| Sohbet Başlığı | |
|
+41Jane Valo Iglesias Frankin Wénton Black Sonia Lia Gonzalenz Parcellita Schkovich Cleone Crystal Majarotte Juliette Bruanja Anika Freyja Jørgen Jenny Rose Monteque Diana Stell Muschi Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Nymph Appeals Vladimir Stepan Nieltsev Fiore Ann Muschi Babette Grishold Zinaida Vinogradov Phyllis Monczewski Loiso André dé Liméus Clara Swank Mia Claire Abbey Leonisa Eun Park Elijah J. Mc'Reid Alessandra Iva Kaledin Swieta Miranda Andié Jack William Black Rabel Xyre Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Victoria Lynn Hogan Vittoria April Brigham Patrick S. Patel Rosepery Dé Querin Dianne Dickenson Robert Brandon Eclipse Godric Mick Appeals Janice Audorphe L'Amour Aimèe Dèmon Black Jasper Ruby Black Tom Miller Daniel Williams Loranne Elizabeth Widmore 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:53 am | |
| Ben çok beğendim, dünkü takım ödümü patlatıyordu :P | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:54 am | |
| Daha önceki logolar mı? Evet, pek de havalı durdukları söylenemez. ^^ | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:55 am | |
| Cidden kötü mü olmus ya :( Baya da uğrasmıstım logo için oysa ki..:( | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:56 am | |
| Hayııııır, kötü değil ^^ Sadece sitenin ana teması karanlık olduğundan bu ortada fazla parlak kalmış gibi ^^ | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:57 am | |
| Ben bunları Esra (Dianne) yaptı sanıyordum. o_O | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Hayır hayır, çok hoş bu :) | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Ya aslında ben gri-siyah ağırlıklı bisey yapacaktım ama o zaman bütün yazı renklerini falan değiştirmek gerekiyordu, tek basına da hepsinin altından kalkamayacağım için simdilik böyle ^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:58 am | |
| Bahsettiğimiz logo : - Spoiler:
Tamam o zaman ^^ uğraştırmayalım daha ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 11:59 am | |
| Gayet süperler, hem biraz parıltı lazım di mi, mat renkler insanın içini sıkıyor. (: Bu arada Esra'nın yarışma logolarına ne oldu, ben onu hala anlamadım? Edit: Pardon, rütbe resimleri sanmışım. xD
En son Vladimir Stepan Nieltsev tarafından Çarş. Eyl. 02, 2009 11:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Cristy Dean Mc'Kenzy Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 56 Nerden : Balıkesir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Taha Tarafı : ...... Kan Durumu : .... Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : ..... Kayıt tarihi : 30/08/09
| Ha Lor''anne'' Ha Di''anne'' ne fark eder :D xD. | |
|
| |
| - Vladimir Stepan Nieltsev demiş ki:
- Gayet süperler, hem biraz parıltı lazım di mi, mat renkler insanın içini sıkıyor. (:
Bu arada Esra'nın yarışma logolarına ne oldu, ben onu hala anlamadım? Onlara hiç bir şey olmadı ki o_O | |
|
| |
| Navigasyonlar biraz parlak geldi bana. Onları değiştiricem. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 12:00 pm | |
| Onlar şu yukardakilerin yarışmasıydı :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 12:00 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 12:02 pm | |
| Niye karıştı anlamadım, mesajı düzenledim oysa. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 12:03 pm | |
| | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 3:39 pm | |
| | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 4:13 pm | |
| - Cristy Dean Mc'Kenzy demiş ki:
- Ha Lor''anne'' Ha Di''anne'' ne fark eder :D xD.
Koptuuuuuum. :lol!: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 4:14 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 6:20 pm | |
| Liliana'nın mesleğini değiştirip Çin Lokantası Sahibi yapsam nasıl olur o_O ? | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 6:23 pm | |
| | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 6:27 pm | |
| Kebabçı yap xD Çin lokantası sahibesi... Güzel ve farklı bence de yakışır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 6:36 pm | |
| Evet, yeni üye olduğum sitenin bana bu fikri vermesi nedeniyle oraya teşekkürlerimi yolluyorum xD Şimdi menüyü Türkçe'ye çevirme çalışmalarındayım, 8 sayfa falan var *-* İngilizce'yi sevmemeye başladım, ama ya Çincesini deneseydim, diyip şükretmeliyim *-* | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 8:20 pm | |
| önceki sayfada herşey karışmış yhaa :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Eyl. 02, 2009 8:22 pm | |
| - Adriana Ellen Roux demiş ki:
- Evet, yeni üye olduğum sitenin bana bu fikri vermesi nedeniyle oraya teşekkürlerimi yolluyorum xD Şimdi menüyü Türkçe'ye çevirme çalışmalarındayım, 8 sayfa falan var *-* İngilizce'yi sevmemeye başladım, ama ya Çincesini deneseydim, diyip şükretmeliyim *-*
Anlamıyorum :roll: Düşündüğüm şu "Herooooo'" kurgusu herhalde, okulları felen var :'P "Mike Amanıngoragonkristensenindegil"in filmiydi. Orada vardı diğmi Çin Lokantasığ (: | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|