Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Salı Ara. 22, 2009 7:23 pm | |
| İsteriim. Nuri Alço olcam ben, o da görüp görebileceğiniz, bütün Türk filmleri hatunu olucak. xD | |
|
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Çarş. Ara. 23, 2009 11:37 am | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Çarş. Ara. 23, 2009 3:53 pm | |
| Beğenemediniz mi Umut bey? xD Olurdum; ama 'bilemiyorum'dan sonra... Cık, olmam. xD | |
|
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Ptsi Ara. 28, 2009 8:15 pm | |
| Olurum olurum. Nuri Alço konusunda biraz takılmıştım ama sorun yok :D
| |
|
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Rp Partner'i Olmak İster Miydin? Neden? Ptsi Ara. 28, 2009 8:43 pm | |
| Benim Nuri'liğim sadece Melo'madır.. k5 Olurum. | |
|