| Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? | |
|
+24Cleone Crystal Majarotte Edward Stephan Emily Parrish Dolcy Winona Bannatyne Rabel Xyre Riley Beth McConnor Cosetté Beatrix Depaisé Celly Mia D. Parker Sonia Lia Gonzalenz Sachiko Kyoshiro Althia I. Lonicera Aimèe Dèmon Black Mia Claire Abbey Babette Grishold Kaoru Ai Kira Anika Freyja Jørgen Fiore Ann Muschi Gillermo Miguél Ramírez Vladimir Stepan Nieltsev Janice Audorphe L'Amour Margarita Elisa Unique Penolope Victoria Shadow Jack William Black Swieta Miranda Andié 28 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Çarş. Eyl. 16, 2009 1:43 pm | |
| Olamam, bacım diyerek ruhsal çöküntüye yol açıyor >_> Anika'dan tırsıyorum bir de >_< | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? C.tesi Eyl. 19, 2009 9:32 pm | |
| Olurdum *-* Olur muydum ki o_O Vladimir olmasaydı kesin xD Ama ne yapalım, bir iki asılmayla idare edeceğiz *-* O da yeter xD | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| |
| |
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| |
| |
Celly Mia D. Parker Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 17 Nerden : ~ Ev ~ Meslek : ~ Bir Mesleğe sahip gibi mi görünüyorum? ~ Gerçek İsim : ~S~ Patronus : ~ 15'ime basmadım. ~ Tarafı : ~ Yok ~ Kan Durumu : ~ Safkan ~ Rp yaşı : ~ 5 ~ Asası : ~ Yok ~ Özel Yetenek : ~ Yok ~ Evcil Hayvan : ~ Ayıcığı Bay Tomurcuk ~ Kayıt tarihi : 21/09/09
| |
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Salı Eyl. 22, 2009 1:49 pm | |
| İsterdim farklı bir kurgu olurdu XD | |
|
| |
Celly Mia D. Parker Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 17 Nerden : ~ Ev ~ Meslek : ~ Bir Mesleğe sahip gibi mi görünüyorum? ~ Gerçek İsim : ~S~ Patronus : ~ 15'ime basmadım. ~ Tarafı : ~ Yok ~ Kan Durumu : ~ Safkan ~ Rp yaşı : ~ 5 ~ Asası : ~ Yok ~ Özel Yetenek : ~ Yok ~ Evcil Hayvan : ~ Ayıcığı Bay Tomurcuk ~ Kayıt tarihi : 21/09/09
| |
| |
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Salı Eyl. 22, 2009 3:15 pm | |
| Peh İstemem.Vazgeçtim.Hatta seni çizdim :sinirliolduğunubelirtenifade: (:)) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Salı Eyl. 22, 2009 3:44 pm | |
| Küçücük soçuğa asılıyor :D İstemem | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Salı Eyl. 22, 2009 3:50 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Salı Eyl. 22, 2009 3:54 pm | |
| Ayy bende istemem canım zaten şaka yaptım aaaa XD Miacım XD Bebeem XD Kardeş XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Salı Eyl. 22, 2009 4:13 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Çarş. Eyl. 23, 2009 11:45 am | |
| Bende sana bayılıyodum :) Ben asılmak için parner olalım dememiştim sen yanlış anladın. Beni yanlış anlayanlarla işim olmaz :) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Çarş. Eyl. 23, 2009 1:48 pm | |
| Hayır beni takip edioyor bu :D | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Çarş. Eyl. 23, 2009 2:12 pm | |
| Anaağğm her eve lazım ünlüsünden :P ama fazla küçüksün ve cinsiyet tercihlerine uygun değilim :P | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Cuma Eyl. 25, 2009 4:07 pm | |
| Tabii ki hayır. Bir Hufflepuff'la ne işim olabilir, ayrıca tercihlerimiz uygun değil. xD | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Paz Eyl. 27, 2009 6:46 am | |
| Heeyy, bir Japon tarafından deşilmek istemediğimden böyle bir şeyi yapmam galiba oO xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Paz Eyl. 27, 2009 8:17 pm | |
| Ben bilmem hanım bilir XD | |
|
| |
Emily Parrish Dolcy Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 4 Gerçek İsim : İrem Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : Kedi,, Nala Kayıt tarihi : 23/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Ptsi Eyl. 28, 2009 12:59 pm | |
| ^^ Hayıır. Erkek isterim :'p | |
|
| |
Edward Stephan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Nerden : Malatya Meslek : Büyücü Gerçek İsim : Taha Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Yazıların Sırrı Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Ptsi Eyl. 28, 2009 8:16 pm | |
| Hayır çünkü daha avatarı yok | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Perş. Ekim 01, 2009 5:14 pm | |
| Hayır, tipim değil. :P Hem Kaoru var. ^^ | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Perş. Ekim 01, 2009 5:21 pm | |
| Bu karakteriylen, hayır. Cinsel tercih meselesi xD Genel olarak üyeyi düşünürsek.. Zaten olucam güyâ da... Rp yapmaya üşeniyorum nedense x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Perş. Ekim 01, 2009 5:23 pm | |
| | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Perş. Ekim 01, 2009 5:25 pm | |
| Höm. Sanmıyorum. Rp kalitesi hakkında falan pek fikrim yok. Onun dışında... Bilmiyorum ya. Hufflepuff'lı ya. Diğer karakteri de melek olur gibi bi' izlenim bıraktı bende xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Perş. Ekim 01, 2009 5:26 pm | |
| Öyle olur zaten XD Yok benden büyük zaten XD | |
|
| |
| Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? | |
|