| İftira Atmaca... | |
|
+21Robert Brandon Eclipse Aphrodite Laneivera Rachel Maggié Gladwell Audrey E. Moreau Elijah J. Mc'Reid Winona Bannatyne Edward J. Longrange Alice E. Hammond Fiore Ann Muschi Ludmila Orlenda Nieltseva Mnestra Laodameia Iarea Vladimir Stepan Nieltsev Sachiko Kyoshiro Kaoru Ai Kira Cosetté Beatrix Depaisé Rain Destiny Gamaliel Tess Meridith Albanese Janice Audorphe L'Amour F. Xaviér Graimouré Anika Freyja Jørgen Jasonth Wilson 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Ocak 23, 2010 8:05 pm | |
| Aaa, Vladimir-kun da teletabiik *__* Alttaki teletabiik *__* | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Ocak 23, 2010 8:14 pm | |
| Hayır değilim >_< Alttaki Kaoru'yu şapşal buluyor? | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Ocak 23, 2010 8:20 pm | |
| Yok canım ne münasebet xD Alttaki teletabik?! >__< * olmakzorundasın * | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Ocak 23, 2010 11:42 pm | |
| Hayır ya, değilim -.-" Alttaki kendisine atkı örüyor | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Ocak 23, 2010 11:46 pm | |
| Ney ? Atkı mı ? Tabiki hayır xD. Alttaki kimseyle çıkmadı xD. | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 8:15 pm | |
| Hayır. Çıktım :) Alttaki sağlıklı yaşamayı seviyor.. | |
|
| |
Ludmila Orlenda Nieltseva Hayat Kadını
Mesaj Sayısı : 73 Meslek : Tanıdığı kişiye göre değişir. Tarafı : Materyalizm. Kan Durumu : Asil. Rp yaşı : 37 Evcil Hayvan : Müşterileri. Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 8:16 pm | |
| Kim sevmez ki? XD Alttaki mahalledekilerden dayak yedi. | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 8:17 pm | |
| evet =) Alttaki hayalindeki kişi ile hiçbir zaman çıkamadı x.x | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 8:23 pm | |
| Hayır... Alttakinin hiç yılanı olmadı.. | |
|
| |
Rain Destiny Gamaliel Rahip
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 8:25 pm | |
| Belki hayvan olarak elde edemedim, ancak arkadaş olarak evet, bir sürü yılanım var ^^ Alttaki; küçükken gözüne kestirdiği birinin kapı ziline basıp kaçarak kendisini eğlendiriyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 8:26 pm | |
| Evet... Alttaki saklambaçta hep sobelendi.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 8:32 pm | |
| Hayır, hatta bir kere arkadaşlarla o kadar iyi saklanmışız ki, aileler telaşlanıp aramaya çıkmıştı. Böyle fenerli bir amca bizi bulunca çok korkmuştuk, sobelendik die ._. Alttaki, hentai arşivi yapıyor, ahaha XD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 8:36 pm | |
| Hiçde bile xD (!) Alttaki Yaoi fangirl/boy *-* xD | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 8:37 pm | |
| Yep, piyasada bilmediğim yaoi yoktur +_+ Alttaki, hardcore sevmiyor >_> | |
|
| |
Ludmila Orlenda Nieltseva Hayat Kadını
Mesaj Sayısı : 73 Meslek : Tanıdığı kişiye göre değişir. Tarafı : Materyalizm. Kan Durumu : Asil. Rp yaşı : 37 Evcil Hayvan : Müşterileri. Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 8:42 pm | |
| Yok, severim. Alttaki yuri sever mi acaba? | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 8:51 pm | |
| N'ayır, kızlarla alakam yok, cidden >.< Alttaki, bana tapıyor. :P | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 8:54 pm | |
| Ne münasebet xD Alttaki artık yobazlığını takınıyor *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 8:54 pm | |
| Yoooee :D Alttaki hentai oyunlar oynuyor, ahaha *-* | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 9:09 pm | |
| Yobazım efendim ben u_U Alttaki artık Aoi'yi kirletme çabalarından vazgeçmeli, o benim bebek *__* | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 9:12 pm | |
| Gay demek, kirlenmiş demek değil ki. *.* Alttaki, gazoza ilaç atma sevdasında +.+ | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 9:18 pm | |
| Aoi için kirlenmek demek *__* Hayır, gazoza gazoz atıciim *__* Alttaki Rain'in o bomba resimlerini atıcak şimdi bana xD | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 9:19 pm | |
| Yep, attım bile. Lejant hazırlayacağım onlardan lol Alttaki lejant hazırlamadı? | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 9:21 pm | |
| Hahah, hazırla bence XD Eskisini kullanmayı düşünüyordum ama vazgeçtim *__* Alttaki uzuun bir süre kiliseye gitmez artık xD | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 9:22 pm | |
| Ben orada yaşıyorum zaten. Alttaki günah çıkarmayı düşünüyor? | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 9:24 pm | |
| Yakın bi' zamanda düşünüyordum da emin olamadım xD Alttaki rahip olmamalıydı aslında xD | |
|
| |
| İftira Atmaca... | |
|