| Sohbet Başlığı | |
|
+41Jane Valo Iglesias Frankin Wénton Black Sonia Lia Gonzalenz Parcellita Schkovich Cleone Crystal Majarotte Juliette Bruanja Anika Freyja Jørgen Jenny Rose Monteque Diana Stell Muschi Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Nymph Appeals Vladimir Stepan Nieltsev Fiore Ann Muschi Babette Grishold Zinaida Vinogradov Phyllis Monczewski Loiso André dé Liméus Clara Swank Mia Claire Abbey Leonisa Eun Park Elijah J. Mc'Reid Alessandra Iva Kaledin Swieta Miranda Andié Jack William Black Rabel Xyre Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Victoria Lynn Hogan Vittoria April Brigham Patrick S. Patel Rosepery Dé Querin Dianne Dickenson Robert Brandon Eclipse Godric Mick Appeals Janice Audorphe L'Amour Aimèe Dèmon Black Jasper Ruby Black Tom Miller Daniel Williams Loranne Elizabeth Widmore 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Eyl. 01, 2009 3:24 pm | |
| xD tutukluk mu yaptı Cel derken de xD | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Eyl. 01, 2009 3:30 pm | |
| Olabilir :( Annem bilgisayarımı kaçırdığından beri evdeki asırlıktan giriyorum, güvenli mod piyyys' | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Eyl. 01, 2009 6:35 pm | |
| Bu shop denen şeye yeni yeni alışıyorum .) Değişik bişey yaptım XD Immh gösterim ; - Spoiler:
yorumlarınızı bekliyorum,iyi kötü XD | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Eyl. 01, 2009 6:53 pm | |
| İyi ama şu ortada olan resimdekinin saçındaki bulanıklık kendini belli ediyor açıkçası. Tek kusurlu tarafı oydu. :/ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Eyl. 01, 2009 6:56 pm | |
| Anladım,teşekkürrrğğ ederimmğğ (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Eyl. 01, 2009 6:57 pm | |
| Yumuşak g'leri yanlış yere koymuşsun :/ Şöyle olacaktı: Anladım, teşekküğğğr ederiğğğm. (: | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Eyl. 01, 2009 9:30 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 9:18 am | |
| Ovuu (: O ne biçim bir yiyiştir Emma, neyse sevdim kullan bunu :'P
Ğ'ler geçmiş bakıyorum, evet yumulun zula! | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 9:22 am | |
| Yorgunum dostlarım yorgunum yorgun :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 9:28 am | |
| Cek :N Profesör Side'mış, de get lan. Harbi çakarım Crucio'yu, cüce :suspect: | |
|
| |
Krisianne Lauren Mystie Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 10 Gerçek İsim : İdiL Patronus : - Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : Kuşum Priane Kayıt tarihi : 31/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 9:41 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 9:44 am | |
| Geliyor Çak çay dök :'P İlk başta bu üyelik kuzenim içindi de ben sardım ahueh, erkek üyelik eğlenceli oluyormuş bacım. NPC yerine Beth'e böyle arkadaş edindirttim :twisted: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:17 am | |
| - Jack William Black demiş ki:
- Yumuşak g'leri yanlış yere koymuşsun :/ Şöyle olacaktı: Anladım, teşekküğğğr ederiğğğm. (:
Ben öyle seviyorum Ardağğğğğğğ ! (: | |
|
| |
Cristy Dean Mc'Kenzy Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 56 Nerden : Balıkesir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Taha Tarafı : ...... Kan Durumu : .... Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : ..... Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:21 am | |
| Selam.Sonunda brrain buddies de 2162 oldum :D. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:23 am | |
| Kamplikeyşın Taha Taha+Deha=Teha' | |
|
| |
Cristy Dean Mc'Kenzy Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 56 Nerden : Balıkesir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Taha Tarafı : ...... Kan Durumu : .... Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : ..... Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:25 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:38 am | |
| Tema yenilenmiş çok sevindim. Bundan önceki, yani dün konulandan çok korkuyordum. Bir siluet vardı sanki, dişleri falan :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:41 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:43 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:43 am | |
| Mia çiççuc' RP'nde yanlışlık olmuş olm, eve gidiyoruz daha orada :'P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:45 am | |
| Bende anlamadım neye göre rp yaptığını :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:49 am | |
| Yaa, bu logo sadece benim mi gözümü yoruyor xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:50 am | |
| Basın logosu mu? Bilmem, benim gözüme çok hoş göründü. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:52 am | |
| Çok parlamış.Biraz göz alıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:53 am | |
| Evet, onu demek istemiştim gerçekten çok göz alıyor . | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|