalardı güzel olurdu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 5:39 pm | |
| :) hiç değilse bir kere giriyorsun. Ya ben napıcam şimdi? Eşit ağırlıklılar sınavda beni ezip geçecek?! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 6:10 pm | |
| Ama bence ÖSS sistemi daha iyi oldu, özellikle de meslek liseleri için. Benim kuzenim ilk sınavda istediği yeri tuttururrsa 2. sınava girmez zorunda kalmayacak xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 6:16 pm | |
| ama bizlere haksızlık oldu. eşit ağırlıklılar yüzünden bizler açıkta kalabilirz =( | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 6:18 pm | |
| O kadar ayrıntısını bilemiyceğim ÖSSzedeler baksın çaresine, biz de öyle yapmalıyık xD Ama yine de iyi oldu, benim fikrim budur xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 6:22 pm | |
| Üffff =( Aklıma gelince sinir oluyorum ama neyse. Bende matematik kafası var. Bir üniversite bulurum kendime xD Eee şu derslerden çıksak şöyle iftarda ne yediniz falan?! xD | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 6:51 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 6:52 pm | |
| Her akşam sizin hakkınızda dedikodu yapan ve her gün sizi annenize şikayet eden bir anneanneniz olsaydı ne yapardınız >.< cidden evden ayrılmak falan istiyorum yaa ! >.< | |
|
| |
Diana Stell Muschi Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 119 Nerden : İstanbul Meslek : Bilgi Süpürgesi Editörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 33 Özel Yetenek : Zihinbendar Evcil Hayvan : Kedi Kayıt tarihi : 26/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 6:59 pm | |
| uvvv yerim seni aynı sorun bende de var gizemimm arda ben nemi yedim? *Kola (İçtim) *Su (İçtim) *Pilav (Yedim) *Et sote (Yedim) *Fanta (İçtim) *Salata (Yedim) *Taze Fasulye (Yedim) *Patates Püresi (Yedim) SONUÇ:PATLICAMM! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 7:10 pm | |
| Selam.Rp yapmak isteyen herkese açığım. | |
|
| |
Diana Stell Muschi Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 119 Nerden : İstanbul Meslek : Bilgi Süpürgesi Editörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 33 Özel Yetenek : Zihinbendar Evcil Hayvan : Kedi Kayıt tarihi : 26/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 7:12 pm | |
| Taha ben senle yapabilirim xD :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 7:12 pm | |
| Bilgi süpürgesi editörüyle mi bilmem olabiliri. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 7:13 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 7:13 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 26, 2009 7:21 pm | |
| Ya içeriden çağırıyolar.Testlerini yap diye.Ben de ne zaman birini bulsam hep bi işim çıkıyo.Ühüüüüü:( | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|