| İftira Atmaca... | |
|
+21Robert Brandon Eclipse Aphrodite Laneivera Rachel Maggié Gladwell Audrey E. Moreau Elijah J. Mc'Reid Winona Bannatyne Edward J. Longrange Alice E. Hammond Fiore Ann Muschi Ludmila Orlenda Nieltseva Mnestra Laodameia Iarea Vladimir Stepan Nieltsev Sachiko Kyoshiro Kaoru Ai Kira Cosetté Beatrix Depaisé Rain Destiny Gamaliel Tess Meridith Albanese Janice Audorphe L'Amour F. Xaviér Graimouré Anika Freyja Jørgen Jasonth Wilson 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rain Destiny Gamaliel Rahip
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Çarş. Ocak 27, 2010 12:04 am | |
| Denemedim :P
Alttaki üye Resul Balay'ın yaşayan son fanı XD Ahaha XD | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Çarş. Ocak 27, 2010 12:41 pm | |
| O kim yaa.. :) Alttaki rengarenk ojeler sürmeye bayılıyor.. | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Çarş. Ocak 27, 2010 3:38 pm | |
| Doğru O.o Ancak Kaoru gibi her tırnağımı farklı renge boyamıyorum XD
Alttaki sabah programlarına izleyici olarak katılıyor. | |
|
| |
Alice E. Hammond Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Çarş. Ocak 27, 2010 3:46 pm | |
| ... Kalsın. Hayatımda yapmadım, bilincim yerinde olduğu sürece yapmam.
Alttaki klasik okumaktan nefret ediyor? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Çarş. Ocak 27, 2010 4:47 pm | |
| Hayır...Okuyorum.. Alttakinin bebeklik kıyafetleri hala duruyor.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Çarş. Ocak 27, 2010 6:40 pm | |
| Evet :D Annem kıyamamış, vermemiş kimseye.
Alttakinin pasaportu yok. | |
|
| |
Audrey E. Moreau İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 46 Nerden : Nice, Fransa Patronus : Rakun Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Muggle doğumlu Rp yaşı : 27 Asası : Kestane ağacı , 91/4 , ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 27/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Çarş. Ocak 27, 2010 7:27 pm | |
| Var canım var...
Alttakinin tamamlanmamış romanı var? Olur mu olur... | |
|
| |
Edward J. Longrange Hufflepuff I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 167 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 13 Asası : Söğüt , 101/4 , hışırtı, Tılsım dersi için ideal bir asa Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 23/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Çarş. Ocak 27, 2010 8:33 pm | |
| Evet... Altaki Romanyadan korkuyor xP | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Çarş. Ocak 27, 2010 8:34 pm | |
| Hayır.. Alttaki hiç uçağa binmedi.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 167 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 13 Asası : Söğüt , 101/4 , hışırtı, Tılsım dersi için ideal bir asa Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 23/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Çarş. Ocak 27, 2010 8:35 pm | |
| Bindim tabiki Altaki Vampirlere inanıyor... | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Çarş. Ocak 27, 2010 8:37 pm | |
| Bi' dönem diyelim. Küçükkün çok inanırdım ben.. Alttaki limon yiyemiyor.. | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Çarş. Ocak 27, 2010 8:56 pm | |
| Yok yerim ben yerim hem de çok severim :D
Alttaki bilim-kurgu hayranı? | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Çarş. Ocak 27, 2010 8:58 pm | |
| Fazla değil. Altaki hiç mango yemedi | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Perş. Ocak 28, 2010 1:47 am | |
| Yemedim sanırım... evet ya, yemedim :D
Alttaki Japonya'da 10. sınıf okuma şansı olsa gider okur? | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Perş. Ocak 28, 2010 1:00 pm | |
| Evet *-* Alttaki, Seda Sayan fanı. | |
|
| |
Rachel Maggié Gladwell Seherbaz
Mesaj Sayısı : 93 Nerden : Kanada.. Meslek : Seherbaz.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Aydınlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Asası : Kiraz ağacı.. Evcil Hayvan : 'Vera' adından bir baykuş... Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Perş. Ocak 28, 2010 2:34 pm | |
| Yaa. Ne demezsin.. Tabikii hayır!! Alttakinin resim yeteneği yok.. | |
|
| |
Audrey E. Moreau İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 46 Nerden : Nice, Fransa Patronus : Rakun Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Muggle doğumlu Rp yaşı : 27 Asası : Kestane ağacı , 91/4 , ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 27/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Perş. Ocak 28, 2010 4:29 pm | |
| Doğrudur, yok :D Alttaki hiç yurtdışına çıkmamış.. | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Perş. Ocak 28, 2010 4:37 pm | |
| I-ıh, çıktım, hemi de iki kez.
Alttaki beden dersinden nefret ediyor, biliyorum, biliyorum! | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Perş. Ocak 28, 2010 4:59 pm | |
| Evet... xP Altaki dizilerden nefret ediyor | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Perş. Ocak 28, 2010 8:42 pm | |
| Evet.. Yerli dizilerin çoğundan nefret ediyorum.. *Vatan haini ben* :P Alttakinin odası dantellerle dolu.. | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Perş. Ocak 28, 2010 11:46 pm | |
| Yok neyseki değil =)
Alttakinin bir günde 1000 kontör harcayabilitesi var. | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Ocak 30, 2010 11:22 am | |
| Olsa harcarım *-* Sırayla rehberdeki herkesi ararım *-* Alttaki garip garip gruplar bulup dinlemeyi seviyor *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Ocak 30, 2010 12:03 pm | |
| Evvet, doğru bildiniz, 500 milyon TL kazandınız! xD
Alttaki jazz dinlemeyi sever. | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Ocak 30, 2010 1:36 pm | |
| biraz... altaki müzik dinlemeyi sevmiyor xP | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Ocak 30, 2010 1:38 pm | |
| Yanlış. Alttaki sık sık iğrenç espriler yapıyor. | |
|
| |
| İftira Atmaca... | |
|