| Sohbet Başlığı | |
|
+23Janice Audorphe L'Amour Godric Mick Appeals Zinaida Vinogradov Maggie Eva Adams Althia I. Lonicera Kaoru Ai Kira Ann Valerié Eclipse Dylan Ella Abbey Victoria Lynn Hogan Lionel Avigdor Goldstein Mia Claire Abbey Robert Brandon Eclipse Dianne Dickenson Loranne Elizabeth Widmore Vittoria April Brigham Fiore Ann Muschi Jack William Black Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Winona Bannatyne Diana Stell Muschi 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 3:44 pm | |
| Cık, şimdi Bursadayken arada sırada giriyor ama oradan dönünce hiç giremeyecek. Sıkı bir rejim başlattı babası, en yakın arkadaşında kalmaya bile göndermiyor >.< | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 3:46 pm | |
| Ev değil, Auschwitz'miş mübarek. '_' Umarım istediği yeri kazanır da en iyi şekilde geri döner. Tabii dersleri pek umursamadığım halde bunu söylemem de ilginç, ama milletin başını yakmayacağıma dair kendi kendime söz verdim. ^^ | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 3:47 pm | |
| Bu paraları muggle parasına, oradan da gerçeğe çevirme imkanımız yok mu?
İki galleon yarım sterlin ediyor, benim galleonlar da 500.000 sterlin falan yapar yuvarlak hesap. İşte yine yuvarlak hesap, sterlinin kuruna 2.400 TL desek, 1.200.000 TL ediyor ki o paranın günlük faiziyle iki ay geçinen aile var. *-* (Sanırım 200.000'in aylık faizi 6.000 falan. İşte günlük faizi 200 oluyor onun. 1.200.000, 200.000'ün altı katı işte. 1.200 ediyor günlük faiz. *-* )
Ha şimdi ben bunu hesaplama gereğini niye duydum, en ufak fikrim yok. *-* Muhasebeci kişiliğim ortaya çıktı. *-* Ya da paragöz olanı. Ehm, neyse. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 3:48 pm | |
| Ay ben Berilin istediği yerin neresi olduğunu bile bilmiyorum o__O Kendisi az önce mesaj attı bana ama -29 kontörüm var >.> | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 3:50 pm | |
| Ama harbiden süper para, tabii benim için geçerli değil. Acıların çocuğuyum ben. :küçükemrahmodu: Evet, paragözüm, süper bir yalı alınır o parayla. *-* Edit Büdüt: -29 mu? Avans o kadar çıktı mı yahu? :avealıcehaleti: :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 3:52 pm | |
| Beril de Avealı , yoksa Vodafone'lu muydu o__O Her neyse işte ona bedava mesaj atamıyorum ki >.< Discharge dinliyormuş şuan *-* Rookiee böğürmesi xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 4:00 pm | |
| Selam söyle benden, konser performansları bile hoş, Rookie resmen mikrofonla sevişiyor. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 4:03 pm | |
| Sence nasıl söyleyebilirim o__O -29'dayım işte xD Beril bir hafta onların konser belgeselini izlemişti(galiba) internetten o__O Ama favorimiz Anti-Pop 8) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 4:04 pm | |
| Hmm, X Japan da ayrıca tavsiyemdir. xD Kontör atamıyor mu sana Beril? ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 4:08 pm | |
| Olmuyor ki Avea'dan Turkcell'e :/ Ben Dir En Grey'e başlıycam yakında xD Sırayla tüm j-rock gruplarını elden geçiriyoruz xD | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 4:14 pm | |
| | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 4:18 pm | |
| | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 4:26 pm | |
| Kafam beynim döndü :D Nasılsınız millet :D Napıyosunuz? | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 4:30 pm | |
| İyiyiyim - Spoiler:
mal mal :P
oturuyorum. Sen nasılsın(-ız) ? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 4:33 pm | |
| İyiyik.Dershane çilesinden çıkıp geldim :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 4:33 pm | |
| Bende idare eder :P Sabahtan beri Rock am Ring'i izliyorum, hala da izlicem. Süper bisi yaa.. Aranızda Download ya da rock am ring fest. ini izleyen varmı? :Ç | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 4:36 pm | |
| Yok valla.Nasıl bi şey :?: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 4:39 pm | |
| Harika bisi. Keske imkanım olsa da gitsem öyle bir festivale. bu yıl Slipknot vardı hatta. Off lanet olsun hem 16'yım hem de yurtdısına cıkamam :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 4:44 pm | |
| 120 mesaj olsun çöpe göndercem bu başlığıda :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 5:31 pm | |
| 11 mesajı geçeli çok oldu.1084 teyiz ama 120 sayfa diyosan başka. | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 7:48 pm | |
| star tv de beyazın programına fen hocam katılmış :shock: şu an en az 5bin kazandı :shock: 1milyona gidio xD | |
|
| |
Lionel Avigdor Goldstein Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 7:50 pm | |
| Vay be. Bizim lise hocaları katılsa ooo... Hele bir tane edebiyat hocası vardı, anlatılmaz yaşanır. xD "Çocuğum sen salak mısın, yoksa tipin mi öyle gösteriyor?" :P | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 7:51 pm | |
| bzm hoca çok komik kelime soruo beyaz dört harfli d ile başlıo cevabı dişi olcak aslında hoca e anladı erkek dedi :P son turdalar şimdi beyaz sen bu turda yalnızsın diyo hoca da dioki siz böle diince ben birden k.emrah moduna geçtim xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 7:53 pm | |
| Sevdim ben o hocayı xD K. Emrah modu (Y) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 04, 2009 7:53 pm | |
| evet şu an reklamda diye geldim gitcem isteyenler starı açsın izlesin xD | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|