| Sohbet Başlığı | |
|
+23Janice Audorphe L'Amour Godric Mick Appeals Zinaida Vinogradov Maggie Eva Adams Althia I. Lonicera Kaoru Ai Kira Ann Valerié Eclipse Dylan Ella Abbey Victoria Lynn Hogan Lionel Avigdor Goldstein Mia Claire Abbey Robert Brandon Eclipse Dianne Dickenson Loranne Elizabeth Widmore Vittoria April Brigham Fiore Ann Muschi Jack William Black Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Winona Bannatyne Diana Stell Muschi 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 7:32 pm | |
| Hayat nasıl bilmiyorum ama ben sürünüyorum xD Okuldan nefret ediyorum, 50. yıldan artık) daha fazla nefret ediyorum xD Ama eğleniyorum bir yandan da, Beril'in dediği gibi pembe dizi gibi hayatım var benim xD Sen neler yapıyorsun liseli, sarışın, güzel hanfendiciğiim xD | |
|
| |
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 7:34 pm | |
| gizz bana sarışın deme yaaa =( nesse ben de sürünüyorum canım. depresondayım unutuldum aldatıldım falan filan xD | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 7:37 pm | |
| Aldatılma kısmına pek girmeyeceğim, seni aldatan erkeğin kör olduğunu farz ediyorum beeen ^^ Depresyonmuş, pehh. Neden bu ay herkes nir depresyon havasında yaa xD Arkadaşımı da o ortamdan dün kurtarabildik xD Kendimi ilerde "hayvan" başlığı altından çıkarıp "sürüngenler"e katıcaaam *-* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 7:40 pm | |
| ühhhhhh yaa sonbahar tam bastı bana yaaa bitsin kış gelsin vallah dayanamayacağım bu eziyete xD xD xD okula çok hevesl,i başlamıştım bi baktım tüm iyi arkadaşlarım değişmiş yaaa =( ühhhh ühhh gizzz napiyim ben ??? en kısa yoldan atlıyımmı köprüden yoksa ilaç falan mı aliyim? yoksa babamın yanına gidip bana nutuk çekmesini söyleyerek büyük bir işkencemi edeyim kendime ühhhh | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 7:50 pm | |
| Cevap veriyorum: (E) Hiçbiri ^^ İnsanlar değişir, ya ayak uydurursun ya da yol alırsın. Doğanın kuralı tatlım bu. Onlar değiştiği kadar sen de değişmiş olabilirsin. Başka limanlara yelken aaaç (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 8:04 pm | |
| ööfff gizz yaa nutuk çekme başıma bee xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Ekim 30, 2009 10:04 am | |
| yeni bir gü herkese selamm xD | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Ekim 30, 2009 10:37 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Ekim 30, 2009 1:05 pm | |
| gizz kızım yazdım rp'i muck xD | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Ekim 30, 2009 8:32 pm | |
| yakimse bişi yazmıyo hem çevrimiçisiniz hem de dünya dışınız be xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Ekim 30, 2009 8:38 pm | |
| Ben izninizle "test çözmeye" çekiliyorum. ^^ Bir haftada 1208 soru o___O | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Ekim 30, 2009 9:59 pm | |
| Ayda o kadar çözmüyorum beeğn :) | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Ekim 31, 2009 5:28 pm | |
| xD Zuhahaha fizikten o kadar çözmüştüm bi kere sonra happy life adlı ilaçtan içtim xD (depresyon ilacıdır) | |
|
| |
Edward Stephan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Nerden : Malatya Meslek : Büyücü Gerçek İsim : Taha Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Yazıların Sırrı Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Ekim 31, 2009 5:44 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Kas. 01, 2009 9:37 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Kas. 01, 2009 9:58 am | |
| ^Günaydınlaaaar, öğlencilikten nefret ediyorum -_-" | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Kas. 01, 2009 10:45 am | |
| Gizz bizim rp çok değişik bir şeye doğru gidiyor. Ay mutlu oldum ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Kas. 01, 2009 6:45 pm | |
| Ahh, gerçekten iyi gidiyoruz (: Kurgu basitliğinden çok olay örgüsüyle ve anlatımla renklendi sanki (: Yemek yedikten sonra yazacağım canım, ama eve daha yeni geldim (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Kas. 01, 2009 6:56 pm | |
| Kızım sana yaz diyen mi var? xD Sende beni iyice zorlayıcı yaptın yaa xD xD Nesse yemek yedikten sonra yazarsın xD | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Kas. 04, 2009 4:47 pm | |
| Artık kırmızı değil yeşilim 8) | |
|
| |
Cleone Crystal Majarotte Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 149 Nerden : Elinin köründen bebeğim. Meslek : Tılsım Profesörü Gerçek İsim : Maya... Tarafı : Aydınlık... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Özel Yetenek : Veela. Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Kas. 04, 2009 6:19 pm | |
| Beni de alın aranıza *lol* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Kas. 04, 2009 6:38 pm | |
| hepimiz yeşil olduk yaşasın ^^ | |
|
| |
Cleone Crystal Majarotte Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 149 Nerden : Elinin köründen bebeğim. Meslek : Tılsım Profesörü Gerçek İsim : Maya... Tarafı : Aydınlık... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Özel Yetenek : Veela. Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Kas. 04, 2009 6:40 pm | |
| Yeşil yeşil dolaşıyoruz. Ne güzel işte^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Kas. 04, 2009 6:43 pm | |
| Hühühühü Ödevim bitmiyo coğrafya çok şeyy yaa =( | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Kas. 04, 2009 6:45 pm | |
| Benim de var coğrafya ödevim. Yapsam mı ki. Yarın gitmeyeceğim ki okula. Yinede yapalım bakalım. Adam zaten bana taktı. Obruk xP | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|