| En Son Hangi Filmi İzlediniz ? | |
|
+6Alice E. Hammond Dianne Dickenson Janice Audorphe L'Amour Riley Beth McConnor F. Xaviér Graimouré Jasonth Wilson 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: En Son Hangi Filmi İzlediniz ? Paz Ocak 17, 2010 5:08 pm | |
| En son izlediğiniz film ? | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: En Son Hangi Filmi İzlediniz ? Ptsi Ocak 18, 2010 3:06 pm | |
| Dün izledim sinemada. Paranormal Activity
| |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: En Son Hangi Filmi İzlediniz ? Ptsi Ocak 18, 2010 4:34 pm | |
| The Kite Runner Kitaptan sonra daha da sarstı. | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: En Son Hangi Filmi İzlediniz ? Ptsi Ocak 18, 2010 4:39 pm | |
| Paranormal Activity. Ama sinema versiyonu değil. İlk çekim, internette yayınlanan... | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: En Son Hangi Filmi İzlediniz ? Ptsi Ocak 18, 2010 4:52 pm | |
| Herkes mi Paranormal Activity izler? *-* Evet, ben de en son onu seyrettim. xD | |
|
| |
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: En Son Hangi Filmi İzlediniz ? Ptsi Ocak 18, 2010 5:53 pm | |
| | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: En Son Hangi Filmi İzlediniz ? Ptsi Ocak 18, 2010 8:16 pm | |
| Hala Paranormal Activity :) Fakat acayip bir filmdi. Bana kalırsa o yaratık kızın kız kardeşi.
| |
|
| |
Alice E. Hammond Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: En Son Hangi Filmi İzlediniz ? Çarş. Ocak 27, 2010 6:45 pm | |
| Paranormal Activity izlemedim, ama yakın zamanda izleyeceğim...V for Vendetta, ilk çıktığında da izlemiştim, sonra İngilizce dersinde üzerine essay yazmamız için izletildi. Ben de şimdi tekrar tekrar izliyorum, bağımlılık yaptı :D | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: En Son Hangi Filmi İzlediniz ? Çarş. Ocak 27, 2010 6:47 pm | |
| - F. Xaviér Graimouré demiş ki:
- Hala Paranormal Activity :) Fakat acayip bir filmdi. Bana kalırsa o yaratık kızın kız kardeşi.
benim de paranormal activty. ama kız kardeşi değildi. resimde adamın fotosu patlıyordu, kadının fotosu patlamıyordu. bence onu seven biri falandı galiba. sonu çk komik bitti ama ya. komik mi x.x ödüm patladı. yazık adama yaa =( | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: En Son Hangi Filmi İzlediniz ? Cuma Ocak 29, 2010 4:44 pm | |
| Okuyucuyu izledim.İzlemez olaydım.Öyle film mi olur allah aşkına filmi değil resmen şey.Nese.Söylemiyim.Çisem kızar sonra :D | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: En Son Hangi Filmi İzlediniz ? C.tesi Ocak 30, 2010 5:00 pm | |
| Kreutzer Sonata Kitap filmlerini sevmesem de merak işte :3 | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: En Son Hangi Filmi İzlediniz ? C.tesi Mart 13, 2010 7:28 pm | |
| Oldman'i tekrar izledim iki-üç hafta evvel. Kesinlikle tavsiye edeceğim filmi. Ancak mangası da var, onu da okuyun derim. | |
|
| |
| En Son Hangi Filmi İzlediniz ? | |
|