| Sohbet Başlığı | |
|
+23Janice Audorphe L'Amour Godric Mick Appeals Zinaida Vinogradov Maggie Eva Adams Althia I. Lonicera Kaoru Ai Kira Ann Valerié Eclipse Dylan Ella Abbey Victoria Lynn Hogan Lionel Avigdor Goldstein Mia Claire Abbey Robert Brandon Eclipse Dianne Dickenson Loranne Elizabeth Widmore Vittoria April Brigham Fiore Ann Muschi Jack William Black Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Winona Bannatyne Diana Stell Muschi 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Shouta Yasuki Chornoye Pravda Basçısı
Mesaj Sayısı : 24 Tarafı : Solağım ben o_O Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 29/09/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Eyl. 29, 2009 4:46 pm | |
| Hayat cidden çok adaletsiz, çok kötü. Asla bitmesini istemediğim 8. sınıfın bitişini artık iple çekiyorum. >.> Okulumdaki herkese sinir olmaya başladım. " Bu gençlik nereye gidiyo' ?! " Edit: Bunu neden buraya yazdığım konusunda hiçbir fikrim yok oO | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ekim 28, 2009 5:57 pm | |
| Yahu ben yazdım gidiyorum çok az giricem diye benden daha az g,r,yosunuz ama xD | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ekim 28, 2009 5:59 pm | |
| Giriyoruz efen'm de mesaj yazmadan çıkıyoruz buralardan :) Her gün online olabilme şansını yakalayabildim. Karşılığında soru çözüyorum, o ayrı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ekim 28, 2009 5:59 pm | |
| Buse böyle devam edin skılcam ama ev cezası ne demek senin bildiğin varmı? patlıyorummmm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ekim 28, 2009 6:27 pm | |
| Kötü kötü kötü :/ Bilmiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ekim 28, 2009 6:34 pm | |
| xD xD xD Ehhhhh domuz gribi falan korkmaktayımm | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ekim 28, 2009 6:43 pm | |
| Domuz gribi miiiiii, sevmiyorum ben o gribi xD Benim favorim tavşan gribi; şu son 5 yıl içinde çıkacağına kesin gözüyle bakıyorum. Ben her gün giriyorum da tek bir mesaj gördüğüme şükrediyorum >> Nedir bu, konuşan yok, ses veren yok, rp yapan yok >> Çok durdu bu site -_-" | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ekim 28, 2009 6:44 pm | |
| Ben korkmuyorum, yakınlarım korksun. | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ekim 28, 2009 6:46 pm | |
| Ben domuz gribiyle öğretmenlerimi tehdit ediyoruuuuuuuum ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 8:29 am | |
| domuz gribi pehh öliyimde gitsin bee nesse gizem sanki sen bişi yazıyosunda xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 12:15 pm | |
| A-aaaaa, Mell'm xD Kendi kendine konuşana deli diyo'lar, o yüzden konuşmuyorum xD Delyimi tamam ama adım çıkmak zorunda değil xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 1:08 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 1:40 pm | |
| adını duymayan yok zaten gizz konuşmasanda erkes deli olduğunu biliyor zaten xD | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 2:09 pm | |
| Merhabağğğğğ(çok mu eskide kaldı bu ğğğğğ ler) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 2:47 pm | |
| Duruyor Teha, duruyor. Nasılsın, nasıl gidiyor | |
|
| |
Cleone Crystal Majarotte Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 149 Nerden : Elinin köründen bebeğim. Meslek : Tılsım Profesörü Gerçek İsim : Maya... Tarafı : Aydınlık... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Özel Yetenek : Veela. Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 2:50 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 3:40 pm | |
| Aaaa, Melo xD Adım çıktı evet, ama yeni görenler tırsmasın xD Ayrıcaaa sınırlarınımı bilenlerin olduğunu sanmıyorum xD Belölö dışında xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 7:07 pm | |
| canım gizz seni görenler zaten deli olduğunu düşünüyor merak etme yvrum absaeyxD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 7:14 pm | |
| Agudus fakudus, uyumalıyım ben. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 7:17 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 7:18 pm | |
| ya şu gizem pmlerime cvp vermiyo deli xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 7:20 pm | |
| Tabi deli sanacaklar kızım, olduğum gibi görünüyorum xD Deliyim ben, deliyiim Hem akıllı uslu davranıp sonradan açığa çıkmak daha kötü xD Ayrıca Mell, senin de faaliyetlerini biliyoruz yavruum (: Busee, ben de bu saatte uyumak istiyorum xD Test çözmek zorunda kalmadığım tek an ^^ Adriana'ya mı atıyo'sun kızıııım xD Açmıyo'dum ki onuu xD | |
|
| |
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 7:23 pm | |
| yooo gayet sana atıyorum gizzz okunmuş gösteriyoo seni terbiyersizzzzzz cvp verme bana sen xD xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 7:29 pm | |
| Kızııım, o 5 gün öncedenmiş ben yeni görüyorum xD Cidden şimdi okudum oO | |
|
| |
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Ekim 29, 2009 7:30 pm | |
| deli yaa xD xD xD oOOooo hayat nasıl gizz? | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|