| İftira Atmaca... | |
|
+21Robert Brandon Eclipse Aphrodite Laneivera Rachel Maggié Gladwell Audrey E. Moreau Elijah J. Mc'Reid Winona Bannatyne Edward J. Longrange Alice E. Hammond Fiore Ann Muschi Ludmila Orlenda Nieltseva Mnestra Laodameia Iarea Vladimir Stepan Nieltsev Sachiko Kyoshiro Kaoru Ai Kira Cosetté Beatrix Depaisé Rain Destiny Gamaliel Tess Meridith Albanese Janice Audorphe L'Amour F. Xaviér Graimouré Anika Freyja Jørgen Jasonth Wilson 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rachel Maggié Gladwell Seherbaz
Mesaj Sayısı : 93 Nerden : Kanada.. Meslek : Seherbaz.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Aydınlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Asası : Kiraz ağacı.. Evcil Hayvan : 'Vera' adından bir baykuş... Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Ocak 30, 2010 3:26 pm | |
| Arada sırada, neşem olduğunda yaparım.. Ama ben hep neşeliyimdir!!! :D Alttaki gitar çalmayı bilmediği halde bildiğini iddia ediyor.. | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Ocak 30, 2010 3:29 pm | |
| Yanlış. Alttaki çok küfürbaz. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 93 Nerden : Kanada.. Meslek : Seherbaz.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Aydınlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Asası : Kiraz ağacı.. Evcil Hayvan : 'Vera' adından bir baykuş... Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Ocak 30, 2010 3:32 pm | |
| Gerektiği zaman.... :) Alttakinin odası oyuncaklarla dolu.. | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Ocak 30, 2010 4:04 pm | |
| Hayır, ama aynı şeyi Kaoru için söyleyemem. O.o Alttaki; misafirlerine götürdüğü sudan bir yudum alıyor o.o | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Ocak 30, 2010 8:01 pm | |
| Hayır. Zaten misafire su götürmek benim işim değil. Alttaki ayna karşısında şarkı söylemeye bayılıyor.. | |
|
| |
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Çarş. Şub. 03, 2010 6:49 pm | |
| Hayır, şarkı söylemek için aynanın karşısına geçmeye gerek duymuyorum şahsen =D
Alttaki, 'Şu kişi 20 gün siteye girmese de ünlüsünü alsam.' diye bekliyor.. | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Çarş. Şub. 03, 2010 8:55 pm | |
| Hayır... Alttaki günlük tutuyor. | |
|
| |
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Çarş. Şub. 03, 2010 9:23 pm | |
| Hayır. 3. sınıftayken özenmiştim bir kere.. Tam 2 gün yazdım gerisi yok.. Uğraşamam öyle şeylerle.
Alttaki, Hogwarts'ın bir an önce açılması için sabırsızlanıyor.. | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Perş. Şub. 04, 2010 12:27 pm | |
| Olabilir, güzel öğrenciler ve profesörler şöyle kanlı canlı saçılsa etrafa hiç fena olmaz X3 *potansiyel avlar*
Alttaki, tırnaklarını yiyor? | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Perş. Şub. 04, 2010 3:21 pm | |
| cık cık cık.. Benim öyle bi huyum yoktur.. Alttaki hava atmayı seviyor.. | |
|
| |
Alice E. Hammond Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Şub. 06, 2010 1:30 pm | |
| Tabi canım, kim sevmez? XD Yok kalsın. Fazla utangaç sessizim ben hava atmak için.
Alttaki iskendercide çalışmış? (kuzenim çalışmıştı, eziyetti diyor...) | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Şub. 06, 2010 3:04 pm | |
| Hımhımhım.. Çalışmadım. Alttaki küçükken çamurla oynuyordu.. *Şahsen çamurdan yemeklerim vardı benim* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Şub. 06, 2010 3:36 pm | |
| Doğrudur, yediğim bile oldu :D
Alttaki bir sürü enstrüman çalıyor? (Ah keşke çalabilsemm...) | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Şub. 06, 2010 3:42 pm | |
| Sayılır. Alttaki korku filmi izleyemiyo. | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Şub. 06, 2010 5:25 pm | |
| Hayır. Herzaman izlerim.. Alttaki alışverişi seviyor** | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Şub. 06, 2010 7:48 pm | |
| Kitap/DVD alışverişiyse evet :D
Alttaki çizgiroman manyağı. | |
|
| |
Ludmila Orlenda Nieltseva Hayat Kadını
Mesaj Sayısı : 73 Meslek : Tanıdığı kişiye göre değişir. Tarafı : Materyalizm. Kan Durumu : Asil. Rp yaşı : 37 Evcil Hayvan : Müşterileri. Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Şub. 07, 2010 12:58 pm | |
| Evet. Alttaki Suç ve Ceza'nın mangasını okudu. | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Şub. 07, 2010 1:36 pm | |
| Henüz değil. Beki okurum. Romanını okumak daha güzel bence...
Alttaki Artemis Fowl serisini okudu. | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Perş. Şub. 11, 2010 4:12 pm | |
| Hayır ._.
Alttaki Sandman hastası XD | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Perş. Şub. 11, 2010 4:16 pm | |
| Hayır. Hemde hiç.. Alttaki küpe takmaktan korkuyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Perş. Şub. 11, 2010 6:39 pm | |
| Evet. Küpelerden NEFRET ediyorum. Ciddiyim. Aaa ben Sandman hastasıyım!! Sandman'i bilen insan buldum!! Vay anasını... *kendi kendine mırıldanmak* Alttaki 1 ay boyunca tek bir şarkı dinleyebiliteye sahip? | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Perş. Şub. 11, 2010 7:53 pm | |
| Evet, evet, evet.. Alttaki aşı olmaktan korkuyor.. | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Şub. 13, 2010 1:22 am | |
| İlkokuldaydı o. Artık büyük bi kız oldum ben. Alttaki doğumgünlerinden nefret ediyor? | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Şub. 13, 2010 8:36 pm | |
| Yoo, çok severim. Hem hediye alırım, hemde tüm gün benim istediğim olur ve patlayana kadar çikolata yememe izin verilir.. Alttaki lolipopu mikrofon olarak kullanıyor.. | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... C.tesi Şub. 13, 2010 8:46 pm | |
| Lolipop dahil pek çok şeyi kullanıyorum mikrofon olarak :D Alttaki paralel telefondan evdekilerin konuşmalarını dinliyor? | |
|
| |
| İftira Atmaca... | |
|